Zašto ne?Elementum pukao popriličnoKo god se duze bavi Kodijem nece ti preporuciti build-ove, za filmove/serije Elementum najpreporucivaniji.
Ja sam ovu drugu opciju od Stefana na Shield i sve radi samo mi ostane taj servis binary da radi(kao kad izađeš pic in picture) kada izađem iz Kodi-ja. Nije problem samo smara. Je l' ima rešenja za ovo na Android 11?Instalirao ovu zadnju KODI Matrix verziju 3be3d22c (8. februar 2022).
KODI Matrix v19.3 (ARMV7A 32BIT): https://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/Matrix/
KODI Matrix v19.3 (ARMV8A 64BIT):
https://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm64-v8a/Matrix/
Sve (Netflix, HBO MAX, Disney+, Venom, FEN, a4kSubtitles, titlovi.com) radi super osim Elementuma za koji treba malo gimnastike
Ovako radi i Elementum na Android 10:
![]()
Releases · StefanIlchev/ElementumService
A service that executes binaries for Kodi's addon Elementum on Android without a W^X violation. - StefanIlchev/ElementumServicegithub.com
Za Android 11 i Elementum:
Kod:adb shell appops set --uid service.elementum.android MANAGE_EXTERNAL_STORAGE allow
Jedino da probas "Force stop" kodi-ja.Ja sam ovu drugu opciju od Stefana na Shield i sve radi samo mi ostane taj servis binary da radi(kao kad izađeš pic in picture) kada izađem iz Kodi-ja. Nije problem samo smara. Je l' ima rešenja za ovo na Android 11?
Pogledajte prilog 337296
Jesam. Bez njih ne radi uopste, tj. ne izlista titlove. Pomislio sam da nije problem do lokacije, pa sam promenio da ih stavlja u "download" folder, ali i dalje prijavljuje gresku.Da li si postavio kredencijale za titlovi.com?
slyguy repositoryJel ima neki adon za Hbo max? Ako ima dajte link molim vas. 19.4 imam.
Hbo go nikad nisam instalirao, jer mi je neko rekao da je postojao neki problem hbo go/netflix. Nešto se nisi mirisali adonovii ostala čuda kako sam shvatio.
Kakva je ovde situacija, ako je neko probao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari