Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
..ko prvi pisne ***** stisne...
Sta rade ove menjacnice sa berzom ovoliko vremena...Posebno ovi CZ i DK su za zatvor...

Ili oni zele da mi to pomislimo... 😊 Lepo bi bilo da cujemo Simketovo misljenje.

pa .. onaj koji ima takve informacije je bukvalno ruler of the world.
Lici mi da ako ovo dno izdrzi mesec ili dva , da cemo tamo avgusta mozda imati talas kao one davne 2017.
Trece nema ili pukovnik ili pokojnik.

Još se altovi dobro drže sa cenama, meni to ne uliva poverenje. Ako se recimo DOT održi na 10$ a ADA na 0.5$ šta možemo da očekujemo u sledećem bullu, 100+ $ i 10+ $? Deluje mi malo astronomski uprkos mašala inflaciji. Cenim da moraju altovi da se bar prepolove, još jedno dobro istresanje oko 25k.

Oce ljudi da nam pokupuju btcjcice po 20K posto poto, pa sad ko se upeca

Neće niko da se upeca na tu cenu. Ko HODLuje, neće prodati na 20k (ako uopšte dotakne tu vrednost). Novih ulagača ima veoma malo, tako da bi procenat onih koji su kupili na 30k+ i prodali na 20k bio zanemarljivo mali. Trejderi se sigurno neće upecati na tu zamku.

Ko stakuje, axs i cake daju ludilo apy na binance, mozda treba deo prebaciti tu , stake na 1yr i udvostruciti zalihe.

Neće niko da se upeca na tu cenu. Ko HODLuje, neće prodati na 20k (ako uopšte dotakne tu vrednost). Novih ulagača ima veoma malo, tako da bi procenat onih koji su kupili na 30k+ i prodali na 20k bio zanemarljivo mali. Trejderi se sigurno neće upecati na tu zamku.
Skroz pogresno razmisljanje. Iskusni i dobri trejderi se nece upecati ali Public sigurno hoce. Pogledaj koliki je volume u decembru 2018 (bottom) ili u martu 2020 (corona crush), neko je panicno prodavao a neko veliki kupovao u ogromnim kolicinama. Mozda nece prodavati na 20k ali ako npr cena dodje do 10k onda "weak hands" prvi panice. A mozda smo vec videli kapitulaciju na 30k i nece vise padati cena. To niko ne zna.
Trziste je bas tako formirano da ti uzme sto vise novca a psihologija ljudi je uvek ista, ne menja se vec vekovima unazad zato i postoji tehnicka analiza i pattern-i bas zato sto je psihologija ljudi uvek ista u datim okolnostima (citaj: prodaj na dnu i kupi na vrhu) a market maker samo sisa vunu a vune koliko hoces, mada moram da priznam da trziste pocinje da sazreva

Imam dve male pozicije, jedna je short na ADA a druga long na RUNE.
Obe su u min
Ovo je krajnje ludo sa kretanjem cene, +-5% vremenski interval se smanjuje i uopšte me ne bi čudilo da se sad zakuca par dana tu gde je, čisto da mi obe pozicije drži u minusu.

Sutra u 14:30 izveštaj o inflaciji, može biti jača volativnost i neka ozbiljnija pomeranja da ubije monotoniju i prilika za one koje vole da trguju sa polugama da nešto zarade.

Još da ima nešto keša, pa da se uleti na 23-24K...

Ko stakuje, axs i cake daju ludilo apy na binance, mozda treba deo prebaciti tu , stake na 1yr i udvostruciti zalihe.
Ja stake-ujem axs već mesecima. Nije da sam se nešto usrecio, jeste mu apy fini, ali mu i cena konstantno pada u odnosu na btc, tako da se broj axs-a uvećava ali je ukupna vrednost slična. Takvo je barem moje iskustvo sa axs.

Ja stake-ujem axs već mesecima. Nije da sam se nešto usrecio, jeste mu apy fini, ali mu i cena konstantno pada u odnosu na btc, tako da se broj axs-a uvećava ali je ukupna vrednost slična. Takvo je barem moje iskustvo sa axs.
To je odlicno, zato sam ga i spomenuo. Svi smo u minusu koji ih samo drzimo s malim apy, ali ti nisi, a kad skoci... Preskaces nas lagano

Bear market rally već gotov. :cautious:

Gotov ili tek poceo ?

Ima mala fora što AXS za godinu dana može da vredi 1/10 ove sada cene. Bolje prodati u malom minusu nego da ode skoro na nulu. Nikad to neće videti blizu ATH, dolaze novi shitovi u bearu.

ETH lepo tone, ne bi me cudilo da se prepolovi u odnosu na BTC, mozda i mnogo gore..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno