icestorm
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.09.2016
- Poena
- 115
Evo ja ću da ti odredim gde ćeš - na ignore batice.Sinko, bez potrebe pises u nekom ruznom tonu i pokusavas da budes pametan. U kriptu sam od 2011, i prosao sam stvari koliko ti neces za tri zivota od pelena. Drago mi je sto branis kurajbera, ali je on pametan covek i takva odbrana mu je vise nego nepotrebna. Posto smo ustanovili da ssam o kriptu do sada zaboravio vise nego sto si ti sve ukupno naucio, zamolio bih te da mi se vise nikada ne obratis slicnim tonom, niti da odredjujes kada cu ja da dodjem i da pisem bilo gde! JA nigde nisam napisao da je BTC isto sto i XRP, ali ok, smatram da se malverzacije rade i sa jednima i sa drugima. Na srecu ti i slicni se ne pitate sta ce otici u bunar, jer kada bi svi za koje vi to zelite otisli u taj cuveni bunar, video bi kako bi se proveo i taj BTC. Ali treba da znas neke stvari da bi to shvatio, mislim da ti je to nedostizno. Meni je takodje u kriptu ok, ne zalim se, a da nismo u istom loncu, ni nivou, apsolutno se slazem, i Bogu hvala na tome.
Nemojte ulagati preko svojih mogućnosti i nikako nemojte ulagati ono što niste spremni da izgubite.
Ima ovde ljudi koji dosta znaju, samo treba naučiti filtrirati prave informacije i savete od neutemeljenih vudu ortodoksnih gluposti tipa:
'Ici ce BTC do 30-35k pre nego sto krene opet gore'