Uuuu, vrhunska knjiga.Dopao mi se Berkut Džozev Hejvud
Kod izdavaca ima za 1000rsdUuuu, vrhunska knjiga.
Ja sam je davno bio čitao iz biblioteke i posle je dugo vremena nisam mogao naći da je kupim.
Kad se pojavila kupio sam je odmah.
Mislim da i danas ima preterano visoku cenu. Jeste dobra ali 1.6 k w. t. f. Mora biti da sam ostareoJa sam je davno bio čitao iz biblioteke i posle je dugo vremena nisam mogao naći da je kupim.
Eno hore kod izdavača za 1000 😁💪Mislim da i danas ima preterano visoku cenu. Jeste dobra ali 1.6 k w. t. f. Mora biti da sam ostareo![]()
Poskupeo papir i boja 🤣 elem digresija na stranu je li neko čitao Pekića i Besnilo, meni je ta knjiga jedna od onih koje čitam do pola i eto omete me šta god pa ću je valjda završiti do penzije xDi 1 k. w. t. f. Zašto![]()
To je ta ruska škola, na dve strane pričam o cveću u livadi. Ja nemam problem sa opisivanjem stvari, ali opisivanje zarad istog me ubija u pojam. Ali dobro ne može svaka knjiga da mi legne, ali moram da je završimCitao sam ja, meni je to fenomenalna knjiga, samo treba da se pripremis na to da Pekic ume da bude vrlo detaljan i opsiran u opisivanju nekih relativno nebitnih stvari u knjizi
Procitao vise puta super knjiga, ali nije pravi reprezent Pekicevog opusa. Meni odlicna knjiga, ali ako Vas zanima Pekic nije pravi primerPoskupeo papir i boja 🤣 elem digresija na stranu je li neko čitao Pekića i Besnilo, meni je ta knjiga jedna od onih koje čitam do pola i eto omete me šta god pa ću je valjda završiti do penzije xD
Samo nemoj da mu preporucis zlatno runo, twk tu ce se ubiti u pojam. Meni su za kezual citanje od pekica najbolje 'Besnilo' i 'kako upokojiti vampira' po meni su te dve knjige bas top za kezual citaoceProcitao vise puta super knjiga, ali nije pravi reprezent Pekicevog opusa. Meni odlicna knjiga, ali ako Vas zanima Pekic nije pravi primer
Kako upokojiti vampira je sve sem casual... odlicna knjiga ali ni najmanje casual, cak daje preporuke za veoma ozbiljno citanje da bi se potpuno dobio kontekst pisca.... a Zlatno runo je posebno, meni je to jedna od najboljih knjiha koje sam citao, ali nije za upoznavanje Pekica, mnogo kasnije 😀Samo nemoj da mu preporucis zlatno runo, twk tu ce se ubiti u pojam. Meni su za kezual citanje od pekica najbolje 'Besnilo' i 'kako upokojiti vampira' po meni su te dve knjige bas top za kezual citaoce
Ljudi doći će na red i te knjige, možda mi jednostavno besnilo nije skroz leglo ali pre će biti da radije odmorim kad uspavam klinca a da to nije čitanje knjige 😁Kako upokojiti vampira je sve sem casual... odlicna knjiga ali ni najmanje casual, cak daje preporuke za veoma ozbiljno citanje da bi se potpuno dobio kontekst pisca.... a Zlatno runo je posebno, meni je to jedna od najboljih knjiha koje sam citao, ali nije za upoznavanje Pekica, mnogo kasnije 😀
Ne volim da čitam sa telefona/tableta ili monitoraČitaj engleske ebooks za džabe?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari