Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Jel može neka preporuka za neki build za 19.3 kodi ili bar za nekoliko dobrih addonova za filmove,serije...

Ko god se duze bavi Kodijem nece ti preporuciti build-ove, za filmove/serije Elementum najpreporucivaniji.

Šta to znači pukao poprilično? Da li radi addon, funkcioniše? Ima neke bugove? Dajte malo konkretnih informacija.

Ради најнормалније.

Ne znam zasto neko iznosi neproberene informacije. Elementum sam koristio godinama svakodnevno,dok nisam uplatio RD. Pre neko vece nisam mogao da nadjem neki ruski ratni film u zadovoljavajucem kvalitetu na RD pa ga potrazih na Elementumu. Naravno da ga je nasao preko ruskih trakera i pustio najnormalnije. Barem jednom nedeljno pustim neki sadrzaj preko njega i sve radi kako treba. Koristim ga na dva Eon i jednom Mibox 3 uredjaju,a svakodnevno na jednom od ta dva sdmc Eon boxa. Od javnih trakera koristim rarbg,rutraker,par ruskih privatnih kao i onaj rumunski filelist.

Званично од јуче. Као што се види на крају текста, још увек нема нове верзије на гугл плеј продавници.

Kodi "Matrix" 19.4 Release​

March 05, 2022
Is it too late to say "Happy New Year"? Probably, but this is still the first release of 2022, so let's go with that anyway.
It's point release o'clock once more, so, without further fanfare, I give you Kodi "Matrix" 19.4: more bug fixes, some backports, no real new features. Full changelog since 19.3 on Github, as usual.
Estuary
  • Fix: Home screen context menu fix for when there are more than 10 items in menu.
  • Fix: Seekbar wouldn't disappear after 5 sec when using remote app e.g. Kore or JSON to pause Kodi.
Input
  • Fix: English keyboard missing semi-colon.
  • Fix: Chinese keyboard character now displaying correctly.
Music
  • Fix: Artist discography export to NFO.
PVR
  • New: Sort method for recordings based on season and episode.
  • Fix: Crash when navigating an empty guide.
  • Fix: Hiding/deleting channel group now working correctly.
UI
  • Fix: Any Favourites for a restricted/locked media source are now hidden.
  • Fix: Blu-ray ISO title and watched status now displayed correctly.
  • Fix: Wrong language identified from subtitle name corrected.
Video
  • Fix: EDL mute now working.
  • Fix: ASS subtitles display now working correctly.
Android specifics
  • Fix: Audio buffers adjusted.
  • Fix: Various TrueHD stutter/dropout issues corrected.
Linux specifics
  • Fix: Automatic play of DVDs.
MacOS specifics
  • Fix: Mouse cursor positioning in full-screen.
Windows specifics
  • Fix: Flickering with interlaced H.264 SD on AMD GPUs.
  • Fix: Crash on unexpected network configuration (e.g. no MAC address obtained).
Xbox specifics
  • New: Passthrough audio via WASAPI.
  • Fix: Permission error preventing installation of Python add-ons.
Thanks, as always, to everyone who has helped us track down and fix any issues.
As this is a point release, there are no major changes since the previous version, and you should be fine to install this straight over the top of any existing Kodi 19.x installation - indeed, this will happen automatically on many platforms. However, as for all software installations, back up your userdata beforehand if you've any doubts or have anything you can't afford to lose (and definitely do this if you're going for a major version upgrade).
If you're interested, you can read the merged PRs here. If you want to read back on the full history of v19 itself, or of previous versions, you can find the corresponding articles in the relevant blog posts.
Application deployment on different platforms (notably the Microsoft Store) can vary considerably due to circumstances outside of our control, so just be patient, and the update will inevitably find its way through.
Android Deployment
Please note that we are currently unable to provide this update via the Google Play Store. An updated Google requirement demands that apps now target API level 30 (Android 11) as a minimum, while Kodi targets API level 29 (Android 10).
As such, we're unable to upload 19.4 to the Play Store, although 19.3 will remain available. However, for those who want the new release, 19.4 can be downloaded from our servers and installed manually:

Instalirao ovu zadnju KODI Matrix verziju 3be3d22c (8. februar 2022).

