samsung tv radi odmah kad prebacim daljinski na tv modu...i to je ok...Palis na bilo koje dugme sem Power koje nece da ga probudi.
Ne greje se, ne trosi nista struje, nema pokretnih delova, jako mala sansa da se pokvari zato sto stoji ukljucen, pogotovo sto on posle nekog vremena ode u screensaver i pogasi sta radi u pozadini.a što će rikne zbog toga pre vremena![]()
hm, izgleda da box ne može da ostane upaljen kako god okrenem...kad ugasim tv on se nakon izvesnog vremena i sam ugasi, i opet jedino mogu da ga uključim sa originalnim daljinskim? probao sam da isključim cec, isto, ugasi se sam...onda sam opet uključio cec na tv i boxu, ali svejedno box se opet sam ugasi i jedino se pali na daljinski...Ne greje se, ne trosi nista struje, nema pokretnih delova, jako mala sansa da se pokvari zato sto stoji ukljucen, pogotovo sto on posle nekog vremena ode u screensaver i pogasi sta radi u pozadini.
Slican problem imam i ja ali sa bluetooth slusalicama. Ali kod mene secka samo audio. Ponekad. Jedino pomaze restart mi box-a. Nezgodan je blootooth na istoj je frekfenciji 2.4 Ghz kao i wifi. Pa se desavaju smetnje. Otkako sam na mi box povezao gigabitni usb to lan adapter vise nemam tih problema.Kada povežem Bluetooth zvučnik na mibox s, krene da mi secka video i audio. Slucajno sam probao da izvadim hdmi iz tv-a, i kada sam ga vratio, sve radi normalno do gašenja. Nakon ponovnog povezivanja, opet ista priča. Jel ima neko ideju sta to moze da bude?
Tako je i meni bilo na BT zvučniku, lek nisam našao ***.Jel postoji mogućnost da se nekako poveća broj stepova za jačinu zvuka? Imam problem sa bluetooth zvučnikom, recimo uveče kad gledam filmove, na volume 3 mi je jako tiho, na 4 preglasno. Ne mogu da nadjem opciju disable apsolute volume u developer meniju, tako bih mogao na zvučniku da smanjim, a onda na daljincu da podesim kako ja hoću, ali to sad pada u vodu.
Ti izgleda nisi mene 🤔 Nebitan je volume na zvucniku, kako god da staviš dešava se problem sa 3 i 4 kada menjaš na boxuMislim da me nisi razumeo...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari