Ja narucio sa joom-a gigabitni ugreen usb 3.0 to lan adapter. Vidim sada kosta 2642 din. Shiping besplatan, posiljka ide preko Holandije. Stigla za mesec dana. Zadovoljan sam za sada. Izvlaci mi max kao na PC.ipak bih uzeo neki usb na mrežni kabl gigabitni adapter...imate neku preporuku, kp, aliexpress, radnje? jel može taj usb da potera 10/1000, ne znam ni koji je na mi boxu...
Bolje uzmi drugi ruteripak bih uzeo neki usb na mrežni kabl gigabitni adapter...imate neku preporuku, kp, aliexpress, radnje? jel može taj usb da potera 10/1000, ne znam ni koji je na mi boxu...
ne mogu, tehnički razlozi, gubim onda fiksni koji mi treba, da sad ne objašnjavam...ovo mi je daleko lakše...Bolje uzmi drugi ruter
Na joom-u ne placas postarinu. Carinu takodje. Govorim iz iskustva. 10.12 narucio stiglo 12.01. Na joom-u imas nedeljne popuste. Pa me je taj ugreen izasao sa popustom 2000.Da ne idem vise offtopic.ne mogu, tehnički razlozi, gubim onda fiksni koji mi treba, da sad ne objašnjavam...ovo mi je daleko lakše...
ima li još nešto osim tog vražjeg ugreena?iz principa neću njega zbog bezobraznih poštarina koje su nam uvalili na aliju i drže ih već 2 godine...
Preko Holandije. Moze se pratiti posiljka preko njihove aplikacije ili sajta.kojom postom ide taj joom?
Preko ovog store-a gde je kupljen ugreen usb lan adapter bila je registrovana. Za ostale posiljke nisam siguran. Proveri u temi "Pracenje posiljki".Registrovana pošiljka?
Sve pošiljke idu tako?
imam 1gb net i sad me zanima šta mogu da očekujem ako na box nakačim usb 3.0 mrežni adapter....koju brzinu mogu da izvučem...Maksimalna brzina transfera podataka preko USB 2.0 porta je 480Mb/s ili 60 megabajta u sekundi. Tako da vise od toga ne moze.
Za sta vam treba vise od toga?Maksimalna brzina transfera podataka preko USB 2.0 porta je 480Mb/s ili 60 megabajta u sekundi. Tako da vise od toga ne moze.
Jel' koristis cec?na boxu sam stavio da never ide u sleep...ali poslednjih par dana ga zateknem skroz ugašenog ujutro? i onda opet preko njegovog daljinca moram da ga palim...šta je sad to?
neJel' koristis cec?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari