Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Kako nije sa 2 sata torrents koji ubijaju kako skidaju bateriju i 2 sata bt muzike? Meni sasvim ok ,isto ovoliko mi je imao s21u otprilike kao sto sam i pisao. Zavrsilo se na 6h 50, a bilo bi i mnogo vise da nije bilo ova 2. Ne znam zasto alu i na s21u i na n20u su mi torenti ubijali bateriju pri tome ovde ne pikaze a na gsamu pokaxuje. Meni sasvim dovoljno da izgura ceo dan bez punjenja

@dule2303, ovo je odličan rezultata, e ovakvo trajanje baterje treba da bude na svim S22 modelima.
Mts.

Nisam ni ja očekivao da će danas, ali evo u pola 10 uveče se pojavi. Jesu promenili nešto pa svima daju punjač?
Super, nadam se da će i meni uskoro. Jel' se sećaš kada si izvršio prijavu za Galaxy buds pro?
Ne znam da li svima sada daju punjač, ima neka fora sa 30 dana, ali nisam ispratio. Kada si tačno preordovao a kada ti je telefon isporučen?

Izvukao bi još +1h sot da je terao do 1-2% baterije (što nikako ne preporučujem) ali ni to nije ništa spektakularno (sa druge strane nije ni loše). Nadam se da uskoro naprave neki ozbiljniji proboj u svetu baterija inače će deastično da se poveća period zamene telefona.

Ovo je bukvalno kao kupiti nov Mercedes S klase ili BMW serije 5 barem, ali su ti stavili rezervoar od 23 litra i kazes sebi, super je auto, uzivacu u njemu, sad sto moram non-stop na pumpu i sto mi radijus 250Km, nema veze, nisam rob autonomiji automobila. Kako sto bi mali rezervoar mogao da se oprosti najjeftinijoj Daciji, jer kosta, lupam, 15K, automobili od 60K ne smeju to da imaju i ne sme to da se opravdava. Zasto S22U nema posebnu tehnologiju baterije u odnosu na sve druge serije? Bukvalno je najskuplji u Android svetu. Kul, dao sam 250e za telefon, otisla baterija popodne, dopunicu. Dao sam 1250e za telefon, ne zelim 2 dana da znam gde je punjac jer su mi stavili "grafen-dijamantsko-lasersku" bateriju ali to sam brate i platio... Dok se ne bunimo, nece proizvodjaci nista nikad da unaprede. Dodaj na to da je Mercedes koji si ti kupio za iste pare malo gori od Mercedesa u drugim delovima sveta, pa pretera ga Samsung malo, bas ga pretera.
Ja moram na ovo da odgovorim. BMW M5 ako se muski vozi stvarno ima radijus od 250km, ako je noga malo laganija na gasu dobaci do 500km :D

Prva stvar signal i te kako utice na bateriju
Druga stvar hocete najbolje ekrane najbolje procesore ,najbolje komponente a da baterija kida ,hm,pa nece da moze
Nikada i nije moglo ali nikada
Vecito ista prica iako svi znaju da premium klasa nikada nije "kidala" sa baterijom
Ovima sto spavaju na telefonima srecan povratak u pravi svet ili power bank pa udri,nema vam druge
Jako mi je zao sto nema Huawei modela ne zato sto je bio bolji od Samsunga vec sto nema ko da gura razvijanje telefona u svakom segmentu,tj tera druge na isto,ali mislim da sto se tice baterije mrka kapa dok se ne napravi neka nova vrsta iste

@NemanjaZ88 preorderovao 10. februara, telefon stigao 8. marta, registrovao se 21.
Isto, preorder 10. februara, stigao mi telefon 8. marta, a registrovao sam se 14. marta, tj, imam povratni mail od 14. marta da je registracija odobrena. Onda i ja da očekujem punjač pored sluški :)

Stigao i meni poklon, Wireless Charger Duo + Galaxy Buds Pro, preorder S22 10 februara, preuzet 14. marta. Doneo lik iz XYZ-a.

Malo off topica, da li taj charger ima ventilator neki da hladi mob dok se puni ?

Vi koji ste dobili Galaxy buds pro i punjač, jel Vas neko zvao pre isporuke ili se kurir samo pojavio pred vratima i pozvao da siđete da uzmete pošiljku?
Stigao i kod mene taj update, samo ne znam šta to ispravljaju sa update-om koji je svega 24MB.

Mene pozvao i rekao tu sam da vam dostavim poklon. U pola 10 uveče. Nikakva najava

Mene pozvao i rekao tu sam da vam dostavim poklon. U pola 10 uveče. Nikakva najava
Neverovatno, valjda neka kurirska sluzba raznosi te poklone, jedino ako kurir zivi u tvom naselju pa kad se vracao kuci iz smene 😀

Inače, ovo ažuriranje može biti oko animacija vrlo lako, nešto u OneUI. Ne verujem da ima nesro drugo.

Ko zna s kim imaju ugovor a mozda imaju i neku svoju sluzbu za dostavu poklona,ko bi ga znao

Ma nije kurirska služba. Nego samsung, odnosno onaj xyz od kog stignenpotvrda promocije. Klinac neki radio, možda 20 godina imao. (Bez uvrede bilo kome)

Imaju ljudi bar u NS koji posle radnog vremena kurirske sluzbe, u svojim privatnim vozilima raznose pakete za Tehnomaniju/WinWin. Nista cudno, meni cak i odgovara predvece da donesu

Pozdrav svima!
Molim, iskljucivo korisnike s22 serije, za pomoc. Naime, zvali su me danas iz A1 da me obaveste da je moj s22+ spreman za preuzimanje?!? Ja u cudu,... Pokusao sam da ga narucim pocetkom proslog meseca i sajt se nesto izbagovao, tako da mi bar na sajtu nije evedentirana porudzbina/rezervacija. Pokusao sam da predjem u A1 ali su prelazili na novi program pa nisu uspevali tri dana za redom da mi prebace broj. Tako da sam se od toga oprostio.... Ovaj danasnji poziv me je totalno zbunio.

Moje pitanje za korisnike je, da li vredi uzimati ovaj telefon? Da li se uopste isplati? Cena nije mala, a vidim da ima dosta primedbi cak i na srednju bateriju s22+ modela. Trenutno sam na Huawei p20 pro, prilikom normalnog koriscenja telefona, sot mi je oko 3,5-4 sata. Ne igram igrice, ne arcim telefon, sluzi mi za povremeno proveravanje drustvenih mreza, dopisivanje, sluzanje muzike, youtube. Znaci nista toliko zahtevno da sadasnji telefon ne moze da izdrzi. Dopunjavam ga tokom dana ako sam ga gario taj dan, prema potrebama. U sluzbi je pune 4 godine.

Da li ce s22+ moci da izdrzi ovakvo moje koriscenje na dnevnom nivou? Da ga punim npr, jednom dnevno? Da li se uopste isplati?

Unapred zahvalan na brzim odgovorima :)

Pozdrav svima!
Molim, iskljucivo korisnike s22 serije, za pomoc. Naime, zvali su me danas iz A1 da me obaveste da je moj s22+ spreman za preuzimanje?!? Ja u cudu,... Pokusao sam da ga narucim pocetkom proslog meseca i sajt se nesto izbagovao, tako da mi bar na sajtu nije evedentirana porudzbina/rezervacija. Pokusao sam da predjem u A1 ali su prelazili na novi program pa nisu uspevali tri dana za redom da mi prebace broj. Tako da sam se od toga oprostio.... Ovaj danasnji poziv me je totalno zbunio.

Moje pitanje za korisnike je, da li vredi uzimati ovaj telefon? Da li se uopste isplati? Cena nije mala, a vidim da ima dosta primedbi cak i na srednju bateriju s22+ modela. Trenutno sam na Huawei p20 pro, prilikom normalnog koriscenja telefona, sot mi je oko 3,5-4 sata. Ne igram igrice, ne arcim telefon, sluzi mi za povremeno proveravanje drustvenih mreza, dopisivanje, sluzanje muzike, youtube. Znaci nista toliko zahtevno da sadasnji telefon ne moze da izdrzi. Dopunjavam ga tokom dana ako sam ga gario taj dan, prema potrebama. U sluzbi je pune 4 godine.

Da li ce s22+ moci da izdrzi ovakvo moje koriscenje na dnevnom nivou? Da ga punim npr, jednom dnevno? Da li se uopste isplati?

Moće izdržati sigurno, i više od toga. Moj savet bi bio da ako si zadovoljan trenutnim telefonom, onda nema potrebe menjati ono što valja. Pozdrav!

Pozdrav svima!

Ono sto mogu sa sigurnoscu da ti kazem, obzirom na to da je moj obrazac koriscenja vrlo slican, a imam s22+, da ces kombinovano sa 4g/5g i wifi izvlaciti tokom dana 6-6.5 sati sot.

Pozdrav svima!

Mislim da ovaj telefon vredan €1000. Na tvom mestu bih potražio nešto drugo ako baš nisi zadovoljan trenutnim telefonom

^ kao što @dule2303 reče , S21U daleko bolji telefon po svim parametrima .... Što je još smešnije čak je i jeftiniji .

Samsung tehnicka podrska je horor i to je blaga rec. Tamo niko nista ne zna bukvalno

Vrh Dno