Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nisam. Kad ode, uzimam 256gb snap. Meni radi ok..

Ja sam uzeo s21 ultra pre nedelju dana,ima bagove prilikom otkljucavanja otiskom (ponekad),animacija kao da secka to sam primetio,ostalo deluje ok.Treba jos da se ispegla A12.

Daj mu remove animation, ali ne bi smelo da secka, barem meni nije.

Kod mene ne secka, sve radi odlicno, ali je baterija bila bolja na decembarskom.

Ljudi, koje slusalice zicne savetujete za s21?
uz telefon ne stizu nikakve jel tako?

Ja sam uzeo s21 ultra pre nedelju dana,ima bagove prilikom otkljucavanja otiskom (ponekad)...
Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?
Ja sam primetio da ako je prst cist (bez masnoce, frisko opran sapunom) i suv nece da otkljuca.
Kad ga liznem ("lizni Mirko") otkljucava.

Da pitam u vezi otiska, da li ima veze da li zakrecemo prst kad snimamo otisak i kad otkljucavamo?
Otisak snimimo u "uspravnom" polozaju a kad otkljucavamo malo zakrenemo, za 30 stepeni recimo... i sl. kombinacije?
Kakvu sliku snima i pravi skeniranje otiska i da li smeta prepoznavanju otiska ako zakrecemo prst (jagodicu)?
Ljudi, koje slusalice zicne savetujete za s21?
uz telefon ne stizu nikakve jel tako?
Jel sa 3,5mm konektorom? :)

Posle godinu dana sam se vratio na android i s vremena na vreme mi dođe da se vratim na iphone, al me brzo prođe. Jak je onaj IOS u odnosu na android stena.
Kao da sam se navuko i postao ovisnik o IOSu, smešno ali stvarno je ostavio utisak na mene...

Poslednja izmena:
Kad kazes "ima bagove prilikom otkljucavanja" na sta tacno mislis?
Ja sam primetio da ako je prst cist (bez masnoce, frisko opran sapunom) i suv nece da otkljuca.
Kad ga liznem ("lizni Mirko") otkljucava.

Da pitam u vezi otiska, da li ima veze da li zakrecemo prst kad snimamo otisak i kad otkljucavamo?
Otisak snimimo u "uspravnom" polozaju a kad otkljucavamo malo zakrenemo, za 30 stepeni recimo... i sl. kombinacije?
Kakvu sliku snima i pravi skeniranje otiska i da li smeta prepoznavanju otiska ako zakrecemo prst (jagodicu)?

Jel sa 3,5mm konektorom? :)
Najbolje ti je da stavis dva otiska za isti prst. Jedan u normalnom polozaju, drugi u iskrivljenom i miran si. Nema potrebe da lizes :D

Za sve kojima seckaju animacije, samo reinstalirajte telefon nakon azuriranja. To je ona druga opcija ispod totalnog gasenja.

@Zeha
Hahaha, moze i SCART konektorom isto je OK 🤩
Ozbiljno, koje slusalice koristite moze neki predlog a da nisu bežične

Ja sam uzeo Huawei cm33 nisu lose ja ih koristim za pricu uglavnom...

Tako je, postoje slusalice sa USB C konektorom, i mislio sam da ljudi takve slusalice koriste pa predlog preporuke takvih nekih.

Nadjite mi jedne usb-c da valjaju (dobar zvuk i udobne i lepe i cvrste...)?

Cemu insistirati na kablu kad je telefon ionako predvidjen za bt sluske...

Ove sto sam ja naveo su sasvim upotrebljive. Ne znam za muziku ali mogu da posluze. Ne zeli svako da vodi racuna da li su bt slusalice napunjene na primer, a trebaju mi cesto za razgovor...

Nova "unapredjenja" pred izlazak s22 serije :)
Na februarskom mogu samo da poboljsaju bateriju, ostalo radi odlicno, nema stucanja i bag-ova od pre.

Da li zna neko gde treba da podesim na Androidu 12 da mi se ne pali displey kad mi stigne poruka, hocu da podesim da mi samo svetli edge displey a ne da mi pali i displey ali nikako ne uspevam.

Pa on valjda mora da upali ceo ekran zbog edge lightning...

Na A11 mi je svetleo samo Edge displey kad stigne sms poruka ili sa Vibera poruka, mail... nije palio ceo displey, na A12 nema sanse da podesim.
Evo i zeni na S20+ svetli samo edge, ne pali joj displey al ona nije radila factory reset kad joj se update na A12 pa je sacuvao ta podesavanja izgleda, a ja uradio i sad nema sanse da podesim.
Ovako bude kod nje i kod mene je bilo tako

Prilozi

• Screenshot_20220131-204017_Settings.jpg
    Screenshot_20220131-204017_Settings.jpg
    32.4 KB · Pregleda: 52
Znam na sta mislis, pogledaj podesavanja, mora da ima negde nesto. Nema veze sto si uradio fabricki reset, i ja sam ga uradio kad sam presao sa a11 na a12.

Na A11 mi je svetleo samo Edge displey kad stigne sms poruka ili sa Vibera poruka, mail... nije palio ceo displey, na A12 nema sanse da podesim.
Evo i zeni na S20+ svetli samo edge, ne pali joj displey al ona nije radila factory reset kad joj se update na A12 pa je sacuvao ta podesavanja izgleda, a ja uradio i sad nema sanse da podesim.
Ovako bude kod nje i kod mene je bilo tako
U podesavanje pa udjes u obavestenje tu stoji

Prilozi

• Screenshot_20220131-211146_Settings.jpg
    Screenshot_20220131-211146_Settings.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20220131-211151_Settings.jpg
    Screenshot_20220131-211151_Settings.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 37
Nije to, to sam jos sinoc par puta palio i gasio, bukvalno nema sta sve nisam uradio i podesavao i nema sanse da podesim da mi ne pali displey, dal su ga negde zavukli pojma nemam.

Postoji li mogucnost da ton za sms bude drugaciji od tonova ostalih sistemskih obavestenja?Ranije je to moglo.Sad neznam dok ne pogledam da li mi je stigao sms,mail,fb notifikacija,ili nesto cetvrto.

To je sve do aplikacija koje koristis.
Ako aplikacija ne nudi mogucnost da setujes drugi notifikacioni ton, nije moguce. Messenger, viber, instagram - mozes da promenis recimo
Kao i za dosta drugih aplikacija...

Nazad
Vrh Dno