Poručio 16.02. ultru u Gigaxxx. 10.03. se oglasili SMS-om da će javiti kada bude bila spremna isporuka. Danas, 16.04. zovu telefonom i javljaju da imaju zeleni (ja naručio ljubičasti) i ako želim, mogu da pošalju jer je jedan kupac odustao. Naravno, nisam hteo, želim "moju boju"Ja sam poručio S22 plus 01.03. u Gigaxxx. i još gore indijanac ga platio. Juče kada sam pozvao da pitam šta se dešava sa mojom porudžbinom rekoše mi da nemaju nikakvih informacija, uređaji kasne, javiće mi i to je to. Prste svoje kada nisam izgrizao, sramota. Za sekundu sam pomislio da odem po svoj novac nazad i jednostavno odustanem ali sam se smirio 🙂
Koristim redmi 5 biće to ugrade fantastičan samo da ga dočekam..
A ja 11.02. poručio zelenu ultru i do dana današnjeg nikakvu konkretnu info nisam dobio ahahahaha. Kakav paradoks... 😂Poručio 16.02. ultru u Gigaxxx. 10.03. se oglasili SMS-om da će javiti kada bude bila spremna isporuka. Danas, 16.04. zovu telefonom i javljaju da imaju zeleni (ja naručio ljubičasti) i ako želim, mogu da pošalju jer je jedan kupac odustao. Naravno, nisam hteo, želim "moju boju". Tako da...ćeraćemo se još 🤓.
Dupli problem 🤣
za moju zelenu ultru kutija je crna sa plavim S a kod Djilkosha srebrna , zar kutije nisu iste
Nisu za mene, nego mi čudno da operateri nemaju, a neke druge firme dobiju...@Djilkosh_Ns , opa dva komada, najmanji i najveći 😀, jel' su oba za tebe ili...?
E srećković, makar mene da nazovu pa da kažem da neću. 😎Poručio 16.02. ultru u Gigaxxx. 10.03. se oglasili SMS-om da će javiti kada bude bila spremna isporuka. Danas, 16.04. zovu telefonom i javljaju da imaju zeleni (ja naručio ljubičasti) i ako želim, mogu da pošalju jer je jedan kupac odustao. Naravno, nisam hteo, želim "moju boju". Tako da...ćeraćemo se još 🤓.
Znam čoveka koji je to isto uradio. Debelo bačene pare...al bolest ne bira 🙂😉Ja imam ponudu da dam S21U i 500 evra za S22U. Mislim da je bacanje para tako nesto.
E brate kad bi samo znao kako sam ja brutalno iskukao ovaj S22u u Yettel-u. Posle jednog niza "ljubaznih" poziva su poslali mail da je uređaj isporučen preko kurirske službe...Nisu za mene, nego mi čudno da operateri nemaju, a neke druge firme dobiju...
Verovatno nikoga ne zanima, ali evo raspleta: prodao S22+, vijao S21 Ultra i ip13 pro max i na kraju kupio Pixel 6 Pro za 700e. Kum me ubedio nekakomislim da ce sluziti nekog drugogja cu ipak na s21 ultra da idem
![]()
Ne bih da ti stajem na muke, ali kažu da je sa apdejtom još gori:Verovatno nikoga ne zanima, ali evo raspleta: prodao S22+, vijao S21 Ultra i ip13 pro max i na kraju kupio Pixel 6 Pro za 700e. Kum me ubedio nekakoS obzirom da mi je kamera najbitnija stvar, moram reći da sam ovom na Pixelu baš zadovoljan.
Divno je kad sa jednog telefona sa problemima pređeš na drugi sa (verovatno još većim) problemima. U svakom slučaju najbitnije da si ti zadovoljan...još ako si ušćario 200-300e na toj transakciji, extra. 😉👍Verovatno nikoga ne zanima, ali evo raspleta: prodao S22+, vijao S21 Ultra i ip13 pro max i na kraju kupio Pixel 6 Pro za 700e. Kum me ubedio nekakoS obzirom da mi je kamera najbitnija stvar, moram reći da sam ovom na Pixelu baš zadovoljan.
Znam i ja ali je posle dva dana uzeo S21U i nazad 500€ 😂Znam čoveka koji je to isto uradio. Debelo bačene pare...al bolest ne bira 🙂😉
289Divno je kad sa jednog telefona sa problemima pređeš na drugi sa (verovatno još većim) problemima. U svakom slučaju najbitnije da si ti zadovoljan...još ako si ušćario 200-300e na toj transakciji, extra. 😉👍
Ti si barem dobio, ja mogu samo da čitam komentare sa foruma i da pišem mail-ove A1 u beskonačnost. A s20 ultra mi crko 31.11Konačno, posle ravno 50 dana stigao mi s22 ultra, bordo boje, prelep je ali me strah da ga startujem čitajući brojne zamerke na njega preko foruma, a možda ću i imati sreće. Kada instaliram members aplikaciju da li ću osim slušalica dobiti još nešto🤔🤔🤔🤔😩😩😩pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari