Bb hotel i da ovoga zakona NUbo si u dolar dokle ce da ide svaka cast ...
Ko nije prodao ADA-u na 3$ sad bi mogla da bude prilika pogotovo ako ode jos malo gore ( ja cu verovatno da istresem ovo malo sto mi je ostalo ) -> ili sto kaze covek prebacim u nesta drugo ETH / MATIC / DOT
Ajd još par dana ćutanja dok ne dodje na 42k😀
Ili ce da pukne kao LunaKo stakuje, axs i cake daju ludilo apy na binance, mozda treba deo prebaciti tu , stake na 1yr i udvostruciti zalihe.
Oce ljudi da nam pokupuju btcjcice po 20K posto poto, pa sad ko se upeca
Cenim da moraju altovi da se bar prepolove,
Skroz pogresno razmisljanje. Iskusni i dobri trejderi se nece upecati ali Public sigurno hoce. Pogledaj koliki je volume u decembru 2018 (bottom) ili u martu 2020 (corona crush), neko je panicno prodavao a neko veliki kupovao u ogromnim kolicinama. Mozda nece prodavati na 20k ali ako npr cena dodje do 10k onda "weak hands" prvi panice. A mozda smo vec videli kapitulaciju na 30k i nece vise padati cena. To niko ne zna.Neće niko da se upeca na tu cenu. Ko HODLuje, neće prodati na 20k (ako uopšte dotakne tu vrednost). Novih ulagača ima veoma malo, tako da bi procenat onih koji su kupili na 30k+ i prodali na 20k bio zanemarljivo mali. Trejderi se sigurno neće upecati na tu zamku.
Misliš nešto slično kao novembra 2018-te, nije isključeno.....Mene sad plasi jedan jako moguc damp. Ako ga bude bice surovo.
Ja stake-ujem axs već mesecima. Nije da sam se nešto usrecio, jeste mu apy fini, ali mu i cena konstantno pada u odnosu na btc, tako da se broj axs-a uvećava ali je ukupna vrednost slična. Takvo je barem moje iskustvo sa axs.Ko stakuje, axs i cake daju ludilo apy na binance, mozda treba deo prebaciti tu , stake na 1yr i udvostruciti zalihe.
To je odlicno, zato sam ga i spomenuo. Svi smo u minusu koji ih samo drzimo s malim apy, ali ti nisi, a kad skoci... Preskaces nas laganoJa stake-ujem axs već mesecima. Nije da sam se nešto usrecio, jeste mu apy fini, ali mu i cena konstantno pada u odnosu na btc, tako da se broj axs-a uvećava ali je ukupna vrednost slična. Takvo je barem moje iskustvo sa axs.
Ko stakuje, axs i cake daju ludilo apy na binance, mozda treba deo prebaciti tu , stake na 1yr i udvostruciti zalihe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari