Šta je novo?

Huawei P50 serija

Dobro ne bas 100€, ali min 20% moraju da budu jeftiniji..

Nije hejt, ali bez google servisa ne bi dao ni 100e, a kamoli 800e i vise.
Sa jedne strane si u pravu ali opet zavisi kakav si korisnik tj za koje stvari koristiš mobilni.
Ja imam P40 Pro i koristim Google servise preko GSpace. Nije idealno ali za moje potrebe je savršeno.
Nisam zahtevan korisnik a oduvek sam hteo imati extra kameru na mobilnom ali nisam hteo da dajem 1000 za mobilni.
Sa P40 Pro sam dobio sve što sam hteo.
Ali mislim da je početna cena, barem kako čujem, za P50 Pro svemirska i da im to nije dobar poslovni potez.
Umesto da smanje cenu i da što više ljudi kupi ovaj, u najavi, odličan telefon oni se ponačaju kao da se ništa ne dešava.

Ne znam, možda imaju neki plan za koji ja ne znam :)

Jedino ako idu logikom da će samo entuzijasti kupovati telefon vez GMS, a entuzijasti su spremni i na veću cenu.
Nešto poput Sony strategije.

@risa Preterao sam i ja, ali ovakva cena bez gms tesko da moze da prodje. Ne zelim nista da "budzim", nego kad ukljucim tel da sve sto mi treba mogu da skinem, a ne da se zezam sa azuriranjima i da se pitam da li ce da mi radi ili ne. Da ima gsm mozda bi razmislio o huawei-u, ovako je kao da su lg, nema ih vise.
Plan da su se *****ali nazalost i da ih je sve potreslo. :)
@antagonist ne znam sta da ti kazem na ovo, nisu toliki brend da bi ih neko uzeo pored istih ili boljih tel za isto para ili manje, a imaju gms.

Nije hejt, ali bez google servisa ne bi dao ni 100e, a kamoli 800e i vise.
Drugar ima p40 pro koji je platio jeftinih 380e, sve ima od aplikacija, niti se cimao mnogo niti sta, za 20 minuta skinuo sve aplikacije bez google servisa, uopste nije cimanje, ni azuriranja nisu cimanje koliko sam video i iscackao telefon njegov, stvar izbora.

E ***

Drugar ima p40 pro koji je platio jeftinih 380e, sve ima od aplikacija, niti se cimao mnogo niti sta, za 20 minuta skinuo sve aplikacije bez google servisa, uopste nije cimanje, ni azuriranja nisu cimanje koliko sam video i iscackao telefon njegov, stvar izbora.
To je istina. Nije toliki bauk kao što se priča. Jeste da nije isti komotitet kao da ima GMS zvanično ali uopšte nije veliki problem.
P40 Pro je trenutno best buy po mom mišljenju jer za realnu cenu dobijaš vrhunski telefon sa odličnim hardverom i vrhunskom kamerom.
Opet, samo zavisi kakav si korisnik tj za koje stvari koristiš mobilni.
Ja koji koristim mobilni 95% za komunikaciju(pozivi, sms, viber, sigtnal...), mailovi, portali, nemam društvene mreže, ne igram igrice...Meni je odlično.
Ali možda nekome neće sve aplikacije raditi koje baš on koristi...Individualna odluka

Imao sam P40 Pro i naravno P30 Pro pre, a i posle njega.
Za mene je i dalje P30 Pro korisniji telefon i bolji izbor.

Niko ne komentarise najverovatniju cenu P50 Pro.
Preterase ga ipak, proale godine P40 Pro je bio 1000, sad P50 Pro 1200. A reko bi covek mozda ce biti jeftiniji...

Komentarisali smo iznad cenu, a i nema je šta komentarisati, treba biti po mom mišljenju 400 evra jeftinije od toga, ja sam čekao i čekao, ali verovatno ću svoj izbor sa p50 pro zameniti sa s21u jer se telefon mnogo vise isplati a jeftiniji je

880 eura za 8/256 verziju P50 Pro

880 eura za 8/256 verziju P50 Pro

Opet je to dobro iako sam mislio da će biti 100+ evra, ovo na kp će biti dobar pazar da se uzme polovan, za 150e manje od ove cene, moje mišljenje, po testovima samo ajfone 13 pro max drži bolje bateriju, a i kamere su top klasa, rame uz rame sa ajfonom

Nema Srbije na spisku jos uvek

od sutra će biti dostupan u Bugarskoj pa ćemo znati i kakve cene možemo očekivati. Jedva čekam da benchmark objavi recenziju..

Planiram uzeti P50 ako bude do nekih 550-600e max na leto, ako ne, onda P40 Pro i ko ga šiša 😊

P50 obican ja mislim nece biti dostupan vec samo P50 Pro i Pocket.Takve su najave.

S obzirom na cenu, ne znam da li će nekome značiti ali eto 😆Screenshot_20220127_151914_com.instagram.android.jpg

Recenzija i to odlična 💪💪💪
Cena je ta koja jeste. Neko za iPhone daje 1300,neko za Samsung,neko za Huawei. U Kini prodaja p50 pro modela rastura.

Recenzija i to odlična 💪💪💪
Cena je ta koja jeste. Neko za iPhone daje 1300,neko za Samsung,neko za Huawei. U Kini prodaja p50 pro modela rastura.

Jos neki manje poznati evropljani izbacili review-e, ovaj fon izgleda ludnica, i sve u njemu je top, baterija, ekran, kamere, ali cena ako bude bila stvarno 1200e, nece ga niko kupiti

Ma naravno, svako kupuje sta voli.Ja imam i Xiaomi 11 pored Huaweija i drazi mi je ipak Huawei i nekako mi je vise top telefon iako nema gugl servise.

Nazad
Vrh Dno