Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pošto mi ističe ugovor koji imam, prešao bih na Zmaja jer svakako imam 100gb iz boxa. Moje pitanje je, da li mogu minuti iz Zmaja da se koriste regularno kada odem npr u BiH pa zovem tamo njihove mreže? Ne mogu da nađem nigde one informacije šta koja tarifa koliko u regionu.

Znači ne mogu koliko vidim da zovem npr bih brojeve kada sam u bih.. Okej

Како не ако имаш националне минуте,а имаш.

Aha okej, na brzinu sam čitao dok sam čekao da potpišem ugovor. Svakako sam prešao na zmaja jer je i više nego što mi treba.

Na koji mejl pisete kada pregovarate? Postoji li opcija da se bira broj, tipa ako ti se neki posebno svidja, prilikom uzimanja novog ili sta dobijes to ti je?

Jel se ovo troše mts minuti i pre isteka svih iz paketa kod zmaja? Znam da je pre bilo tek kad sve istrošiš kreće da se koriste mts minuti, al primetih nešto čudno, imao sam razgovor od 50ak minuta i pogledam skinuto sa mts minuta a ovi opšti minuti u srb nisu pipnuti..

Sad vidim i na sajtu piše da se troši ovako kao što sam opisao, super, to nije bilo pre.

Prilozi

• Screenshot_20220111-151238.jpg
    Screenshot_20220111-151238.jpg
    76.1 KB · Pregleda: 50
Zvali me danas posto utice jedan ugovor sa moravom 2 i nude mi omoriku 3.
Sta se desilo sa omorikom 2 gde im je ona nestala iz ponude?

Omoriku 3 nude za 1500, to mi se ne cini bas povoljno, nisu pominjali ni mesece za dinar niti neki popust samo cistu cenu sa sajta.
jel uzeo neko neku bolju ponudu?

To ti je stara Omorika1, sledeća je Omorika 6 i tako dalje prema količini interneta u gb.

Tu najmanju omoriku daju za 999 din i valjda 12 GB redovno + dodatnih 6-7 GB 12 meseci.

Naravno, uz zahtev za prenos broja.

^gde si video da je neko to dobio? To je skroz dobra ponuda za omoriku 3.

@bakara ja sam dobio omoriku 3 za 1200 mesecno, 9giga prvih 12 meseci. A sledecih 12 po 4giga. Meni ok.

Ovo sto spominje lale87 zvuči odlično, al verovatno se treba natezati sa njima za to.

Da reče mi devojka danas iz MTS da se može dobiti za 1200 pred istek ugovora.

Ovo za 1000 je uz prenos

Meni su to nudili kad sam podneo zahtev za prenos pred novu godinu, ali sam ih odbio jer imam bolju ponudu u okviru firme

Ja se 13og prijavio za prenos broja sa Globaltela na mts i do danas nista.
Malo sam gledao Ugovor i tamo stoji cena od 1550 RSD dok na sajtu pise 1499 (sa OnLine racunom i bla, bla, bla...). Seki koja je radila Ugovor rekao sam da mi odmah iskljuci NetLimit opciju ali vrag bi ga znao...
Da li se automatski aktivira Poklon NET dobriodoslice od 100GB kada se izvrsi prenos broja (uzeh Omorika 3 paket jer zadovoljava sve moje potrebe)?

Evo odgovora.
Prenos broja odbijen jer sam ja naveo pogrešno da mi je Globaltel postpaid a ne prepaid i sada sve iz početka.
Omorika 3 sa svim benefitima je 1549 ali ako je račun elektronski onda je 1499... Ala su ga iskomplikovali.

Kad prenosis broj sve mora da se poklopi od adrese .. ulice .. broja .. ime ..prezime.. jmbg.. broj tefona..i jel sa pre na pre ili sve druge kombinacije ...
meni su jednom samo u broju ulice odbili zahtev .. pa sam na kraju sve ispravio gde god sam imao brojeve da me vise ne zezaju i od tada nema problema pri prenosu

da. ovo je i moja verenica dobila, kad je podnela zahtev za prelazak u Globaltel. I ostala je na mts-u
gde si podnosio zahtev za prelazak u globaltel ...malopre sam usao na njihov sajt prvi put ...
dobri im oni prepaid paketi pa ako mi mts ne da omoriku za 1000 da predjem na globaltel ;-)

Zovi call centar.

Sa Globaltelom ćete se baš usrećiti...
Ja sam prekjuče od njih pobegao na mts jer mi to jedino dobro radi u hali pogona gde radim.

globaltel nije za svakako. Ali ima nas koji smo zadovoljni. Ide istina koliko para toliko muzike. Detalje o globaltelu pogledajte na temi. LAko se zapaze svi plusevi i minusi.

A za prelazak, mislim da je zvala call centar. Ja sam na globaltelu vec godinu i nesto i za moje potrebe je odlican. Ona nije presla ali joj se nije ni prelazilo bas. Vise da dobije povoljnosti od MTS

za globaltel kupis karticu u kios ima dovoljno i kredita dase isproba
meni licno je ok

ma i radim radi povoljnosti posto istice ugovorna obaveza da me ostave u mts ali za 1000 din omorika 3 ...
jer cu kasnije krajem godine da se prebacim na optiku i box 4 i da unesem broj a ovako sam pokriven ako ne daju taj freepaid na globaltelu ce da pokrije potrebe do jeseni kad opet predjem na mts i uzmem box 4 i naravno 12 meseci po 1 dinar ;-)))
nista bez kombinacije hehe

ne ocekuj svakako da ti sve radi dobro kao na MTS i na telenoru :)

racunaj onako okvino rangirranje kvaliteta:
1. mts i telenor
2. a1
3. globaltel (jer globaltel nekad ima probleme i svoje a nekad i od a1 koji isto ima problema...koga zanima verujem da zna, kome je dostupnost i generalno sve oko telefona jako bitno za privatne ili poslovne razloge i ko ne moze da istrpi odredjene probleme- za njega nije GLobaltel..eto ukratko)

hvala na savetu proucicu globaltel temu da vidim sa cim se ljudi suocavaju ...bitno da razgovori teku kako treba i net imam wifi na svim mestima gde najvise vremena provodim

Zar misle da im je veca dobit 50 dinara mesecno od mogucnosti da ljudi raskinu UO bez penala?
Ne razumem potez.
Telenor je bar imao ekonomsku racunicu jer su bila i veca povecanja

Moje mišljenje je da se nadaju da ljudi neće na vreme pročitati ovu informaciju i da neće da se "cimaju" za 50 dinara.

Zar misle da im je veca dobit 50 dinara mesecno od mogucnosti da ljudi raskinu UO bez penala?
Ne razumem potez.
Telenor je bar imao ekonomsku racunicu jer su bila i veca povecanja
Ovo je ipak drugačije u odnosu na Telenor zato što ovaj dodatak možeš na zahtev da deaktiviraš.

Nazad
Vrh Dno