Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Može iz walleta da se plati, samo obrati pažnju na kojem regionu ti je nalog. Na US možeš iz walleta da platiš i jedan mesec, dok je valjda na drugim regionima minimum 3.

Ja sam se konvertovao na extra za 10ak usd preko walleta do kraja sept, usput uzeo SN850 1TB i krenuo da punim... read speed mu je 6456. Premium nije za mene ne vidim kad cu da probam i sve sto me zanima sa extra a kamoli da igram bas stare naslove... ali ko zna mozda 1 dana.

Kum uzeo premium i kako inače šerujemo naloge, ajde reko da vidim šta ima u ponudi od igara - razočarenje. Pričam o PS5/PS4 naslovima, drugo me nije interesovalo...

Može iz walleta da se plati, samo obrati pažnju na kojem regionu ti je nalog. Na US možeš iz walleta da platiš i jedan mesec, dok je valjda na drugim regionima minimum 3.
E hvala na odgovoru. Nisam znao da samo na US može jedino jedan mesec, pošto mi toliko i treba.

Ja sam platio iz Walleta jedan mesec UK pretplate, preko mobilne aplikacije bez problema. Uzeo 15£ Gift card i platio mesec dana PS Plus Premium, kako bih koristio PC Streaming.

Cdkeys pa tamo mozes da kupis pretplatu za plus.

Obicno su oko 6 popodne igre dostupne po nasem vremenu

Svidja mi se sto nisu samo presvukli teksture vec unapredili i gameplay i sve sto ide uz to

Podrudili su se svakako. Nije samo "krečenje". Ali mislim da su preterali sa cenom.

Meni je ovo totalno meh.
Prvo je bila prica kako je od nule radjeno za ps5, a sada pricaju kako je "a faithful recreation".
Ocekivao sam vise gameplay izmena.

Pa mislim da tu nije bezidejnost u pitanju vec projektovani profit.
Imaju igru oko koje je prisutan konstantan hajp a dolazi nova generacija igraca sa novom konzolom koji su culi da je to "jedna od najboljih igara svih vremena" i za koju bi se "razocarali" da je igraju u stanju prvog remastera ps3 verzije igre

Trenutno je u modi remasterovanje remastera, laka lova.
Nesto novo je tesko napraviti, nije samo stvar biti kreativan vec tu mora da se odradi dobar marketing i sto sta.
A sa remasterom imas igru koju skoro pa ne moras ni reklamirati a i cim objavis da radis remaster dobijes finu reklamu + ako te mrzi ne moras ni da se trudis oko igre, samo ubacis koju novu texturu i pojacas kontrast, ako imas vremena onda malo odradis i animacije.

Navodno su i dosta novih zaposlenih bacili na ovaj lagani projekat, da ih spreme za PS5 hardver i buduce igre. Dobar deo tima radi i na MP igri koju ce prikazati sledece godine.

Igra je mnogo vise 1:1 nego sto sam mislio da ce biti, ali svakako planiram da odigram odmah.

Ne vidim u ovom klipu dal su ubacili i gameplay novine iz Part 2 tj prvenstveno mogućnost da se sunjas u “prone” poziciji.

Msm svakako ću igrati jednog dana, cudi me samo da nema nikakvih novina za Multiplayer… a nadam se da su počeli da rade i na Part 3.

Ne vidim u ovom klipu dal su ubacili i gameplay novine iz Part 2 tj prvenstveno mogućnost da se sunjas u “prone” poziciji.

Msm svakako ću igrati jednog dana, cudi me samo da nema nikakvih novina za Multiplayer… a nadam se da su počeli da rade i na Part 3.
Nisu.
MP nije deo paketa, sto je ludo, buduci da im je ovo najskuplja igra :).

Nema nikakve sumnje da ce se ovo igrati jer meni ovo jeste najbolja igra ikada. Ipak, i dalje ne ne mogu da verujem da nisu ponudili nikakve upgrade opcije za nas koji imamo PS4 verziju. Da su ponudili npr. 50% popusta, stvar bi bila mnogo prihvatljivija. Ovako cu cekati neki debeli popust pre nego sto je nabavim.

Postaju izuzetno alavi. Dao sam pre par godina 30e za kec, 60e za dvojku, sad mi ne pada na pamet da uzimam ovo za 70. Lepo kad stigne na PC pa onda zaplovimo divnim morem :D

Na instagramu sam nasao profil psnstore.rs prodaje ige povoljno ali mi je zapala za oko pretplata koja je za premium na 12 mj 4.500 din.
Prodaje se kao nalog sa instrukcijama za instalaciju, Je li imao neko iskustva sa necim slicnim?
IMG_20220723_180451_909.jpg

Vrh Dno