Ја за м3у листу користим SSIPTV. Бесплатна је.Koju iptv aplikaciju na LG TV? Jel može i m3u I Mac?
Hvala
Ima li neka lista koja se placa a da ima u ponudi te sve sportske kanale i da rade stabilno.Imam neku kinesku listu 25$ godisnje,tamo pisu pola kanala uhd,ili 4k .Ono slika zivo ******,pricam o bein kanalima,dok za divno cudo juce nadjem ovaj kanal i slika bude fenomenalna,istu utakmicu je prenosio i sk 4k,posto imam sbb,uporedjivao sliku,i mogu reci da je bila istog kvaliteta.У 8К или у 4К? 😁
Нема толико 4К спортских канала. Филмских вероватно има. Ту најпре мислим на оне немачке Eagle а има и пар руских филмских канала у 4К. Мада, питање је колико су то званични канали.
Спортски 4К ( барем мени познати)
Ово су стварни 4К канали који у логоу имају 4К или UHD. Можда има још неки канал да сам га прескочио.
- SK 4K
- Eurosport 4K
- Sky Sports UHD DE
- Sky Sports Bundesliga (мада га ретко налазим да ради )
- Viaplay Ultra ( viasport )
- RMC Sport Ultra
- 5 Sport UHD ( Израел )
ima još i now sports 4K, odličan kanal iz hong konga sa engleskim audiom kad su prijenosi utakmicaУ 8К или у 4К? 😁
Нема толико 4К спортских канала. Филмских вероватно има. Ту најпре мислим на оне немачке Eagle а има и пар руских филмских канала у 4К. Мада, питање је колико су то званични канали.
Спортски 4К ( барем мени познати)
Ово су стварни 4К канали који у логоу имају 4К или UHD. Можда има још неки канал да сам га прескочио.
- SK 4K
- Eurosport 4K
- Sky Sports UHD DE
- Sky Sports Bundesliga (мада га ретко налазим да ради )
- Viaplay Ultra ( viasport )
- RMC Sport Ultra
- 5 Sport UHD ( Израел )
teško odnosno mislim gotovo sigurno da nema,barem za sada,mnogima u naziv stave 4K čak i 8K a ono jedva hd ako i toIma li neka lista koja se placa a da ima u ponudi te sve sportske kanale i da rade stabilno.Imam neku kinesku listu 25$ godisnje,tamo pisu pola kanala uhd,ili 4k .Ono slika zivo ******,pricam o bein kanalima,dok za divno cudo juce nadjem ovaj kanal i slika bude fenomenalna,istu utakmicu je prenosio i sk 4k,posto imam sbb,uporedjivao sliku,i mogu reci da je bila istog kvaliteta.
Radi Smarters, samo taj ko ti daje liniju, mora malo korigovati portal, a za LG imate nove aplikacije sa odlicnim interface-om, SMART ONE IPTV i FLIX IPTV, to su za sada da leko iznad vec prevazidjenih Smart iptv, Ott player-a i SSIPTV koje su limitirane i ne mogu primate vee liste, hvalaIPTV smarters ne radi ni na lg ni Samsung, a šteta je on bi bio savršen i po izgledu i funkcionalnosti.
da,često je to tako,pokušam i odem dalje,to je glavni problem sa tim 4k kanalima po raznim listama,malo ih radi,osim sk i eurosporta na tvvietu,barem kad sam imao test radili su bez greškeТо је немачки скај спорт, има га у випмакс и емитује се у HLG. Јуроспорт 4К - мислио сам на овај са српским коментаторима што иде у ЕОН-у и тввиет.
Сад гледам випмакс - 90% UHD канала им не ради.
Sve te aplikacije ne piju vodu ako su na 15 dana ili 7 i sl i unos sa strane autora uz fiksiranje mac adrese svog tv.Radi Smarters, samo taj ko ti daje liniju, mora malo korigovati portal, a za LG imate nove aplikacije sa odlicnim interface-om, SMART ONE IPTV i FLIX IPTV, to su za sada da leko iznad vec prevazidjenih Smart iptv, Ott player-a i SSIPTV koje su limitirane i ne mogu primate vee liste, hvala
Ista situacija kod meneEDIT: lista radi u SFVIP player-u, prestala je da radi u TiVimate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari