Sve ovo sto si napisao dovoljno jasno govori da ta klima ima sigurno bag i na fix fan 1 i 3, (a ne samo fix fan2) a potpuno je upitno kako rade fix fan 4 i 5, i AutoFan.
Klima je ocigledno tezak polufabrikat, i kao takva je zrela za direktno vracanje, i to bez ikakve polemike sa serviserima. Kao sto rekoh, ne nasedaj na glupe price da je u pitanju daljinski upravljac, ili da ce neki buduci firmware resiti problem, da se strpis. Menjaj klimu, ili trazi pare nazad
To je uredjaj sa kojim ne treba cekati debele minuse, ne treba cekati defrost zonu, jer je apsolutno upitno sta ce se i kako tek tada desavati.
Po pitanju defrosta, mozes kontaktirati kolegu @musamusa, on je vrlo lepo i slikovito opisao iskustva... i uopste nisu bila pohvalna.
To sto neko ovde sad pise da je zadovoljan tim uredjajem je njegova licna stvar, to sto neko pise hvalospeve iako mu uredjaj radi identicno kao tvoj ne treba uopste tebe da dotice, niti ima bilo kakav uticaj na odluku sta ces da radis sa uredjajem za koji si ti odvojio, i dao licno svoje pare, i kojim NISI ZADOVOLJAN.
Neko takve stvari pise iz interesa, neko mozda i ne zna kako mu uredjaj zaista radi, pa ce tek sad posle ovog tvog pisanja propratiti i ozbiljnije gledati da li se i kod njega ponasa isto, neko ko je najvise pravio hype oko tog uredjaja je prosto nestao sa foruma, neko prosto "kusa ono sto je sam zamesio", jer sad nema nazad...
Bas zato sam te i pitao kako si dosao na ideju da kupis BAS novu Muse? A posle ovakvog odgovora...
...je potpuno jasno koliki su udeo u tvojoj odluci imale i forumska "iskustva", i online "preporuke", pogotovu od uvodne bajke "naisao sam na coveka koji ima..., i radi mu..., poslace mi video kao dokaz", "ocigledno fercera kako treba, i modulira na oko 300W", i slicno...
Ne moras ti nikoga imenovati, dovoljno je vratiti se u ovoj temi do njene trece strane, i videti ko je, kako i sta pisao o tom uredjaju. Od "uvodnog" posta za tu klimu, ispisanog kompletno bold i velikim slovima, preko nesuvisle "podrske" clana koji je paralelno krenuo, a sada volsebno nestao iz teme, pa nadalje...
Sve je i vise nego jasno.