Drugari, svi odreda, hajde da batalimo ovo sa podizanjem kredita. I ja sam kriv što sam iskreno priznao da sam i ja podigao kredit. Bolje da sam ćutao.
Ali sada šta je tu je. Neka niko ne brine, jer je taj moj kredit jako mali deo mog ulaganja u kripto, a stalna mesečna primanja su mi daleko veća od rate.
Uzeo sam ga samo zato što me ne ugrožava, kao i iz pohlepe da uvećam kapital i nije mi žao što sam ga iskoristio srećom da uvećam uloženo.
Značii u mom slučaju je kredit ispao dobra stvar, pa me zato ni ne pogađa epitet "glup" ili slično, jer smatram da sam ipak iznad proseka narodne mase. 🙂
Molim vas, nemojte da ovo preraste u vređanje i potcenjivanje. Ja volim da čitam svačiji post koji ima u sebi kulture, pozitivnog, smešnog, pametnog, čak i glupog ali dobronamernog, ... Ne volim nadmene i prepotentne, a mislim da takvih ovde i nema, samo nas iritira crvenilo, pa odlutamo u stranu.
Eto ništa nisam doprineo temi, ali nadam se da se razumemo i da ćemo lepo da se družimo, ko koliko zna i hoće da podeli to što zna.
Živeli mi vi svi odreda i srećno u Novoj godini, da se svi lepo oparimo. 🙂