Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top Gun Maverick..vredi da se pogleda. Zabavan, drzi paznju i da nema onih klasicnih amer. preterivanja bio bi jos bolji.
Ne mogu amerikanci da ne preteraju, F-18 pobi celu flotu najmodernijih G5 lovaca..:sneaky::LOL:..
Zasto uopste S-57 (veoma lici na njega) ulazi u blisku borbu sa njima, ima mogucnost da ih gadja sa velike daljine (oko 190km, detekcija cilja do 400km).
Pogotovo ova jurnjava sa rafalnim pucanjem, psovanjem (dogfight) :LOL:
Ustvari znam, ne bi bilo atraktivno kao sto jeste, a ni grljenja na kraju..:ROFLMAO:

Ја одгледах Bullet train, од мене 7.5/10
Добра акција, али ми Бред Пит није био смешан као што су планирали да буде.

Top gun Maverick.... Poceo da gledam i odmah nevidjeni bulls..t!

10 maha americki avion ahhahahaha. Nemaju ni raketu za sad koja u atmosferi ide toliko.

A tek katapultiranje pri 10.3 maha i preziveo covek ahahahahahaha

Idemo dalje...

Ko još ide da gleda Top Gun i Tom Kruza sa očekivanjima da će film biti realan? A zamislite tek akcioni film sa pilotima borbenih aviona koji se gađaju sa 40km raketama :)
Maverick je dostojan naslednik prvog dela i odlična zabava, pogotovo u IMAX tehnologiji ako se gleda.

Day Shift ko voli vamirske filmove ali vise akcione, ima neki vajb 90tih, to je ta ocena na imdbu, u svakom slucaju ko voli neki fozon Blad-a moze i ovo da mu prodje, Blade 1998 budzet 45 milki, Day Shift 2022 budzet 100 milki ocekivao bi covek vise, al opet ima neki svoj smek za nastavke.

Ko još ide da gleda Top Gun i Tom Kruza sa očekivanjima da će film biti realan? A zamislite tek akcioni film sa pilotima borbenih aviona koji se gađaju sa 40km raketama :)
Maverick je dostojan naslednik prvog dela i odlična zabava, pogotovo u IMAX tehnologiji ako se gleda.
Pa nisam gledao Star Wars ili Tomin Mission Impossible brate. Ili ove nove Fast and Furious. Ovde nema mesta za ovakve gluposti. Niti je Sci-fi zanr, niti parodija.
10,3 maha sa avionom je Sci-fi, a prezivljavanje katapultiranjem pri toj brzini i ulazak u kafanu odmah po padu je parodija.

Šta znam, ja sam očekivao još veće "gluposti" pa na kraju sam se baš lepo zabavio dva sata.
Štomkaze moj drugar, pasionirani ljubitelj aviona, ima preko 100 maketa aviona lično rađenih, pa još i padobranac itd itd, kad bi tražio mane TopGun filmovima, spisak bi bio pooodugacak.

Бркати Индијац од 172 баца тигра од 150 кила са рамена итд, потрошио сам 3 сата живота да не морају остали, нека буде 6/10 само зато што је уложено доста и пара и времена у ово, па има неких пристојних момената. Ко напумпа оцену овом кршу свака му част, свака препорука за прескочити.

Ja sam pogledao sve ove filmove i meni su se dopali doduse neki vise neki manje ali mi nije bilo zao sto sam ih pogledao. Pa eto mozda se jos nekome svidi neki.

Od svih ovih filmova prvi sa liste je najozbiljniji film i nema onog pevanja nego je bas od pocetka do kraja da drzi paznju.

Danima se vrtila najava na TV-u, kažu: "...Veliki kineski zid koji su sagradili Kinezi.":unsure: Svakog dana naučiš nešto novo, morao sam ga odgledati.
Kad god ubace pred početak ono "zasnovano na istinitom događaju" i sl. znam da kreću fantazije. Ovde nije to, već zasnovano na legendi. Jeste, legendarne prerasle hijene ljudožderke i armija letećih Kineza. Kakva mitologija, kakvi bakrači.:sneaky:
Što se filma tiče, jednom da se odgleda i da se zaboravi što pre. Nije potreban neki trud, zaboravi se tek tako.;)

Vredi li gledati Uncut Gems?

Mislim počeo sam da gledam ali evo 20+ minuta svi pričaju u glas toliko da me je glava zabolela pa pitam da znam da li da nastavljam ili ne
Ja sam batalio posle 20 minuta, video Garneta legendu i od mene dosta...

Mislim da su taj film ishajpovali zato što Adam Sendler 25 godina snima smeće, i ovo mu je valjda prvi film koji je manje smeće, pa da ga počaste...

Edit: meni su njegovi filmovi i on sam bili pošteniji dok je glumio retarda, kakav i jeste...

Meni je bio dobar Uncut Gems... Nisam cak neko ko ne voli Sendlera, nije ni da ga nesto spec gotivim, ali sam odgledao dosta njegovih filmova i vecina mi je bila ok za mozak na ispasu, a tu i tamo se i nasmejem i bude mi ok.

Taj film je sjajan, a poenta i jeste u tome da te zaboli glava, da se unervoziš, potreseš, ljudi su izlazili iz bioskopa povraćajući...

Vredi li gledati Uncut Gems?

Mislim počeo sam da gledam ali evo 20+ minuta svi pričaju u glas toliko da me je glava zabolela pa pitam da znam da li da nastavljam ili ne
Док не погледаш сам до краја филм нико ти не може рећи како ће теби да легне, за мене је један од бољих филмова које сам погледао задњих неколико година.
Из једноставног разлога, нисам очекивао ништа од Сендлера чији филмови су ми одвратни, а добио сам неочекивано добар филм.

Taj film je sjajan, a poenta i jeste u tome da te zaboli glava, da se unervoziš, potreseš, ljudi su izlazili iz bioskopa povraćajući...
Nidje veze. Istripovali se kao da je neki umjetnicki film, vise je amaterski sve ispalo od tog preteranog kamera shejka, do iritirajuce muzike koja se preliva iz scene u scenu i nema joj kraja. Predvidiva prica... Mislim, ok je da se pogleda, nista vise od toga.

Batalio sam za sad.
Nemam živaca, možda ću ga iseckati i gledati iz više delova jer ne verujem da mogu još dva sata u cugu da sedim i gledam

Сад сте ме заинтересовали, ја баш волим Сендлера :)

Док не погледаш сам до краја филм нико ти не може рећи како ће теби да легне, за мене је један од бољих филмова које сам погледао задњих неколико година.
Из једноставног разлога, нисам очекивао ништа од Сендлера чији филмови су ми одвратни, а добио сам неочекивано добар филм.
Ja sam krenuo da ga gledam i u jednom momentu sam samo prekinuo. Mozda mu dam drugu sansu.

Poslednje
Uncut Gems je jako cudan, pomeren, sa agresivnim zvukom i 99% naturscika ali cist biser. Film koji me je naterao (kao sto sam ranije pisao) da poslednjih 20 minuta odgledam grickajuci nokte stojeci i opet uspeo da me oduva na kraju. Ne pamtim da mi je neki film izazvao takvu nelagodu i nemam zelju da ponovim taj rolokoster ali mi je drago sto sam ga gledao. Naravno, potpuno prihvatam da ce neko da ga ugasi i posle samo 5 minuta posto stvarno napada sva cula.
I danas potpisujem.

Martyrs izaziva drugu vrstu nelagode. Uncut Gems je sasvim moguca zivotna prica, poenta je u drugacijem/specificnom nacinu serviranja. Martyrs je
poceo kao horor. U nekom trenutku shvatas da to nije to (stagod) i onda pocinje avantura a la Bestgore od koje coveku stvarno pripadne muka.[/Spioler]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno