Hvala na odgovoru, čekam još nekoga da potvrdi da može i "obično" da se uzme, ne konvertovanje nego prvi put subskripcija.Ja sam preko waleta konvertovao plus u premium, tako da mislim da moze.
E hvala na odgovoru. Nisam znao da samo na US može jedino jedan mesec, pošto mi toliko i treba.Može iz walleta da se plati, samo obrati pažnju na kojem regionu ti je nalog. Na US možeš iz walleta da platiš i jedan mesec, dok je valjda na drugim regionima minimum 3.
Može. Ja upravo pokrenuo skidanje, US nalog.Da li se moze danas skinuti "Stray" sa PS plus extra?
Nisu.Ne vidim u ovom klipu dal su ubacili i gameplay novine iz Part 2 tj prvenstveno mogućnost da se sunjas u “prone” poziciji.
Msm svakako ću igrati jednog dana, cudi me samo da nema nikakvih novina za Multiplayer… a nadam se da su počeli da rade i na Part 3.
Treći put...Koliko moras da budes bezidejan pa da ponovo ulazes trud i pare u istu stvar?
Pisalo se da se treći put koristi ista ideja/igra, a ne treć rimejk...Kako ste stigli do trećeg rimejka? Kada će ovo biti drugi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari