Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Vidis po pisanjima da nista to ne valja,sve bagovi i lagovi
Evo ti moja dva A52s i 50eura i bog da te vidi,da se resis ovih krs modela

Ja sam poručio S22 plus 01.03. u Gigaxxx. i još gore indijanac ga platio. Juče kada sam pozvao da pitam šta se dešava sa mojom porudžbinom rekoše mi da nemaju nikakvih informacija, uređaji kasne, javiće mi i to je to. Prste svoje kada nisam izgrizao, sramota. Za sekundu sam pomislio da odem po svoj novac nazad i jednostavno odustanem ali sam se smirio 🙂
Koristim redmi 5 biće to ugrade fantastičan samo da ga dočekam..
Poručio 16.02. ultru u Gigaxxx. 10.03. se oglasili SMS-om da će javiti kada bude bila spremna isporuka. Danas, 16.04. zovu telefonom i javljaju da imaju zeleni (ja naručio ljubičasti) i ako želim, mogu da pošalju jer je jedan kupac odustao. Naravno, nisam hteo, želim "moju boju":). Tako da...ćeraćemo se još 🤓.

Poručio 16.02. ultru u Gigaxxx. 10.03. se oglasili SMS-om da će javiti kada bude bila spremna isporuka. Danas, 16.04. zovu telefonom i javljaju da imaju zeleni (ja naručio ljubičasti) i ako želim, mogu da pošalju jer je jedan kupac odustao. Naravno, nisam hteo, želim "moju boju":). Tako da...ćeraćemo se još 🤓.
A ja 11.02. poručio zelenu ultru i do dana današnjeg nikakvu konkretnu info nisam dobio ahahahaha. Kakav paradoks... 😂

Sazvakah par strana mislio sam s22 ultra da kupim treba mi zanena i jaci telefon.
Baterija, 2 vrste cipa, face id los, zvucnici, ...
Da li radi nesto na s22 korektno?
Ostacu veran svom telefonu.

E srećković, makar mene da nazovu pa da kažem da neću. 😎

Ako je kamera bitna dobar je pixel ali sad su sve nianse bukvalno,nijedan nije najbolji na svakom polju

Verovatno nikoga ne zanima, ali evo raspleta: prodao S22+, vijao S21 Ultra i ip13 pro max i na kraju kupio Pixel 6 Pro za 700e. Kum me ubedio nekako :D S obzirom da mi je kamera najbitnija stvar, moram reći da sam ovom na Pixelu baš zadovoljan.
Ne bih da ti stajem na muke, ali kažu da je sa apdejtom još gori:

Ne znam da li si odgledao do kraja ovaj video, jer ja jesam prekjuče, ali to nije uopšte ono što je čovek rekao :) rekao je da je dosta problema rešeno, ali da ih ima još ponegde i da je fingerprint i dalje spor, da je on najveći problem.

Da li neko od vas na s22u koristi capcut? Ima li opciju da renderuje u 4k ili samo 1080p

Izasao je update one ui home i kazu da resaca probleme sa seckanjem animacija, ko ga ima naravno. Probajte,ima na aok mirtor da se skine

Verovatno nikoga ne zanima, ali evo raspleta: prodao S22+, vijao S21 Ultra i ip13 pro max i na kraju kupio Pixel 6 Pro za 700e. Kum me ubedio nekako :D S obzirom da mi je kamera najbitnija stvar, moram reći da sam ovom na Pixelu baš zadovoljan.
Divno je kad sa jednog telefona sa problemima pređeš na drugi sa (verovatno još većim) problemima. U svakom slučaju najbitnije da si ti zadovoljan...još ako si ušćario 200-300e na toj transakciji, extra. 😉👍

@Lemaja u tom slučaju znam dva čoveka...drugi je i dalje na 22 (doduše menjao je za snap u međuvremenu...dodao još para) 🤣🤪

^ lepa doplata je bila. Kažu ko je bio na S21U apsolutno ne vredi davati 500€ jer su mizerni pomaci.

@dule2303 Bio je update juče ili prekjuče. Nisam video neke promene u radu, iskreno.

Ono što me jedino nervira je povremeno bag kod edge ekrana kada ga izvlačim. Tačnije seckanje.

Divno je kad sa jednog telefona sa problemima pređeš na drugi sa (verovatno još većim) problemima. U svakom slučaju najbitnije da si ti zadovoljan...još ako si ušćario 200-300e na toj transakciji, extra. 😉👍
289 :)
Ne znam, meni je kamera bitna a tu pixel 6 pro realno kolje S22/S22+. Baterija je pretpostavljam tu negde (6h Sot sam imao juče i još 20% baterije, kontam da je to tu negde).

Konačno, posle ravno 50 dana stigao mi s22 ultra, bordo boje, prelep je ali me strah da ga startujem čitajući brojne zamerke na njega preko foruma, a možda ću i imati sreće. Kada instaliram members aplikaciju da li ću osim slušalica dobiti još nešto🤔🤔🤔🤔😩😩😩pozdrav
Ti si barem dobio, ja mogu samo da čitam komentare sa foruma i da pišem mail-ove A1 u beskonačnost. A s20 ultra mi crko 31.11

Drugar uzeo S22, razočaran baterijom. Imao pre toga S20 Exynos. Kaže baterija verovatno ista, a možda i gora još.

Jedini exynos koji vredi u poslednjih 5 godina je proslogodisnji,ostalo sve je katastrofa bilo u poredjenju sa sd-om,nebo i zemlja bukvalno

Da napišem da sam upravo primetio jedan bug, ali to pogađa samo one koji koriste Clear view cover case (onaj sa prozorčićem). Naime kada se izvadi telefon iz tog case i vrati ponovo, ne funkcionišu pametne mogućnosti Clear view cover case-a (ne prikazuje prolagođeni sadržaj u prozorčiću) dok se telefone ne ugasi pa upali tj. dok se ne resetuje.

Nazad
Vrh Dno