Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?Ja sam uzeo s21 ultra pre nedelju dana,ima bagove prilikom otkljucavanja otiskom (ponekad)...
Jel sa 3,5mm konektorom?Ljudi, koje slusalice zicne savetujete za s21?
uz telefon ne stizu nikakve jel tako?
Najbolje ti je da stavis dva otiska za isti prst. Jedan u normalnom polozaju, drugi u iskrivljenom i miran si. Nema potrebe da lizesKad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?
Ja sam primetio da ako je prst cist (bez masnoce, frisko opran sapunom) i suv nece da otkljuca.
Kad ga liznem ("lizni Mirko") otkljucava.
Da pitam u vezi otiska, da li ima veze da li zakrecemo prst kad snimamo otisak i kad otkljucavamo?
Otisak snimimo u "uspravnom" polozaju a kad otkljucavamo malo zakrenemo, za 30 stepeni recimo... i sl. kombinacije?
Kakvu sliku snima i pravi skeniranje otiska i da li smeta prepoznavanju otiska ako zakrecemo prst (jagodicu)?
Jel sa 3,5mm konektorom?![]()
Aman kako ces žičane ukljuičiti u S21 kad NEMA konektor za slusalice (nema 3,5mm uticnicu).@Zeha
Hahaha, moze i SCART konektorom isto je OK 🤩
Ozbiljno, koje slusalice koristite moze neki predlog a da nisu bežične
Usb CAman kako ces žičane ukljuičiti u S21 kad NEMA konektor za slusalice (nema 3,5mm uticnicu).
HTC U Sonic.Nadjite mi jedne usb-c da valjaju (dobar zvuk i udobne i lepe i cvrste...)?
Cemu insistirati na kablu kad je telefon ionako predvidjen za bt sluske...
Druze napisao sam sta je problem (bag)Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?
U podesavanje pa udjes u obavestenje tu stojiNa A11 mi je svetleo samo Edge displey kad stigne sms poruka ili sa Vibera poruka, mail... nije palio ceo displey, na A12 nema sanse da podesim.
Evo i zeni na S20+ svetli samo edge, ne pali joj displey al ona nije radila factory reset kad joj se update na A12 pa je sacuvao ta podesavanja izgleda, a ja uradio i sad nema sanse da podesim.
Ovako bude kod nje i kod mene je bilo tako
Baš čudno da čovek nije znao za ovo. Pa nije juče 3.5mm počeo da nestaje sa telefona 😁.Sto se tice slusalica, mozete koristiti i 3.5mm...
Ja koristim ovo
Mislim da je 1500 dinara![]()
Type-C to 3.5mm Headphone Jack Adapter | Samsung Levant
Type-C to 3.5mm Headphone Jack Adapter for Galaxy Smartphoneswww.samsung.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari