Pozdrav svima!
Molim, iskljucivo korisnike s22 serije, za pomoc. Naime, zvali su me danas iz A1 da me obaveste da je moj s22+ spreman za preuzimanje?!? Ja u cudu,... Pokusao sam da ga narucim pocetkom proslog meseca i sajt se nesto izbagovao, tako da mi bar na sajtu nije evedentirana porudzbina/rezervacija. Pokusao sam da predjem u A1 ali su prelazili na novi program pa nisu uspevali tri dana za redom da mi prebace broj. Tako da sam se od toga oprostio.... Ovaj danasnji poziv me je totalno zbunio.
Moje pitanje za korisnike je, da li vredi uzimati ovaj telefon? Da li se uopste isplati? Cena nije mala, a vidim da ima dosta primedbi cak i na srednju bateriju s22+ modela. Trenutno sam na Huawei p20 pro, prilikom normalnog koriscenja telefona, sot mi je oko 3,5-4 sata. Ne igram igrice, ne arcim telefon, sluzi mi za povremeno proveravanje drustvenih mreza, dopisivanje, sluzanje muzike, youtube. Znaci nista toliko zahtevno da sadasnji telefon ne moze da izdrzi. Dopunjavam ga tokom dana ako sam ga gario taj dan, prema potrebama. U sluzbi je pune 4 godine.
Da li ce s22+ moci da izdrzi ovakvo moje koriscenje na dnevnom nivou? Da ga punim npr, jednom dnevno? Da li se uopste isplati?
Unapred zahvalan na brzim odgovorima