Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?Ja sam uzeo s21 ultra pre nedelju dana,ima bagove prilikom otkljucavanja otiskom (ponekad)...
Jel sa 3,5mm konektorom? 🙂Ljudi, koje slusalice zicne savetujete za s21?
uz telefon ne stizu nikakve jel tako?
Najbolje ti je da stavis dva otiska za isti prst. Jedan u normalnom polozaju, drugi u iskrivljenom i miran si. Nema potrebe da lizes 😀Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?
Ja sam primetio da ako je prst cist (bez masnoce, frisko opran sapunom) i suv nece da otkljuca.
Kad ga liznem ("lizni Mirko") otkljucava.
Da pitam u vezi otiska, da li ima veze da li zakrecemo prst kad snimamo otisak i kad otkljucavamo?
Otisak snimimo u "uspravnom" polozaju a kad otkljucavamo malo zakrenemo, za 30 stepeni recimo... i sl. kombinacije?
Kakvu sliku snima i pravi skeniranje otiska i da li smeta prepoznavanju otiska ako zakrecemo prst (jagodicu)?
Jel sa 3,5mm konektorom? 🙂
Aman kako ces žičane ukljuičiti u S21 kad NEMA konektor za slusalice (nema 3,5mm uticnicu).@Zeha
Hahaha, moze i SCART konektorom isto je OK 🤩
Ozbiljno, koje slusalice koristite moze neki predlog a da nisu bežične

Usb CAman kako ces žičane ukljuičiti u S21 kad NEMA konektor za slusalice (nema 3,5mm uticnicu).
HTC U Sonic.Nadjite mi jedne usb-c da valjaju (dobar zvuk i udobne i lepe i cvrste...)?
Cemu insistirati na kablu kad je telefon ionako predvidjen za bt sluske...
Druze napisao sam sta je problem (bag)Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?
U podesavanje pa udjes u obavestenje tu stojiNa A11 mi je svetleo samo Edge displey kad stigne sms poruka ili sa Vibera poruka, mail... nije palio ceo displey, na A12 nema sanse da podesim.
Evo i zeni na S20+ svetli samo edge, ne pali joj displey al ona nije radila factory reset kad joj se update na A12 pa je sacuvao ta podesavanja izgleda, a ja uradio i sad nema sanse da podesim.
Ovako bude kod nje i kod mene je bilo tako
Baš čudno da čovek nije znao za ovo. Pa nije juče 3.5mm počeo da nestaje sa telefona 😁.Sto se tice slusalica, mozete koristiti i 3.5mm...
Ja koristim ovo
Mislim da je 1500 dinara![]()
Type-C to 3.5mm Headphone Jack Adapter | Samsung Levant
Type-C to 3.5mm Headphone Jack Adapter for Galaxy Smartphoneswww.samsung.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari