30 dana od dana naručivanja, tako piše na samsung members prilikom registracije.Meni rekoše iz Samsunga, da samo čekaju dokumentaciju iz Yettela, al posto je tel naručen 18.02. a stigao 01.04. Da dobijam i sluške i wireless punjač. Kontam da oni gledaju 30 dana od dana naručivanja, ne od dana početka free prodaje.
mislim da ce sluziti nekog drugog^ neka te lepo služi 😀
Друже, шта си све попалио алал вера🤣Evo i mog iskustva sa trajanjem baterije nakon 7 dana korišćenja, prešao sa Note 10+ na S22 Ultra. Kamera je malo bolja, što se tiče baterije i grejanja nema nikakve razlike. Na suncu se bolje vidi, međutim čim se malo zagreje on smanji osvetljenje, tako da ne mogu ništa da vidim dok se ne pomerim u hlad negde.Pogledajte prilog 340941
Nešto debelo ovde ne valja. Ako možeš uradi hard reset i ako se ovako nastavi odnesi telefon na reklamaciju, ovo je defektan uređaj. Na S22U izvlačim oko 5h SOT, a i to je loš rezultat, a tebi je ovo haos 56 minuta SOT i skoro prazan telefon.Evo i mog iskustva sa trajanjem baterije nakon 7 dana korišćenja, prešao sa Note 10+ na S22 Ultra. Kamera je malo bolja, što se tiče baterije i grejanja nema nikakve razlike. Na suncu se bolje vidi, međutim čim se malo zagreje on smanji osvetljenje, tako da ne mogu ništa da vidim dok se ne pomerim u hlad negde.Pogledajte prilog 340941
Gde si ti naručio S22, meni još nisu stigle sluške, a baš sam očekivao da će biti ovih dana.Neverovatno da je ovako. Mora ovo na fabrička.
Inače, zvao me sada dečko iz xyz, kaže, ja sam kod vas na adresi da vam dodelim poklon.
Ajde što je sada zvao, nego tu je i iznenađenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari