Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@dule2303, ovo je odličan rezultata, e ovakvo trajanje baterje treba da bude na svim S22 modelima.

Super, nadam se da će i meni uskoro. Jel' se sećaš kada si izvršio prijavu za Galaxy buds pro?
Ne znam da li svima sada daju punjač, ima neka fora sa 30 dana, ali nisam ispratio. Kada si tačno preordovao a kada ti je telefon isporučen?
Jel ima neka fora za 50 dana😩

ponovih se i ja sa belim S22. display i kvalitet izrade odlicni, verujem i kamera ali nisam stigao da se igram sa njom. so far so good, videcemo kako ce se stabilizovati baterija posle nekog vremena, za sada deluje da moze da izgura dan ako se izadje iz stana sa 100% ali ja nisam preterano zahtevan korisnik.

Za S22 FE i S23 dolazi Mediatek, ali kao treća opcija za pojedine zemlje. Žalili ste se što imaju dva različita čipseta, evo rešenja, više nema dva :D

Tek će sad ludilo da bude, isti softer za tri različita cipseta. Od sada će Samsung da daje poklon akumulator uz telefon da izdrži dan korišćenja.

Konačno, posle ravno 50 dana stigao mi s22 ultra, bordo boje, prelep je ali me strah da ga startujem čitajući brojne zamerke na njega preko foruma, a možda ću i imati sreće. Kada instaliram members aplikaciju da li ću osim slušalica dobiti još nešto🤔🤔🤔🤔😩😩😩pozdrav

Konačno, posle ravno 50 dana stigao mi s22 ultra, bordo boje, prelep je ali me strah da ga startujem čitajući brojne zamerke na njega preko foruma, a možda ću i imati sreće. Kada instaliram members aplikaciju da li ću osim slušalica dobiti još nešto🤔🤔🤔🤔😩😩😩pozdrav
Meni je s22 ultra ruzan kao nista, ali ne znam zasto bi te bilo strah da startujes najbolji telefon na svetu? :ROFLMAO:

Odigraj loto, bingo i ogrebi koju srećku, možda dobiješ još nešto, nikad se ne zna 😇🥳

Neka te služi tel kako treba i da se čekanje isplati 👍👋

koliko sam citao ovde po forumu, neki su dobijali punjac, bezicni punjac...itd

Drugari jel zna neko gde se podesava da kad mi dodje notifikacija vesti i kliknem na nju da me ne baca na clanak kroz sajt tih novina nego u aplikaciju?

I drugari jel imao neko foliju id Outffitersa ali Mat i koliko je to bolje od ove klasicne otfitersove?

I drugari jel imao neko foliju id Outffitersa ali Mat i koliko je to bolje od ove klasicne otfitersove?
ja sam uradio zastitu od 360 stepeni kod njih, na kraju su je skidali jer ne stiti telefon 360 stepeni. jedina dobra je bila zastitna folija displeja, u mat varijanti. Njome sam bio odusevljen, ali ostatak je cisto S****E.

ja sam uradio zastitu od 360 stepeni kod njih, na kraju su je skidali jer ne stiti telefon 360 stepeni. jedina dobra je bila zastitna folija displeja, u mat varijanti. Njome sam bio odusevljen, ali ostatak je cisto S****E.
Jasno,nego jel bolja matt ili ona obicna njihova? Zbog prikaza na ekranu? Imam obicnu ali brate ostaju prsti samo tako

^Ne smeta ti što prikaz na ekranu nije isti(odnosno lošiji je) sa mat folijom?
nisam primecivao znacajne promene u prikazu, jeste malcice drugacije ali bar meni to nije smetalo. Na kraju krajeva, uzme se izlozbeni primerak i proveri se. Bar su imali primerke kad sam ja "ugradjivao" tu foliju.

Stigao opet s22, ali bolje da nije kako je krenulo. Prosli put je telefon stigao ostecen, a sada stigao sa novim ugovorom i punom cenom umesto cene iz preordera. A prilikom podnosenja reklamacije trazena samo zamena uredjaja, i dobijene informacije i usmene i pismene da ce vaziti sve promocije i popust na uredjaj 15000 i sluske. I sada opet u krug da se ganjam ko zna koliko jos dana dok se ne nadje neko sa IQ vecim od sobne temperature da uradi ovo kako treba. U pitanju je mts, izvinjavam se ako je offtopic, ali cisto da znaju ostali. Dok je dobro sve je uredu , ne da bog da morate reklamaciju da izjavite, moracete jos bar 2,3 reklamacije izjaviti na racune i ko zna sta jer retko sposobni ljudi rade kod pomenutog operatera.

Jasno,nego jel bolja matt ili ona obicna njihova? Zbog prikaza na ekranu? Imam obicnu ali brate ostaju prsti samo tako
Имао сам ја ту фолију на N20U, добра је што се тиче знојења руку, прашине, све клизи са ње, али је приказ катастрофа, видећеш црне тачке по екрану на некој светлој позадини, после неколико месеци ја сам је због тога скинуо и бацио, да знаш шта те чека...

Imam par pitanja, ukoliko neko može da mi odgovori, bio bih zahvalan. Dok ste u aplikaciji kamere, i prebacujete mod sa 1x na .6, da li vam se izgube boje na slici na .6? Meni se izgube, ali kad okinem sliku, na slici budu boje. Isto, u mračnijim uslovima, da li imate lag u aplikaciji na photo modu prilikom pomeranja telefona? S22 u pitanju, hvala!

Evo, proverio sam na s22 i s22u i ništa se ne gubi, vrlo fluidno je prelazak, bolje od s21u. Verzija firmware ti je?

Imam par pitanja, ukoliko neko može da mi odgovori, bio bih zahvalan. Dok ste u aplikaciji kamere, i prebacujete mod sa 1x na .6, da li vam se izgube boje na slici na .6? Meni se izgube, ali kad okinem sliku, na slici budu boje. Isto, u mračnijim uslovima, da li imate lag u aplikaciji na photo modu prilikom pomeranja telefona? S22 u pitanju, hvala!
Probao i kod mene, ne gube se boje, ali je malo drugačiji ton boja na regularnoj i ultra wide kameri. Jel' kod tebe sve bude crno-belo ili...?

Hvala svima na odgovorima.

Probao i kod mene, ne gube se boje, ali je malo drugačiji ton boja na regularnoj i ultra wide kameri. Jel' kod tebe sve bude crno-belo ili...?
Ne bude sve crno belo, staviću slike u prilogu. Sad je noć, pa se to skoro i ne primeti, preko dana se vidi malo jasnije.

Ne gubi se boje,probaj da ocistis data aplikacije pa vidi opet
Probao sam reset settings u aplikaciju kamere ali opet je isto. Takođe sam i radio hard reset telefona. Možda to tako i treba, gube se boje u samoj aplikaciji, ali kad okinem sliku boje na slici se vrate. Prvi put se susrećem sa ultrawide pa sam zato i pitao.

Evo, proverio sam na s22 i s22u i ništa se ne gubi, vrlo fluidno je prelazak, bolje od s21u. Verzija firmware ti je?
Verzija aplikacije kamere je 12.0.01.62

Prilozi

• Screenshot_20220413-210351_Gallery.jpg
    Screenshot_20220413-210351_Gallery.jpg
    105.4 KB · Pregleda: 54
  • Screenshot_20220413-210251_Gallery.jpg
    Screenshot_20220413-210251_Gallery.jpg
    79.8 KB · Pregleda: 53
Drugari, kako vama funckionise Face ID. Telefon koristim svega par sati i vec dobijam polako nervni slom. Dodao sam i dodatnu sliku za recognition, ali uspe svaki 5 pokusaj. Osvetljenje je ok, nije savrseno ali normalno osvetljenje u stanu. Pokusao i sa brisanjem i dodavanjem ponovnog obrasca mrka kapa. U odnosu na Mi note 10 koji sam koristio do sada, prelazak sa konja na magarca za sada. Valjda ce se nesto ispeglati

Vrh Dno