trebinje71
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2022
- Poena
- 55
Elvis..jos sam pod utiskom, koji bi jaci bio da sam gledao u bioskopu, od mene 9
Pa nisam gledao Star Wars ili Tomin Mission Impossible brate. Ili ove nove Fast and Furious. Ovde nema mesta za ovakve gluposti. Niti je Sci-fi zanr, niti parodija.Ko još ide da gleda Top Gun i Tom Kruza sa očekivanjima da će film biti realan? A zamislite tek akcioni film sa pilotima borbenih aviona koji se gađaju sa 40km raketama
Maverick je dostojan naslednik prvog dela i odlična zabava, pogotovo u IMAX tehnologiji ako se gleda.
Pa za zanr kom pripada i za doba u kojem je snimljen, sasvim ok.A prvi Top Gun je bio realan?
Pogledaj ovaj, mislim da će ti se svideti.Od svih ovih filmova prvi sa liste je najozbiljniji film i nema onog pevanja nego je bas od pocetka do kraja da drzi paznju.
И ја сам гледао 3 идиота, супер је.Jedna od boljih komedija što se tiče Bolivuda je: "Tri idiota"
Preporuke: Barfi!(svaka preporuka), PK, Like Stars on Earth...
Ja sam batalio posle 20 minuta, video Garneta legendu i od mene dosta...Vredi li gledati Uncut Gems?
Mislim počeo sam da gledam ali evo 20+ minuta svi pričaju u glas toliko da me je glava zabolela pa pitam da znam da li da nastavljam ili ne
Do tog dela sam i stigao otprilike.Ja sam batalio posle 20 minuta, video Garneta legendu i od mene dosta...
Kako to može biti poenta filma?🤔Taj film je sjajan, a poenta i jeste u tome da te zaboli glava, da se unervoziš, potreseš, ljudi su izlazili iz bioskopa povraćajući...
Док не погледаш сам до краја филм нико ти не може рећи како ће теби да легне, за мене је један од бољих филмова које сам погледао задњих неколико година.Vredi li gledati Uncut Gems?
Mislim počeo sam da gledam ali evo 20+ minuta svi pričaju u glas toliko da me je glava zabolela pa pitam da znam da li da nastavljam ili ne
Nidje veze. Istripovali se kao da je neki umjetnicki film, vise je amaterski sve ispalo od tog preteranog kamera shejka, do iritirajuce muzike koja se preliva iz scene u scenu i nema joj kraja. Predvidiva prica... Mislim, ok je da se pogleda, nista vise od toga.Taj film je sjajan, a poenta i jeste u tome da te zaboli glava, da se unervoziš, potreseš, ljudi su izlazili iz bioskopa povraćajući...
Takve reakcije su mi malo preterane... Mislim, nisu gledali Martyrs, Human Centipede ili nesto slicno, ali sta ja znam.Taj film je sjajan, a poenta i jeste u tome da te zaboli glava, da se unervoziš, potreseš, ljudi su izlazili iz bioskopa povraćajući...
Ja sam krenuo da ga gledam i u jednom momentu sam samo prekinuo. Mozda mu dam drugu sansu.Док не погледаш сам до краја филм нико ти не може рећи како ће теби да легне, за мене је један од бољих филмова које сам погледао задњих неколико година.
Из једноставног разлога, нисам очекивао ништа од Сендлера чији филмови су ми одвратни, а добио сам неочекивано добар филм.
I danas potpisujem.Uncut Gems je jako cudan, pomeren, sa agresivnim zvukom i 99% naturscika ali cist biser. Film koji me je naterao (kao sto sam ranije pisao) da poslednjih 20 minuta odgledam grickajuci nokte stojeci i opet uspeo da me oduva na kraju. Ne pamtim da mi je neki film izazvao takvu nelagodu i nemam zelju da ponovim taj rolokoster ali mi je drago sto sam ga gledao. Naravno, potpuno prihvatam da ce neko da ga ugasi i posle samo 5 minuta posto stvarno napada sva cula.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari