Mislim da si mu trebao dati šansu bar dve do tri sedmice, previše brzo si doneo odlukuHaha bas tako, valja probati 😀😎
Nama je u oba dela baterijaJe l' vam se greje gornji deo gde je baterija dok fotkate ili prilikom snimanja video klipa? Kapiram da je tanak, ali lepo je zimi🤣 Kako će biti leti će vidimo. Inače telefon je bombona 4h sot totalno ok za ovakav tip tel.
Nisam znao da je u oba dela jer se samo gornji levo preko puta kamera greje. Ništa preterano, ali osetim.Mislim da si mu trebao dati šansu bar dve do tri sedmice, previše brzo si doneo odluku
Nama je u oba dela baterija...nisam primetio neko preterano zagrevanje, mada nisam ni snimao do sada ništa duše od minute, sliku po koju napravim.
Moje viđenje je da na prednjem ekranu odradim samo ono što moram i kad mi je jedna ruka dostupna za rukovanje (tipa vozim auto i sl), i to odradim daleko jednostavnije nego na telefonima prosečne veličine...u svim ostalim slučajevima uživam u blagodetima većeg ekrana.Jednostavno mi nije legao koncept, sve mogu da odradim na prednjem ekranu koji je opet mali, a onda moras da otvoris gde ti trebaju obe ruke, ekrani su fenomenalni i pregled slika npr...mislim da ce naredna generacija Fold-a biti brutalna
Fold 3 i Flip 3 nisu isti, na to sam aludiraoNisam znao da je u oba dela jer se samo gornji levo preko puta kamera greje. Ništa preterano, ali osetim.
Tako je i always on je ugasen, smatram da spustanjem na 60hz dobijes bez preterivanja pola sata duze autonomije.Aha znači dobije se nešto sot-a na 60hz i smanjenim osvetljenjem. Verovatno ti je i always on isto ugašen ili tap on.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari