Sa jedne strane si u pravu ali opet zavisi kakav si korisnik tj za koje stvari koristiš mobilni.Nije hejt, ali bez google servisa ne bi dao ni 100e, a kamoli 800e i vise.
Drugar ima p40 pro koji je platio jeftinih 380e, sve ima od aplikacija, niti se cimao mnogo niti sta, za 20 minuta skinuo sve aplikacije bez google servisa, uopste nije cimanje, ni azuriranja nisu cimanje koliko sam video i iscackao telefon njegov, stvar izbora.Nije hejt, ali bez google servisa ne bi dao ni 100e, a kamoli 800e i vise.
To je istina. Nije toliki bauk kao što se priča. Jeste da nije isti komotitet kao da ima GMS zvanično ali uopšte nije veliki problem.Drugar ima p40 pro koji je platio jeftinih 380e, sve ima od aplikacija, niti se cimao mnogo niti sta, za 20 minuta skinuo sve aplikacije bez google servisa, uopste nije cimanje, ni azuriranja nisu cimanje koliko sam video i iscackao telefon njegov, stvar izbora.
Opet je to dobro iako sam mislio da će biti 100+ evra, ovo na kp će biti dobar pazar da se uzme polovan, za 150e manje od ove cene, moje mišljenje, po testovima samo ajfone 13 pro max drži bolje bateriju, a i kamere su top klasa, rame uz rame sa ajfonom880 eura za 8/256 verziju P50 Pro
![]()
Huawei P50 Pro and P50 Pocket enters global market
On January 12, Huawei’s latest flagship smartphones – Huawei P50 Pro and P50 Pocket finally entered the global market. However, these premium smartphones were already marked their presence in the Chinese market. Currently, Huawei has debuted P50 Pro and P50 Pocket on the ground of Malaysia and...www.huaweicentral.com
od 07.02Nema Srbije na spisku jos uvek
![]()
Huawei launches contactless payment in Europe for HMS phones including P50
On January 21, 2022, Huawei has launched NFC contactless payment with Huawei HMS phones in Europe. These beneficiaries users will include Huawei P50, which will be from January 26, in the European markets. Partnership with Curve: Huawei has partnered with Curve to bring the contactless payment...www.huaweicentral.com
1.125 eur u Bugarskojod sutra će biti dostupan u Bugarskoj pa ćemo znati i kakve cene možemo očekivati. Jedva čekam da benchmark objavi recenziju..
Možda uz neki paket... U supotnom zvuči too good to be true 😀07.02 kod nas zvanicno , najavljivala se crna od nepunih 900...
Recenzija i to odlična 💪💪💪
Cena je ta koja jeste. Neko za iPhone daje 1300,neko za Samsung,neko za Huawei. U Kini prodaja p50 pro modela rastura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari