Korean_MCG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.10.2020
- Poena
- 105
Onaj PDF koji ti šalju na email svakog meseca, možeš da ga preuzmeš i preko ebankinga. To prolazi na Payoneeru.
To sam danas poslao pa cekam da vidim.Onaj PDF koji ti šalju na email svakog meseca, možeš da ga preuzmeš i preko ebankinga. To prolazi na Payoneeru.
Konacno izvrceno. Tolko mukeTo sam danas poslao pa cekam da vidim.
Mislim da je Payee ID obavezan podatak koji treba da se prosledi onome ko ce da ti uplacuje novac, e sad da li je pored toga potrebno jos nesto nisam vise siguran.Ovo je dobro pitanje, zna li neko odgovor?
Ja se tek spremam da narucim karticu, ali citajuci ovde svih 36 strana i iskustva drugih, i ako nista nije promenjeno u prethodnih nekoliko dana, trebalo bi da je 3.15$ fiksno i 3.50%.Koliko iznosi provizija po transakciji na Mobi bankomatu sa Payoneer karticom prilikom podizanja, nešto mi se ne slažu cifre, koje su ovde napisane?
Čemu onda podizanje na bankomatu ako je slična provizija, recimo u Rajfu, prilikom podizanja evra sa deviznog računa?Jedina caka je da sa Payoneer-a povučeš dolare na evro račun,tada je provizija samo na direktnu konverziju,pre 10 minuta sam povukao 169 $ i Payoneer je obračunao 146.69 evra i ima dodatan fee od 2.16 evra kad novac legne na račun.Troškovi su skoro duplo veći kad se evro povlači na evro račun u banci, tada je fee 8+2.16 evra.Mislim da je Payee ID obavezan podatak koji treba da se prosledi onome ko ce da ti uplacuje novac, e sad da li je pored toga potrebno jos nesto nisam vise siguran.
Ja se tek spremam da narucim karticu, ali citajuci ovde svih 36 strana i iskustva drugih, i ako nista nije promenjeno u prethodnih nekoliko dana, trebalo bi da je 3.15$ fiksno i 3.50%.
Ma,kakvi.Povlačim na Rajf sa Payoneer-a već 7-8 meseci.od kad su prestali na ebay da podržavaju Paypal opciju za prodavce.Čeka te verovatno još 18 evra za međubanku
Pa,devizni,koji bi bio?Samo sam na Payoneer-u odradio dva računa, to je ovaj jedan iz Rajfa ali sam naveo u prvom USD a u drugom Euro ( isti SWIFT i IBAN ).Dobijem kintu u dolarima sa ebay, čekiram evro račun na Payoneer-u i povučem evro,koji je konvertovan iz dolara. Nema na Rajfu nikakva međubanka, pojavi se priliv iz Payoneer-a i to sitno u dolarima, obično je 3,16-3,19 ili 2,16-2,19 eura,što odbije Payoneer,kad novac legne.Šta imaš u RF banci koji račun ?
Virtuon kartica mi je vezana za devizni račun,ako na to misliš?Mada, Payoneer direktno uplaćuje na račun.Da li je devizni iz nekog paketa ili čist bez kartica?
Sad sam zvao RF banku, mesečno održavanje deviznog računa je 600 din, čak i da ne uzimaju provizije na međubankarske usluge, održavanje pojede razliku.Virtuon kartica mi je vezana za devizni račun,ako na to misliš?Mada, Payoneer direktno uplaćuje na račun.
Imam održavanje samo Virtuon kartice 40 dinara mesečno,devizni račun nema održavanje,bez obzira na valutu.Multivalutni devizni od 350 uslovljava Može od 240. Prema opštim uslovima, evro račun čija je svrha za prijem uplata iz inostranstva nema održavanja.
Treba mi Virtuon zbog Paypal-a tako da mi nije frka zbog plaćanja održavanja...@ebayseller ali onda sveukupno plaćaš 600 mesečno? Po tome je tip računa ,,Paket proizvoda" sa mogućnošću izdavanja Visa Gold, a ne „Paket račun" gde postoje posebne stavke od 250 i 350 (Može+multivalutni devizni).
Znam to,ne bih sad ništa čačkao,obično posle budu kod nas komplikacije...@ebayseller jasno, no nisi u obavezi da imaš paket račun da bi koristio Virtuon.
Imao sam isti problem zadnjih 20 dana. Requestovo sam karticu 8 marta i od tad su mi do pre neki dan svaki dan odbijali sve sto aploudujem. Svaki put drugi razlog navedu, da muka bude veća razlikuje mi se adresa sa licne od one koju sam naveo (jer su preimenovali ulicu pre sto godina). Na kraju mi kaže Indijac iz pejonira da treba da tražim izvod iz banke za prethodni mesec, da onaj papir sto sam dobio u banci kad sam otvarao račun neće da prihvataju i promenim adresu na pejoniru. Pozovem mobi banku kažu mi kako da skinem izvod za februar iz njihove aplikacije, okacim na pejonir i pošalju mi karticu posle sat vremena.Ja sam naručila Payoneer(pravu) karticu, međutim stoji mi Pending Approval beć jedno 15 dana. Pre toga mi nisu prihvatili iz prve onaj Utility bill, pa sam opet poslala. Uopšte ne mogu da vidim šta tačno nije u redu i da li će mi stići kartica ikada. Da li neko ima slično iskustvo? 😅
Znači... nije ti u interesu da se informišeš u potpunosti i naučiš neke cake i fazone od iskusnijih kolega — i pritom potencijalno izbegneš raznorazne "zamke" i probleme? Shvatam, naravno, šta ćeš odgovoriti, ali kako god to sročio/sročila već si u samom startu napravio/la grešku.Moguće da je neko već pisao u ovih 360 strana Al ko će to da čita sad hahahah
Update: Uspela sam da nadjem customer support i oni su mi aktivirali karticu bez bilo kakvog dodatnog dokumenta. Tako da nemam pojma šta nije bilo u redu.Ćao ljudi!
Ja sam naručila Payoneer(pravu) karticu, međutim stoji mi Pending Approval beć jedno 15 dana. Pre toga mi nisu prihvatili iz prve onaj Utility bill, pa sam opet poslala. Uopšte ne mogu da vidim šta tačno nije u redu i da li će mi stići kartica ikada. Da li neko ima slično iskustvo? 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari