Drugari, svi odreda, hajde da batalimo ovo sa podizanjem kredita. I ja sam kriv što sam iskreno priznao da sam i ja podigao kredit. Bolje da sam ćutao.
Ali sada šta je tu je. Neka niko ne brine, jer je taj moj kredit jako mali deo mog ulaganja u kripto, a stalna mesečna primanja su mi daleko veća od rate.
Uzeo sam ga samo zato što me ne ugrožava, kao i iz pohlepe da uvećam kapital i nije mi žao što sam ga iskoristio srećom da uvećam uloženo.
Značii u mom slučaju je kredit ispao dobra stvar, pa me zato ni ne pogađa epitet "glup" ili slično, jer smatram da sam ipak iznad proseka narodne mase.

Molim vas, nemojte da ovo preraste u vređanje i potcenjivanje. Ja volim da čitam svačiji post koji ima u sebi kulture, pozitivnog, smešnog, pametnog, čak i glupog ali dobronamernog, ... Ne volim nadmene i prepotentne, a mislim da takvih ovde i nema, samo nas iritira crvenilo, pa odlutamo u stranu.
Eto ništa nisam doprineo temi, ali nadam se da se razumemo i da ćemo lepo da se družimo, ko koliko zna i hoće da podeli to što zna.
Živeli mi vi svi odreda i srećno u Novoj godini, da se svi lepo oparimo.