Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nemoj, ima random ramdump error, crkava mu maticna.

A meni je recimo značajno bolja na januarskom.

Je li kod vas moze dual viber i voc ap?
Nisam znao da moze da se podesi, bio je neki dan update.

Kako vam se sad cini januarski kad su se slegle stvari?
Na telenoru jos uvek nema januarskog, moze da se desi da ga preskacu.

Meni tek juče stiglo, za nešto više od 24h januarski izgleda bolji i po autonomiji i generalno nego decembarski.

Ni kod mene nista jos od Januarskog na Telenoru. Nema ni firmwarea na Sammobileu.

Pa i ja bih, ali veliko bacanje para 🙂

Sad bas gledam cene ako dtvarno 256gb bude 1450e nikad ga necu kupiti ,nijedan tel ne vredi te pare
Ne vredi naravno , ali će opet mnogi otići kod svog mobilnog operatera i uzeti S22 Ultra na ugovor i 24 mesečne rate (neki i za keš) .... Baš pratim oglase i cene polovnjaka (tipa 10 meseci S21 U za 800e ) - naravno niko ili retko ko uspe da proda , eventualno neke zamene . Ali što se tiče prodaje S21U ništa , ko god ima novca čeka S22 seriju idući mesec da pazari , par stotina evra onome ko hoće novi model ništa ne znači , još pogotovo na rate .

Poslednja izmena:
Momentalno sam to isključio !
Punim starim punjačem od 1A, 5W preko noći, i posle FR sada opet baterija traje 7-8 sati SOTa.
Zadovoljan!
:)
Skinšotujem, pa ću okačiti kad budem za kompom. Uglavnom, 40-60% 4G/WiFi, BT sa narukvicom, nikakve štednje, jedino nemam Instagram od mreža

Danas kao da je sve leglo posle par dana na januaru,bateriju sam pokidao ceo dan bas da vidim kako drzi,2sata 4g ostalo wifi,i gw4 nakačen.

Prilozi

• Screenshot_20220119-175127_Device care.jpg
    Screenshot_20220119-175127_Device care.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 77
10 sati upaljenog ekrana na obicnom s21?

@geoneo
To sa 85% je super opcija, a ima i opcija da se CPU limitira na 70%, sto takodje nije lose. Manje se greje - manje unistava (toplotom) i manje srce bateriju.

Momentalno sam to isključio !
Punim starim punjačem od 1A, 5W preko noći, i posle FR sada opet baterija traje 7-8 sati SOTa.
Zadovoljan!
:)
Skinšotujem, pa ću okačiti kad budem za kompom. Uglavnom, 40-60% 4G/WiFi, BT sa narukvicom, nikakve štednje, jedino nemam Instagram od mreža
Ja punim i dalje s21+ brzim i tu je između 7-8 sati sot-a.

10 sati upaljenog ekrana na obicnom s21?
S21u,nista psm,osvetljenje na auto.Za telefon star skoro godinu dana ovakav rezultat ni na jednom samsungu nisam imao,a sve sam ih ispratio,sto se mene tice ne treba vise da dodaju nista sa updejtima.

Prilozi

• Screenshot_20220119-201223_Device care.jpg
    Screenshot_20220119-201223_Device care.jpg
    64.2 KB · Pregleda: 61
Poslednja izmena:
@geoneo
To sa 85% je super opcija, a ima i opcija da se CPU limitira na 70%, sto takodje nije lose. Manje se greje - manje unistava (toplotom) i manje srce bateriju.
Jeste tako, ali kada se ta opcija uključi (battery saver) onna ne radi auto sync :( ali spusti CPU na 70%

Ne treba biti rob stvarima. Lepo je da ima opcije koja pomaže, ali opet, telefon smo kupili mi, a ne on nas i ako koštaju kao đavo, naš je izbor da uzimamo premium. Neka ide onda sve na max, kada je već i cena takva.

Meni je malopre stigao na Telenor.

Nazad
Vrh Dno