Hvala na odgovoru.Pa po ovome bih rekao 100%.
Ja planiram sa drugom da uzmem, ali ako se on ne javi u medjuvremenu, mozemo se dogovoriti ti i ja. Meni treba PS5, tebi PS4, mislim da mozemo oboje biti nosioci u tom slucaju.Hvala na odgovoru.
Kolega je već kupio PS5 verziju igre tako da mi to ne igra ulogu.
Ovaj moj nalog je gost, a na nalogu nema tri člana, jer je kolega uzeo PS5 nalog only. Dakle ima jedan nosioc i jedan gost oba isključivo za PS5.Ja planiram sa drugom da uzmem, ali ako se on ne javi u medjuvremenu, mozemo se dogovoriti ti i ja. Meni treba PS5, tebi PS4, mislim da mozemo oboje biti nosioci u tom slucaju.
Moguce da ce update na PS5 verziju biti dostupan tek kada izadje igra.Pozz drustvo,evo da podelim moje iskustvo. Greskom sam kupio verziju od 59.99$ na us storu. Sad kad sam ubacio nalog za ps5,nije ponudilo nikakav update na ps5 kao sto se pise po netu. Posle sam malo istrazio i video da je update bio free za prve korisnike koji su pre-orderovali igru. Posle su to ispeglli tako sto su stavili druge cene tako da verzija za ps5/ps4 se zove delux i kosta 79.99$ Svi koji su pogresili mogu da povrate novac,ja jesam. Jednostavno se obratite supportu ,za taj nalog ,otvorite chat i objasnite operateru da je doslo do greske i da hocete refound. Ja sam dobio sredstva nazad,dodao jos 20$ i kupio verziju ps5/ps4.
Katastrofa.. Kad sam bio klinac, verovatno bih davao i mnogo više od toga da sam imao, sad mislim da ne bih dao 8k za igru ni da sam milionerDal' je realno da cemo da placamo $80 za igru![]()
Pa ne kupljuju ljudi skuplje verzije samo zbog upgrade-a.Ma nema sanse. Sta sa ovim ljudima koji su kupili skuplje? Okacice ih na lomacu ako se sasna da su mogli da prodju i sa ovom jeftinijom vrzijom. Ima da lete tuzbeali sto kazes ajde da sacekamo.
Problem je nema free upgradea. Ja sam kupio jeftiniju i nema mogucnost. Zato sam i vratio i kupio skuplju. Gore sam okacio link official gde kazu da vise toga nema.Nema razlike izmedju ove 10 dolara skuplje verzije i jeftinije na koju ide free upgrade.
Ovog puta je stvarno ***** ko je uzeo skuplju.
Horizon Forbidden West: How to Upgrade from PS4 to PS5
Once you have received or picked up your PS4 copy of Horizon Forbidden West, you can insert your PS4 copy of the game into a PS5 console (digital owners can skip this step, just purchase the PS4 version from the PlayStation Store to receive your free upgrade).
After this, you will then get the option to download and receive a free PS5 upgrade for the game. This includes all the bells and whistles of the new system (increased frame rate, graphical fidelity, loading time etc). Remember, each time you play the game, you will still need to insert the PS4 disc.
Druže, prilično si uporan, lepo je @dzavi linkovao obaveštenje sa zvaničnog PS sajta gde između ostalog piše:Milion puta su u javnosti rekli da će biti free upgrade, nema šanse da ne bude, to bi bila PR katastrofa epskih razmera.
Evo ti članak od 20. januara, i dalje piše da će biti
![]()
Horizon Forbidden West PS5 Upgrade: Save $10 Using This Easy Trick - IGN
Use this simple trick to save $10 on Horizon Forbidden West for PlayStation 5.www.ign.com
A dao ti je čovek i sa zvaničnog PS sajta gde Džim Rajan kažeDruže, prilično si uporan, lepo je @dzavi linkovao obaveštenje sa zvaničnog PS sajta gde između ostalog piše:
"Can I upgrade my Horizon Forbidden West PS4 version to the PS5 version?
To access both the PS4 and PS5 versions of Horizon Forbidden West, you need to purchase the Digital Deluxe, Collector’s, or Regalla Editions. Dual entitlement does not apply to the Standard and Special Editions."
U prevodu obećanje, ludom radovanje, rekli-porekli.
Takođe brine što Sony nigde ne pominje niti prikazuje kako verzija igre za PS4 funkcioniše na PS4 non-PRO konzolama.
Ukratko, cenim da će ovo za PS biti refund katastrofa većih razmera nego CP2077 za PS4, jer im je ovo projektovano kao jedna od top tri eksluzive ove i narednih godina.
EDIT: Naravno, ako u međuvremeno ne reše probleme nepojavljivanja PS4 verzije igre kupcima Delux verzije na PS4 konzolama, i sl...
Players who purchase Horizon Forbidden West on PlayStation 4 will be able to upgrade to the PlayStation 5 version for free.
Najzad neko to i da spomene, sacekajte lepo kada igra izadje pa cemo znati vise... sto je i Shimec zapravo vise puno napomenuo.Ni FF7 Remake nije imao free opciju sve do izlaska igre za PS5.
Cek, ovo ce da izadje na last gen konzole?! Pa jesu li oni normalni.Druže, prilično si uporan, lepo je @dzavi linkovao obaveštenje sa zvaničnog PS sajta gde između ostalog piše:
"Can I upgrade my Horizon Forbidden West PS4 version to the PS5 version?
To access both the PS4 and PS5 versions of Horizon Forbidden West, you need to purchase the Digital Deluxe, Collector’s, or Regalla Editions. Dual entitlement does not apply to the Standard and Special Editions."
U prevodu obećanje, ludom radovanje, rekli-porekli.
Takođe brine što Sony nigde ne pominje niti prikazuje kako verzija igre za PS4 funkcioniše na PS4 non-PRO konzolama.
Ukratko, cenim da će ovo za PS biti refund katastrofa većih razmera nego CP2077 za PS4, jer im je ovo projektovano kao jedna od top tri eksluzive ove i narednih godina.
EDIT: Naravno, ako u međuvremeno ne reše probleme nepojavljivanja PS4 verzije igre kupcima Delux verzije na PS4 konzolama, i sl...
Pa da.Cek, ovo ce da izadje na last gen konzole?! Pa jesu li oni normalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari