sylverside
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.11.2021
- Poena
- 65
Pasce realitivno brzo cene i kod operatera, jer ne verujem da ce se naprodavati ni malo sa ovim pocetnim tako da na leto mozda i kod njih bude bolja ponuda.
Hvala, preko A1 sam uzeo. Prodao stari P30 pro, tih 39000 dao za učešće i narednih 24 meseca samo pretplata na neo neo max (koji sam već koristio) 6000. Praktično, a nije, ispao za dinar 😁 Ok, nije baš bukvalno ali obzirom da je stari telefon otišao kao ućešće onda ispada tako.Cesitam Bane. Posto love?
Prijem signala ooodličan. Što se videa tiče čini mi se da postoje blaga trzanja. Evo dva videa u 4K i 1080 na 60 frejma na brzinu urađena pa reci sam.
![]()
VID_20220228_164243.mp4 and 1 more file
2 files sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
A sta mu dodje P50E?
Divlje životinje,najviše srne 🙂A iskreno, kome treba taj 10x zoom i za sta konkretno ga koristis čemu to obicnom korisniku?
Bez problema preko gspace@Bane-Nis da li možeš malu uslugu da nam učiniš svima? Ja i dalje patim za P40 pro plus, jer sam ga vratio posle 10 dana kad sam shvatio da Microsoft Authenticator aplikacija nije podržana.
Da li se nešto u međuvremenu promenilo na P50 seriji, da li imaju tu app dostupnu za instalaciju uopšte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari