Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung!
Po pitanju Vašeg zahteva, obaveštavamo Vas sledeće:
Prema navedenom, a prema službenim specifikacijama uređaja, razlika između gore navedenih je samo u boji. Naime, budući da su navedene boje crna i super crna, ova je razlika dodana i u naziv modela.
Za bilo kakva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.
AOD je imala J serija još 2017 godine, naravno da ima i A52. Uđeš u podešavanja/ ekran, i skroluješ do kraja, dole u dnu ćeš videti opciju always on displayZar ovaj a52s nema AOD? Prešao sam na samsung najviše zbog ovoga...
Dok ne ubacis 12-cu,ubaci sa play prodavnice program aod notify. Ima ono sto tebi treba. To sam koristio i radi fenomenalno,dok nisam ubacio A12Ocekujem 12-cu najvise zbig always on display-a sto ce se paliti kad stigne poruka i time nadomestiti nedostatak notifikacione lampice.
Koristim always on edge ali mi je uvek prva ili druga po potrošnji batt.Dok ne ubacis 12-cu,ubaci sa play prodavnice program aod notify. Ima ono sto tebi treba. To sam koristio i radi fenomenalno,dok nisam ubacio A12
Moj kupljen u VIP-u, mts karticu koristim.Kod mene, u Bih, kupljen u slobodnoj prodaji nema jos.
Koliko je tezak gb?
ako možeš napiši da li ima kakvih problema i da li je potrebno da se uradi reset na fabrička podešavanja?
Prvi utisak je da brze i fluidnijie radi sada na A12. Za sada nisam uocio neki problem.
Mada, veceras planiram da uradim factory reset.
To je kao da za nekog kazes da je hipohonder zato sto se malo bolje razume u medicinuNije neophodan factory reset, ali posto je promena Android verzije i verzije sistema velika, oni koji se malo vise razumeju imaju naviku da rade factory reset.
Azuriras uredjaj, ako sve radi kako treba nema potrebe za resetom. Tab S7 je preziveo azuriranje na A12 bez reseta kod mene![]()
Ne factory reset nego brisanje cache particije.Nije neophodan factory reset, ali posto je promena Android verzije i verzije sistema velika, oni koji se malo vise razumeju imaju naviku da rade factory reset.
Azuriras uredjaj, ako sve radi kako treba nema potrebe za resetom. Tab S7 je preziveo azuriranje na A12 bez reseta kod mene![]()
Gel?Preporuka za neko staklo/gel?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari