Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koristim i nordic i rapid ali jednu cu da otkazem... Zbog arene sam bio na nordic ali ako ne ih srede onda otkazacu nordic i zadrzati rapid jel ima vise sportskih kanala u 50 fps
Evo sad rade sve. :D Pukao izvor ili štagod. Još samo da se AS 8 oživi i to je to. :) U samom početku su imali i Fight i Esport i 1x2 sve FHD@50fps koliko se sećam, pa crkavale jedna za drugom, obrisane odavno nikad nisu vratili.

Таквих сам поделио овде... ихааа 😁

Ljudi, trazim provajder IPTVa gde ima N1, Nova S (i od drugih exYu zemalja), PTC 1, 2 3 i druge domace kanale ali ovi prvi su najbitniji bez njih ne uzimam, i isto da ime filmske kanale sa prevodima kao hbo, axn, fox, cinestar ali onako to svi imaju skoro. Sportski kanale nisu mi toliko bitni, SK, eurosport i mozda ARENA ako ima ali taj zadnji retko kad. I da ima EPG i logo, Hteo da bi da ga koristim na Apple TV 4k boksu sa "IPTVX" aplikacijom i to za 4 uredaja. Trebalo mi nesto ka SBB EON Premium ali na iptvom 😛. Pretrazio sam internet ali retko ko pokaze koje kanali ima i treba da se trazi besplatan test.

Video sam da neki imaju do 7 dana unazad replay, jel je to istina ? sigurno treba njihova aplikacija ? I to bi bilo kul ako ne mora njihova aplikacija.​

Ljudi, trazim provajder IPTVa gde ima N1, Nova S (i od drugih exYu zemalja), PTC 1, 2 3 i druge domace kanale ali ovi prvi su najbitniji bez njih ne uzimam, i isto da ime filmske kanale sa prevodima kao hbo, axn, fox, cinestar ali onako to svi imaju skoro. Sportski kanale nisu mi toliko bitni, SK, eurosport i mozda ARENA ako ima ali taj zadnji retko kad. I da ima EPG i logo, Hteo da bi da ga koristim na Apple TV 4k boksu sa "IPTVX" aplikacijom i to za 4 uredaja. Trebalo mi nesto ka SBB EON Premium ali na iptvom 😛. Pretrazio sam internet ali retko ko pokaze koje kanali ima i treba da se trazi besplatan test.

Video sam da neki imaju do 7 dana unazad replay, jel je to istina ? sigurno treba njihova aplikacija ? I to bi bilo kul ako ne mora njihova aplikacija.​
Za toliko uređaja i sve, za tebe je najbolje da instaliraš kodi, i Balkan Thunder Addon, Stream Army.. :) Realno za sve ljude koji ne žele da plaćaju i da gledaju raznovrsne svetske i Balkan kanale, a da ne očekuju uvek FHD i 50fps... Ovo je najjače rešenje...
Da li ima neka IPTV lista da imaju Srpski kanali Arene i SportKlub u FHD 50FPS?
Ako usput ima i ostale sportske kanale u fhd i 50fps još bolje, ali da ispunjava ovaj prvi zahtev.. Ili bar neki Kodi repo takve vrste... Hvala

Ima li neko par MAC-ova one liste Balkan X, Balkan IPTV ili kako se vec zove?

Питај Салца, можда има још ;)
:ROFLMAO:

Juče mi na mail stignu podaci za logovanje za Poseidon IPTV, daje tri dana test, nigde ništa nisam tražio, zna li neko koji su ti?

Poseidon...domaci?

Konacno dobra tekma u 4K ..

Prilozi

• IMG20220419210319.jpg
    IMG20220419210319.jpg
    195.1 KB · Pregleda: 118
  • IMG20220419210036.jpg
    IMG20220419210036.jpg
    294.2 KB · Pregleda: 117
laliga-iptv-players-small.png

Ово је будалаштина. Пола тих апликација су без икаквих листи, дакле не крше ништа.

Тестирајте ове, ја од њих узимам линије за сателит. Дају тест на 48 часова.

Ово је будалаштина. Пола тих апликација су без икаквих листи, дакле не крше ништа.
Можда метак нису, али пушка свакако јесу. ;)
Интензивирање обрачуна са русвајем IPTV сервиса није неочекивано, а како ће бити спроведено сазнаћемо већ.
Сетих се када је Microsoft пре 8 година обуставио комплетан No-IP, и плаћене и неплаћене налоге, комплетне домене. Оста' муниције, ал' 22К пушака је том приликом збрисано. Али наоружасмо се убрзо опет, све је то углавном игранка без престанка.

Jer zašto bi ti imao kanale svih zemalja i to plaćene kad mogu da ti naplaćuju tonu striming servisa i domaće provajdere derače kože🤦

Pa otvori firmu i odradi to sto kudis, sta te sprecava?
Ah da, pa mozda i nije dranje vec namirivanje autorskih i distributivnih prava, odrzavanje opreme itd itd...

Namirivanje autorskih i distributivnih prava🤣🤣🤣. Namirili su oni sebe odavno da se ne lažemo. "Održavanje opreme" i poboljšanje "fiksne telefonije" koju više nemam što mi naplate kroz povećanje cena svake godine, je l' na to misliš? Sprečava me truli sistem u koji smo došli upravo zbog toga sto je sve to kao ok i onda likovi još i odobravaju. Ne plaćamo dovoljno.

Namirivanje autorskih i distributivnih prava🤣🤣🤣. Namirili su oni sebe odavno da se ne lažemo. "Održavanje opreme" i poboljšanje "fiksne telefonije" koju više nemam što mi naplate kroz povećanje cena svake godine, je l' na to misliš? Sprečava me truli sistem u koji smo došli upravo zbog toga sto je sve to kao ok i onda likovi još i odobravaju. Ne plaćamo dovoljno.
Covek, ja pricam globalno (u Nemackoj sam) i kako stvari funkcionisu globalno, jer ovde ne pricamo samo o srpskim kanalima vec world wide, na to sam mislio.
Inace si na pogresnom mestu za istresanje frustracija, koliko god da si u pravu...

Diskutujemo valjda je forum za to zar ne? Globalno sam i skapirao. Svaka zemlja dere svoje i to je činjenica zato i žele da gase ovu opciju koja nam se nudi. Ako si se nadovezao na moj komentar nemoj da odgovor smatraš frustracijom nego običnim mišljenjem u vezi sa činjeničnim stanjem.

Ma to je vjecita igra macke i misa, sta god urade piraterije na internetu nikad nece nestati, mogu pogasiti i neke aplikacije i portale, pojavice se novi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno