Isto i meni kao starom korisniku koji je pre godinu i po otišao od njih. Isto sam rekao da mi se jave i decembru pa da razmislimJuče su me zvali da mi ponude 12 meseci po 1 din kao nekadašnjem korisniku. Dogovorili smo se da me pozove početkom decembra jer mi tada ističe ugovor u SN.
U principu mi se ne prelazi zbog Arene ali videću kakava će biti situacija na tržištu.
Veća konkurencija, bolja ponuda, niže cene... Je li taj fazon? Samo, ovde cene idu na gore. Čim jedni poskupe svoje usluge, drugi slede. Čim jedni obore svoje pogodnosti, drugi slede. I na kraju, kako god da okreneš, dupe pozadi.sto imas vise ponuda nama bolje
I @sonetpro_kg, sa kog broja su zvali? Meni uskoro ističe sa mtsom, pa da vidim da li bi ponudili šta, a da nije trenutna akcija sa sajta. Bio sam njihov korisnik pre ovog ugovora.Isto i meni kao starom korisniku koji je pre godinu i po otišao od njih. Isto sam rekao da mi se jave i decembru pa da razmislim
Sa onog 0114001000 , ovo je akcija koliko sam ga razumeo za one koji su otišli od njih. Za nove je valjda 6 meseci po dinarI @sonetpro_kg, sa kog broja su zvali? Meni uskoro ističe sa mtsom, pa da vidim da li bi ponudili šta, a da nije trenutna akcija sa sajta. Bio sam njihov korisnik pre ovog ugovora.
Ако провајдер пристане али тиме би сам себи омогућио конкуренцију. Друга опција је да сви станари изгласају да се провајдер избаци из улаза, платите му одштету и остају вам каналице.Da li postoji opcija da zgrada otkupi vertikale od provajdera, pa da moze da ih koristi i neki drugi, jer je opticki dosta tanji pa moze da stane.
Bas je glupo da svaki provajder stavlja svoje.
E pa ti si taman sad za tu akciju jer šatro traje do kraja jula. Meni hteli da uvale sad pa kao da mi do jula 2023 bude po dinar,ja reko šta će mi dve kablovske godinu dana, nek zovu kasnije ako bude neka akcija ako ne onda ostajem kod ovih gde sam. Zovi ih daće ti.I ja sam otišao od njih kao i ti, samo ti pre godinu i po kako kažeš, a ja pre skoro dve. Samo je pitanje gde povlače tu crtu za zvanje i ponude.
Da, nude preko onoga sto je na sajtu. Evo mene zvali nedavno i ponudli veoma dobru ponudu.Davno je bilo pa se ne sećam. Nudi li sbb neke dodatne beneficije ako prelazi korisnik sa mts kod njih ili samo ono što je na sajtu trenutno?
E pa ti si taman sad za tu akciju jer šatro traje do kraja jula. Meni hteli da uvale sad pa kao da mi do jula 2023 bude po dinar,ja reko šta će mi dve kablovske godinu dana, nek zovu kasnije ako bude neka akcija ako ne onda ostajem kod ovih gde sam. Zovi ih daće ti.
Mislim dana 0114001000 ne možeš da ih dobiješ, zovi 19900
Da, nude preko onoga sto je na sajtu. Evo mene zvali nedavno i ponudli veoma dobru ponudu.
Pa možeš da aktiviraš EON na dva TV-a, na prvom EON uređaj, na drugom EON tv aplikacija...Pitanje u vezi sa EON full duo. Da li postoji neki način da se aktivira EON na 2 smart tv-a? Da li radi cast sa mobilne aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari