Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Pozdrav. Instalirao sam green wizard addon. Da li postoji da se ubace placene plej liste? tj kodi adoni podrzavaju pitam zbog toga da mi normalno rade kanali, da ne seckaju?
Install an apk : https://github.com/StefanIlchev/Ele...mentumService-universal-release-0.1.86.22.apk
Add Elementum to Kodi from the .android_client.zip https://github.com/StefanIlchev/Ele...gin.video.elementum-0.1.86.android_client.zip
When the addon completes installation it'll start the service app which may ask you for some Android permissions.
On Android 11 and up the service app may ask you to allow it to manage all files or show you the command to do so if your device doesn't let it. If you see the following command you might have to execute it for Elementum to work properly:
adb shell appops set --uid service.elementum.android MANAGE_EXTERNAL_STORAGE allow
Како какве кодове? Па зар се коди не зове тако због кодоваKakve kodove si uneo?
Сајтова за филмове нема. Инсталирају се адони за филмове. Што се тиче ТВ канала - није ти коди најсрећније решење за то. Јер стримови од канала час раде, час не. А обично када је напотребније - не.Da, na adrese, pogresno sam napisao. Nasao sam nesto na netu, i po tome radio. Uglavnom, potrebno mi je nesto gde ima Arena i neki sajt za filmove. Ako vam nije tesko da mi objasnite kako se unosi
Evo ovde imas listu trenutno aktuelnih addona i njihove instalacije:Dobro, kako da instaliram to za filmove?
možda će ti biti jednostavnije da probaš stremio, kodi zna biti prekompliciran za početnikeDobro, kako da instaliram to za filmove?
naravno,samo mu dajem jednostavniju opciju ako mu se ne da zezati sa kodijem jer kaže da je prvi put čuo za njegaПа сви смо једном били почетници, нико се није научен родио.
Besplatno nece raditi uvek, kada platis prilicno je stabilno.Da li ima Arene na stremiu? Ja sam skinuo neki rokkr za sad radi, ali rece mi neko da nece uvek.
kao što je kolega napisao trebaš android box/fire stick sa više rama i za kodi i za stremio (ili spoji pc na tv pa puštaj sa njega)A da li neko zna, zasto stremio ne radi na smart tv-u. Radi par minuta i izadje. Tako mi se isto desava kada trazim film na googlu, radi par minuta i vrati se na pocetnu stranu googla
Instaliraj a4kSubtitles i miran si. Radi odlicno.Sta se desava sa titlovi addonom?
Pa ne bas. Nekad je prevod sa opensubtitles aka google translate. Ili sinoc pustio seriju Reacher skroz su omasili rod isto opensubtitles iz a4kSubtitles. Primetio san da titlovicom-oficijelni-kodi-plugin kada nema prevoda prikazuje gresku. Ranije je bilo obavestenje da nema prevoda.Instaliraj a4kSubtitles i miran si. Radi odlicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari