Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to, to sa SF je druga priča,njihova aplikacija koja, bar kako sam ja skontao, koristi skenirane liste.Nije pecanje, mislim da radi i sada.

Smart IPTV recimo, Smarter iptv
Nema ni jedna koja podržava MAC

Ott podrzava mac, ne?

Noviji LG nema android? Imam neki stariji LG sa nekim svojim ubogim os, pojma nemam koji...

Koristio sam ssiptv na LG webos tv-u sad prešao na Ott, jedina prednost je mogucnost ucitavanja više listi.

Пробао сам на Вебос Иптв смартерс, али неће ни једну листу да учита. Пробао сам 5 различитих провајдера, које раде на другим системима на Иптв смартерс, али на Вебос неће.

IPTV smarters ne radi ni na lg ni Samsung, a šteta je on bi bio savršen i po izgledu i funkcionalnosti.

Jel ima neka iptv lista sa barem 10 sportskih ili filmskih kanala u ovoj rezoluciji?

Prilozi

• EE119C7D-5B08-4CD2-9C38-384D17DE6642.jpeg
    EE119C7D-5B08-4CD2-9C38-384D17DE6642.jpeg
    253.3 KB · Pregleda: 85
  • AF07EBCB-033A-4430-8300-10A229A33400.jpeg
    AF07EBCB-033A-4430-8300-10A229A33400.jpeg
    169.7 KB · Pregleda: 86
У 8К или у 4К? 😁
Нема толико 4К спортских канала. Филмских вероватно има. Ту најпре мислим на оне немачке Eagle а има и пар руских филмских канала у 4К. Мада, питање је колико су то званични канали.
Спортски 4К ( барем мени познати)
  • SK 4K
  • Eurosport 4K
  • Sky Sports UHD DE
  • Sky Sports Bundesliga (мада га ретко налазим да ради )
  • Viaplay Ultra ( viasport )
  • RMC Sport Ultra
  • 5 Sport UHD ( Израел )
Ово су стварни 4К канали који у логоу имају 4К или UHD. Можда има још неки канал да сам га прескочио.

У 8К или у 4К? 😁
Нема толико 4К спортских канала. Филмских вероватно има. Ту најпре мислим на оне немачке Eagle а има и пар руских филмских канала у 4К. Мада, питање је колико су то званични канали.
  • SK 4K
  • Eurosport 4K
  • Sky Sports UHD DE
  • RMC Sport Ultra
  • 5 Sport UHD ( Израел )
Ово су стварни 4К канали који у логоу имају 4К или UHD. Можда има још неки канал да сам га прескочио.
Ima li neka lista koja se placa a da ima u ponudi te sve sportske kanale i da rade stabilno.Imam neku kinesku listu 25$ godisnje,tamo pisu pola kanala uhd,ili 4k .Ono slika zivo ******,pricam o bein kanalima,dok za divno cudo juce nadjem ovaj kanal i slika bude fenomenalna,istu utakmicu je prenosio i sk 4k,posto imam sbb,uporedjivao sliku,i mogu reci da je bila istog kvaliteta.

У 8К или у 4К? 😁
  • SK 4K
  • Eurosport 4K
  • Sky Sports UHD DE
  • RMC Sport Ultra
  • 5 Sport UHD ( Израел )
ima još i now sports 4K, odličan kanal iz hong konga sa engleskim audiom kad su prijenosi utakmica
također sam negdje vidio i eleven sport 4K i dazn 4k,ima i na nekim listama portugalski Sport TV UHD 4K
ovaj eurosport 4k jel to onaj ruski? taj mi više nigdje ne radi,ne znam da li ima neki drugi eurosport 4K
Ima li neka lista koja se placa a da ima u ponudi te sve sportske kanale i da rade stabilno.Imam neku kinesku listu 25$ godisnje,tamo pisu pola kanala uhd,ili 4k .Ono slika zivo ******,pricam o bein kanalima,dok za divno cudo juce nadjem ovaj kanal i slika bude fenomenalna,istu utakmicu je prenosio i sk 4k,posto imam sbb,uporedjivao sliku,i mogu reci da je bila istog kvaliteta.
teško odnosno mislim gotovo sigurno da nema,barem za sada,mnogima u naziv stave 4K čak i 8K a ono jedva hd ako i to
tamo gdje i ima obično ne rade stabilno, uk liste imaju samo now sports, nordic i kingbox samo neke od nabrojanih,dmtn/vipmax mislim da ih ima najviše
u kojoj listi ima taj sky sport uhd čiju si sliku stavio?

Poslednja izmena:
То је немачки скај спорт, има га у випмакс и емитује се у HLG. Јуроспорт 4К - мислио сам на овај са српским коментаторима што иде у ЕОН-у и тввиет.
Сад гледам випмакс - 90% UHD канала им не ради.

IPTV smarters ne radi ni na lg ni Samsung, a šteta je on bi bio savršen i po izgledu i funkcionalnosti.
Radi Smarters, samo taj ko ti daje liniju, mora malo korigovati portal, a za LG imate nove aplikacije sa odlicnim interface-om, SMART ONE IPTV i FLIX IPTV, to su za sada da leko iznad vec prevazidjenih Smart iptv, Ott player-a i SSIPTV koje su limitirane i ne mogu primate vee liste, hvala

То је немачки скај спорт, има га у випмакс и емитује се у HLG. Јуроспорт 4К - мислио сам на овај са српским коментаторима што иде у ЕОН-у и тввиет.
Сад гледам випмакс - 90% UHD канала им не ради.
da,često je to tako,pokušam i odem dalje,to je glavni problem sa tim 4k kanalima po raznim listama,malo ih radi,osim sk i eurosporta na tvvietu,barem kad sam imao test radili su bez greške

Radi Smarters, samo taj ko ti daje liniju, mora malo korigovati portal, a za LG imate nove aplikacije sa odlicnim interface-om, SMART ONE IPTV i FLIX IPTV, to su za sada da leko iznad vec prevazidjenih Smart iptv, Ott player-a i SSIPTV koje su limitirane i ne mogu primate vee liste, hvala
Sve te aplikacije ne piju vodu ako su na 15 dana ili 7 i sl i unos sa strane autora uz fiksiranje mac adrese svog tv.
Možda ponajbolja je od tih drugorazrednih Smart TV club kojoj skeniraš bar-kod baci te na stranu i uneseš listu u weblink obliku.

Ako imaš odgovor za IPTV smarters pro šta da se koriguje objasni ovde ili na pm pošto imam panel a nešto i ne vidim da treba nešto korigovati jer dozvoljava unos xstream ime-user-password-host:xxxport

Ima li neko problema sa vipmax listom na SF playeru, nikako da je ucita od prije par dana..Uredno radi u tivimate i stb emu

Ради, али неки канали нормално, а неки прекидају.

2022-05-0909.45.059169290770125938443.jpg

Meni je prestala da radi nordik lista, probao sam par url adresa koje sam ovde našao, i ništa :(

EDIT: lista radi u SFVIP player-u, prestala je da radi u TiVimate?

Poslednja izmena:
Ради и она најнормалније. Мрзи ме да сликам.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno