Šta je novo?

Huawei P50 serija

Pasce realitivno brzo cene i kod operatera, jer ne verujem da ce se naprodavati ni malo sa ovim pocetnim tako da na leto mozda i kod njih bude bolja ponuda.

Da li je neko kupio telefon, pa da nam prenese utiske o realnom radu?

Ja uzeo. Par dana već koristim i prezadovoljan sam! Prelazak sa P30 pro (8/256) se osteti dosta sa kamerom dok imam utisak da baterija na P50 pro traje kraće nekih 20-25% u odnosu na P30 pro sa istim aplikacijama i jednakim intervalom dnevnog korišćenja. Punjenje od 66W koliko-toliko nadoknadi taj, da kažem, malus. Telefon brz, fluidniji. Uz kombinaciju gspace i aurora store apsolutno je operativan što se tiče google servisa.

Prilozi

• Screenshot_20220228_001235.jpg
    Screenshot_20220228_001235.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 102
Pa iz ugla nekog standardnog korisnika moba.... Bolje fokusira (što me je iritiralo na p30 pro kada ume da omane), brže radi noćne, slajd za zoom bi možda mogao da bude maaalo fluidniji jer ume da "poskoči" pri pomeranju ali nije strašno. Ne znam šta još reći tek par dana ga imam i jesam zadovoljan

Какав је видео запис? Мислим на видео запис када се помера телефон. НА мом Мате 20про када померам телефон види се сецкање. Нарочито када снимам део где је олистало дрвеће. И какав је пријем сигнала? Ако можеш да поредиш са неким самсунг телефоном. Док сам користио самсунг телефоне, једва да сам имао две цртице, док на истом том месту немам никакав проблем са хуавеи телефоном.

Prijem signala ooodličan. Što se videa tiče čini mi se da postoje blaga trzanja. Evo dva videa u 4K i 1080 na 60 frejma na brzinu urađena pa reci sam.

4k primetno bolji sa manje seckanja

Prijem signala ooodličan. Što se videa tiče čini mi se da postoje blaga trzanja. Evo dva videa u 4K i 1080 na 60 frejma na brzinu urađena pa reci sam.

Хвала. Да, постоје трзања на оба видеа, мада доста мање него на мом Мате 20про телефону. Да нагласим да гледам на великом 32инчном монитору, пошто се ту види много боље тај недостатак, него на телефону.

ne znam kako jos uvek nisu ispeglali ta trzanja.... ima ih od p20 serije

Nešto se previše smirilo sve i ućutalo o ovom telefonu 😄

@Bane-Nis da li možeš malu uslugu da nam učiniš svima? Ja i dalje patim za P40 pro plus, jer sam ga vratio posle 10 dana kad sam shvatio da Microsoft Authenticator aplikacija nije podržana.
Da li se nešto u međuvremenu promenilo na P50 seriji, da li imaju tu app dostupnu za instalaciju uopšte?

Bice predstavljen uskoro P50E sa SD778 chipom i istim dizajnom valjda. Samo se jos nista ne zna za kamere.

Malopre sam gledao cene u Dubaiu i naleteh na taj P50 sa sd778, ali ovde je u naslovu p50pro, pa asm mislio da je neki lažni telefon, tim pre što mu je cena povoljna.
E, sada, da li su mu ostale specifikacije dobre, to ne znam.
Kada smo kod Dubaia, da li neko zna gde se tu mogupovoljno kupiti originalni telefoni?

Pedja, za one koji zele P50 Pro a nemaju love, something from P50 series 😂

Znači kao nekad "obicna" verzija (Lite, "obična", Pro) 😄

Odlican je, sve mu je full sem chipseta i sto nije 120 hz, ali zato niza cena. Ima pravu telephoto rekao bih sa P40 Pro ultra wide ista kao na P50 Pro ili Mi 11, a glavna je mozda ista takodje s P40 Pro osim ako nije isti senzor kao na Xiaomi 12.

Da ali iskreno ako ima taj neki baš dosta lošiji procesor, i tih 90Hz, plus kamere iste kao na P40Pro, realno pametnije čekati P50Pro da padne na leto ili jesen na neku pristupacnu cifru

Samo da P50 pro ima 10x optički zum. Super telefon ali to je jedina mana. Ja jurim kao nov P40 pro plus za oko 400 e a možda probam Mate 40 pro. Posto sam imao p40 pro plus a sada p40 pro.

A iskreno, kome treba taj 10x zoom i za sta konkretno ga koristis čemu to obicnom korisniku?

Scumbag zoom 😁😎

a genetalno zoom je dobar, nema veze sto nije 10x opticki, maltene je isti kvalitet zooma kao na P40 Pro Plus, nekad i bolji.
Npr, 100x zoom pri fotkanju meseca bolje odradi P50 Pro.

@Bane-Nis da li možeš malu uslugu da nam učiniš svima? Ja i dalje patim za P40 pro plus, jer sam ga vratio posle 10 dana kad sam shvatio da Microsoft Authenticator aplikacija nije podržana.
Da li se nešto u međuvremenu promenilo na P50 seriji, da li imaju tu app dostupnu za instalaciju uopšte?
Bez problema preko gspace

Prilozi

• Screenshot_20220318_160406_com.gspace.android.jpg
    Screenshot_20220318_160406_com.gspace.android.jpg
    76.7 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20220318_160451_com.gspace.android.jpg
    Screenshot_20220318_160451_com.gspace.android.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot_20220318_160805_com.gspace.android.jpg
    Screenshot_20220318_160805_com.gspace.android.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 50
Nazad