Šta je novo?

Huawei P50 serija

počelo je :)

sta ga tupe bez veze nije mi jasno. odnosi se direktno na huawei... pa otkljucajte bde vise taj bootloader da mogu ljudi da fleshnu gapps i custom romove i svi ce kupovati samo huawei ponovo

Ја да могу да бирам узео бих пре телефон без гугл сервиса. Нису ми потребни и батерија дуже траје кад их нема

sta ga tupe bez veze nije mi jasno. odnosi se direktno na huawei... pa otkljucajte bde vise taj bootloader da mogu ljudi da fleshnu gapps i custom romove i svi ce kupovati samo huawei ponovo
To sam ja pričao odavno, nije mi jasno kako ne razmišljaju malo, mislim da bi im to bio pravi potez, telefon bi dobio jaku podršku na xda i automatski bi bilo dostupno na desetine ROM-ova.

malo su priglupi u huawei taboru ili se plase da otkljucaju bootloader jer kriju nesto sto bi ih dokusurilo

Na KP su vec na 1000 € pali, ovo obećava možda,da će na leto biti stvarno dobre cene 😁

Verovatno ih retko ko kupuje. Evo, na forumu se još niko nije pohvalio da ga ima.

MA gde, oni sto su stavili cene 1200+ evra na kp, dodje mi da se javim tim ljudima i smejem u facu, ali eto drasticno je pala cena, mada na leto ako padne na 600-700e opet mislim da se ne isplati, jer ce tad fon biti vec skoro godinu dana star.....

MA gde, oni sto su stavili cene 1200+ evra na kp, dodje mi da se javim tim ljudima i smejem u facu, ali eto drasticno je pala cena, mada na leto ako padne na 600-700e opet mislim da se ne isplati, jer ce tad fon biti vec skoro godinu dana star.....
Mene brine samo baterija, ali ovakvu kameru bih voleo da imam definitivno.

Koliko sam video po testovima na yt, baterija je sasvim okej, huawei zna da optimizuje dobro baterije, jeste da je manjeg kapaciteta, ali opet mislim da sto se tice android flagship uredjaja, da je u top 5 baterija sigurno.

Nisam video skorije da nekom telefonu brze pada cena.. Na KP mislim.

Ја да могу да бирам узео бих пре телефон без гугл сервиса. Нису ми потребни и батерија дуже траје кад их нема
Ja gugl servise ne koristim vec dobrih 6 godina. LineageOS + microG + YouTube Vanced + Aurora Store, apsolutno ne vidim potrebu za guglom. Email servisa ima mali milion, nije GMAIL jedini + ako ste u nekoj iole ozbiljnijoj firmi ona ima svoj email servis i aplikaciju. Gugl mape sam odavno zamenio sa iGO navigacijom jer gde god nemam interneta (van kuce sam) beskorisne su mi. Ako mi nekada i zatrebaju tu je Firefox. Zvanicnu YT aplikaciju ne znam ko jos koristi u 2022 godini pored YouTube Vanceda. Aurora Store je odlicna alternativa za PlayStore. Da neke aplikacije ne zavise od GMS-a (eBay, bankovne apikacije, fb, instagram) ni microG ne bi drzao na telefonu.
Kome treba otključani bootloader? Šačici ljudi, zanesenjaka...5% kupaca, možda ni toliko...briga Huawei za njih.
Prodavcima telefona. Sa otkljucanim bootloaderom to bi im omogucila da prodaju telefone sa preinstaliranim gugl servisima gde bi krajnji korisnik samo upalio telefon i koristio. Ovo su masovno radili pre jedno 5-6 god kada sam redovno menjao kineske telefone na koje su flesovali romove sa preinstaliranim gugl servisima. U slucaju bilo kakve reklamacije telefon se lako vraca na fabricka podesavanja.

Nisam video skorije da nekom telefonu brze pada cena.. Na KP mislim.
Upravo tako. Ali neka samo neka pada. Sto neko reče da dodje do 600-700€ uzeo bih ga odmah jer takva kamera nema nigde verovatno a plus dizajn mi je prefketan za moj ukus. Za google necu ni da pricam smesne price da je to neki nedostatak.

Uglavnom 600e i bez razmisljanja 😂😂

Cek, ni sa SD888 nema GS? Ili ovaj na oglasima ima Kirin svemocni 9000?

Mali off (da ne otvaram bezveze novu pricu o P60 dok mu vreme ne dodje):
Koliko je verovati glasinama i ovom sajtu...
Planiraju mogucnost satelitskih poziva?!?! :oops:
"The main reason is that Huawei has not been able to break through the 5G baseband chip manufacturing problem, so it can only Equip Huawei P60Pro with 4G network. But there is good news that Huawei P60Pro supports satellite communication technology, and the built-in satellite communication module can be used to make satellite phone calls"

Ne znam da li je bolji ali bih ga pre koristio nego sd..

Da li ima neko info da li P50 obični dolazi u Evropu ili ne?

Teško, neupotrebljivi van Kine.

Nazad
Vrh Dno