Tako je krenula inicijalna kolekcija pa sam samo nastavio da nabavljene PDFove pretvaram u mobi. A i takodje imam Kindle pa mi mobi ili azw odgovara.A što fosilni mobi format koristiš kao tu "master kopiju" u tvojoj biblioteci?
Kad budem imao vremena, prebacicu knjige u ePUB, mozda neke doradim da se pasusi unormale posto ima bas cudnih praznih polja u nekim knjigama pa odatle u nesto za KindleAko PDF "pretvaraš" u mobi sa Calibre nisi se baš usrećio...
Imam i ja Kindle pa "ne trošim" mobi već Calibre library svaku knjigu ima u epub (= master, input za sve buduće konverzije) i azw3 (aka KF8) i od skoro sam počeo da se igram sa KFX formatom (za koji btw srpski jezik nije podržan od strane Kindle Previewer-a kojeg poziva Calibre plugin da odradi konverziju u KFX).
Pa kad si konvertovao iz PDF a nisi odradio dalju obradu da središ te "lažne paragrafe"?posto ima bas cudnih praznih polja u nekim
Ja bih dodao i Imajicu, uz Utkani Svet, nešto najbolje što je Barker napisao.A moja preporuka za citanje ide Klajv Barkeru:
- Igra prokletstva sa pricom o kockaru koji je prodao dusu, lep horor
- Utkani svet, verovatno svima poznat legendarna fantazija od majstora horora
Netflix seriju nisam gledao, delovalo mi je teško đubre.Procitao sve witcher knjige od Andrzej Sapkowskog, uzeo komplet sve sto ima.
iskreno tesko shajze u poredjenju sa trecom igrom...
E sad iskreno da ne bude da samo blatim dosta se poboljsava da pise sa svakom sledecom kjigom ali vecina sadrzaja je tipa Ivica i Marica bajke ili ti Marko Kraljevic ore drumove stil.
Da je netflix serija bazirana na trecoj igri gde galvna prica = glavni kvest iz igre, gde se u svakoj epizodi pomera po malo,
dok je svaka epizoda realno jedan side kvest, bilo bi fenomenalno.
E covek nisam, o cemu se radi, vredi citati?Netflix seriju nisam gledao, delovalo mi je teško đubre.
Ne možeš knjigu porediti sa igrom, jer je drugo nastalo na osnovu prvog.
Takođe je priča u igrama toliko razvodnjena i limunizovanam prosto je sve prepakovano za potrebe igre.
Što se tiče Sapkovskog nadam se da si čitao i Husitsku Trilogiju.
Ima tri knjige iz tog serijala Lok Lamora i sve su dobre. Treća knjiga Republika lopova je bazirana na izborima i krađi glasova, gde svaka strana angažuje lopovska bratstva da "rade" izbore za njih. Zvuči poznato? 😉Скот Линч - Лажи Лока Ламоре
Сјајна прича, маштовита и забавна. Иако релативно обимна књига, брзо се чита. Нема пуно фантастике па препорука некоме и ко није љубитељ исте.
Ajde da postavim kojim sam je redom citao.@malipirat
Kako si, tek tako, procitao Zaduzbinu?
Inace, ako je neko procitao sve, kojim redom citati? Mogu da izguglam ali ima vise razlicitih "struja".
Nedavno sam se nespreman zaleteo i procitao "prvu" knjigu (The Foundation), a onda kad sam video koliko ima ostatka, ne znam sta da radim.
Stranger in the Strange Land
, mog omiljenog SF pisca Roberta Hajnlajna.Kod nas je izdavač čarobnja knjigaStranger in the Strange Land
, mog omiljenog SF pisca Roberta Hajnlajna.
Knjiga doduše nije toliko SF koliko je skup rasprava o moralu, filosofiji i religiji, kroz dijaloge glavnih likova.
Lepo je, čitko napisana i prolazi test vremena.
Više je bilo za očekivati da će biti više informacija o Marsovcima, jer glavni lik je 20-ak godina života proveo menju njima i niko ga na Zemlji o tome ne pita. Mada, možda jer ....
Ako nekog zanima, čitano u MOBI formatu, preko Kindle 4, srpski jezik.
Ja bih dodao i Imajicu, uz Utkani Svet, nešto najbolje što je Barker napisao.
Takođe i Great and secret show i Everville koji je nastavak vredi čitanja
Puno hvala na preporuci, izvanredan!!Stoner, Dzon Vilijams.
Moraću sad po deseti put da zaređam To, Zelenu milju i Kudžo (moju omiljenu), da se podstim da čovek zna da piše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari