Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ neka te lepo služi 😀

Meni rekoše iz Samsunga, da samo čekaju dokumentaciju iz Yettela, al posto je tel naručen 18.02. a stigao 01.04. Da dobijam i sluške i wireless punjač. Kontam da oni gledaju 30 dana od dana naručivanja, ne od dana početka free prodaje.

Meni rekoše iz Samsunga, da samo čekaju dokumentaciju iz Yettela, al posto je tel naručen 18.02. a stigao 01.04. Da dobijam i sluške i wireless punjač. Kontam da oni gledaju 30 dana od dana naručivanja, ne od dana početka free prodaje.
30 dana od dana naručivanja, tako piše na samsung members prilikom registracije.

^ pa nije valjda da S22 serija ne valja😀

ne znam dal valja ili ne valja, ali meni s21 ultra vise odgovara zbog veceg ekrana, ovaj sam dobio :) s22 ultra mi je ipak preskup :)

Poslednja izmena:
Evo i mog iskustva sa trajanjem baterije nakon 7 dana korišćenja, prešao sa Note 10+ na S22 Ultra. Kamera je malo bolja, što se tiče baterije i grejanja nema nikakve razlike. Na suncu se bolje vidi, međutim čim se malo zagreje on smanji osvetljenje, tako da ne mogu ništa da vidim dok se ne pomerim u hlad negde.Screenshot_2022-04-11_113650.jpg

^ Samsung ima lošu autonomiju ali ovo je nemoguće da je tako loše

Ni 5 sati telefon radio, ni sat vremena ekrana i prazan telefon.

Ovo da zavijes u 200e i baciš u Dunav niko ne bi uzeo.

Evo i mog iskustva sa trajanjem baterije nakon 7 dana korišćenja, prešao sa Note 10+ na S22 Ultra. Kamera je malo bolja, što se tiče baterije i grejanja nema nikakve razlike. Na suncu se bolje vidi, međutim čim se malo zagreje on smanji osvetljenje, tako da ne mogu ništa da vidim dok se ne pomerim u hlad negde.Pogledajte prilog 340941
Друже, шта си све попалио алал вера🤣
Али наравно за те паре колико коштају ови телефони и не треба га штедети

Da je kod mene ovo odmah na reklamaciju, telefon definitivno ima neki problem. @Djilkosh_Ns oplako sam uz komentar

Cekaj, Chrome je svukao bezmalo pola baterije a bio je aktivan 11 minuta?! Tu se nesto debelo zabagovalo, ovo nije normalno trajanje baterije. Probaj da deinstaliras / disable-ujes Chrome, i koristi neki drugi browser, da vidimo sta se desava.
Ako to ne pomogne, onda clear cache, ako ni to, onda factory reset.

Evo i mog iskustva sa trajanjem baterije nakon 7 dana korišćenja, prešao sa Note 10+ na S22 Ultra. Kamera je malo bolja, što se tiče baterije i grejanja nema nikakve razlike. Na suncu se bolje vidi, međutim čim se malo zagreje on smanji osvetljenje, tako da ne mogu ništa da vidim dok se ne pomerim u hlad negde.Pogledajte prilog 340941
Nešto debelo ovde ne valja. Ako možeš uradi hard reset i ako se ovako nastavi odnesi telefon na reklamaciju, ovo je defektan uređaj. Na S22U izvlačim oko 5h SOT, a i to je loš rezultat, a tebi je ovo haos 56 minuta SOT i skoro prazan telefon.

Ima nekih problema sigurno, jer sam prebacio sve sa Note 10+, tako da je ostao neki bug verovatno negde. Hteo sam da ručno instaliram sve potrebne aplikacije, ali mi je bilo lakše preko smart switch-a da sve odradim. Greje se baš dosta prilikom surfovanja, ali navikao sam na samsung. Punim bateriju 3x dnevno, taman će biti za zamenu pred istek garancije i to je to. Samo me nervira to što nisu rešili hlađenje i dalje, nego se toliko zagreje da smanji osvetljenje ili limitira punjenje dok se ne ohladi.

Čekaj, zar nije lakše da odradiš hard reset, preko smart switch-a prebaciš podatke (fotke, video, muziku i sl) a aplikacije ručno instaliraš. Takođe telefon ne sme da se greje pri surfu, na S22U su konačno rešili zagrevanje, bude blago mlak kada snimam 4k video, a pri surfu je skoro hladan. Dakle, nešto ti softverski pravi problem, jer to nije normalno ponašanje S22U.

Poslednja izmena:
Neverovatno da je ovako. Mora ovo na fabrička.

Inače, zvao me sada dečko iz xyz, kaže, ja sam kod vas na adresi da vam dodelim poklon.

Ajde što je sada zvao, nego tu je i iznenađenje.

Prilozi

• 16497056762424058883346563163485.jpg
    16497056762424058883346563163485.jpg
    118.9 KB · Pregleda: 189
ja se nadam uskoro zelenom s22+ .. vidim dosta oprecnih komentara ovde bas za ovaj model, ali ako izdrzi sa baterijom.kao s10+ exy necu sigurno zameriti nista .. jednostavno su mi flagshipovi preglomazni, event prelazak posle 12 godina androida na ios bi verov trajao (a dual viber i jos uvek vanced ne znam kakvu alternativu bi imali). Da li je moguce aplicirati za punjac ili nesto ako je u pitanju tel uzet preko firme od operatera?

Neverovatno da je ovako. Mora ovo na fabrička.

Inače, zvao me sada dečko iz xyz, kaže, ja sam kod vas na adresi da vam dodelim poklon.

Ajde što je sada zvao, nego tu je i iznenađenje.
Gde si ti naručio S22, meni još nisu stigle sluške, a baš sam očekivao da će biti ovih dana.

Mts.

Nisam ni ja očekivao da će danas, ali evo u pola 10 uveče se pojavi. Jesu promenili nešto pa svima daju punjač?

Nema direktno veze sa S22 ali ima sa Samsungom, zanimljiv video:

Evo danas ceo dan blejao na tel ,uz ovo 2 sata torenta i 2 sata slusanja muzike na bt,da kazem 30-40%4g a ostalo wifi i 2g

Prilozi

• Screenshot_20220412-004405_Device care.jpg
    Screenshot_20220412-004405_Device care.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 144
Nazad
Vrh Dno