KODI Matrix v19.3 (ARMV7A 32BIT): https://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/Matrix/

KODI Matrix v19.3 (ARMV8A 64BIT):
https://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm64-v8a/Matrix/

Sve (Netflix, HBO MAX, Disney+, Venom, FEN, a4kSubtitles, titlovi.com) radi super osim Elementuma za koji treba malo gimnastike :)

Ovako radi i Elementum na Android 10:

Za Android 11 i Elementum:

Kod:
adb shell appops set --uid service.elementum.android MANAGE_EXTERNAL_STORAGE allow
Ja sam ovu drugu opciju od Stefana na Shield i sve radi samo mi ostane taj servis binary da radi(kao kad izađeš pic in picture) kada izađem iz Kodi-ja. Nije problem samo smara. Je l' ima rešenja za ovo na Android 11?
20220307_150518_1.jpg

Da ali to je opet preko preče... nego sam mislio da ima neko drugo rešenje.
@Stock je l' ovo fercera?

Zeza KODI sa dodacima oko dozvola na androidTV v10.
Skine se KODI APK, otvori sa npr. APK editor studio i za Target SDK se stavi 28 (android 9) i nakon toga sve radi

Je l' može na postojeću instalaciju da se promeni target ili mora reinstall baš te verzije Kodi-ja?

Ima li nekoga da mu radi lepo Amazon Prime Video dodatak za KODI?

Preko sandmann kodi skladišta zadnja verzija je 0.9.4.1 dok je na KodiNerds sajtu 0.9.5 beta 3.
Radi li neka od ove 2 verzije? :)

Prilozi

• plugin.video.amazon-test-0.9.5_beta3.zip
    809.7 KB · Pregleda: 2
Пробао сам са сендман репоа, али неће да повлачи преводе. Избаци неку грешку.

E tako je i meni bilo sa ranijim verzijama.
Okačio sam u prethodnom komentaru i zadnju betu...

Па пробај ради ли, па нам јави 😉

Ja sam upravo skinuo odavde i radi mi na 19.4, ali mi prijavi gresku kada pokusam da skinem titl. Izlista sve titlove sa titlovi.com, ali kada izaberem neki onda mi izbaci gresku tipa "download error" i stoji kao pocetak linka https%2. Upravo i dosao da pitam jel mozda treba nesto posebno u podesavanjima da se postavi ili je do dodatka za prajm.

Ма раде мени преводи у свим другим адонима, али у амазон прајм неће никако. Исте поруке избацује као и код @markomix .
А нисам још увек пробао ову другу верзију коју је навео @Stock .

Da li si postavio kredencijale za titlovi.com?
Jesam. Bez njih ne radi uopste, tj. ne izlista titlove. Pomislio sam da nije problem do lokacije, pa sam promenio da ih stavlja u "download" folder, ali i dalje prijavljuje gresku.

Prilozi

• IMG_20220314_104800.jpg
    IMG_20220314_104800.jpg
    146.3 KB · Pregleda: 76
Jel ima neki adon za Hbo max? Ako ima dajte link molim vas. 19.4 imam.

Hbo go nikad nisam instalirao, jer mi je neko rekao da je postojao neki problem hbo go/netflix. Nešto se nisi mirisali adonovi :) i ostala čuda kako sam shvatio.

Kakva je ovde situacija, ako je neko probao?

Ima i nalazi se tema kao i za svaki drugi addon na Kodi forumu.

Jel ima neki adon za Hbo max? Ako ima dajte link molim vas. 19.4 imam.
Hbo go nikad nisam instalirao, jer mi je neko rekao da je postojao neki problem hbo go/netflix. Nešto se nisi mirisali adonovi :) i ostala čuda kako sam shvatio.
Kakva je ovde situacija, ako je neko probao?
slyguy repository
http://k.slyguy.xyz
netko ti je rekao glupost, nikakvih problema između hbo go/netflix nije bilo niti ima sa ovim novim

• Like
Reagovanja: M J
Hvala ti, probaću malo kasnije.

Radi. Jel može rezolucija da se popravi ili je to sve?

Prilozi

• max.png
    max.png
    324.7 KB · Pregleda: 58
Ovo je na kompu.

Hbo go jel imao fhd?

Nazad
Vrh Dno