Šta je novo?

MIUI - opšta tema

FlorisBoard.

taj florisboard ne mogu naći na prodavnici

„Xiaomi will launch its latest version of MIUI, MIUI 13 on December 28. Both the beta and stable versions of the UI would be launched together.“

Ja ga očekujem globalno na skupljim uređajima u februaru-aprilu, na jeftinijim maj-jun (uvek sam dobijao krajem jula ali sada je MIUI izašao ranije). Nisu baš brzi...

Jel koristi neko 2 vibera? Dešava mi se od sinoć kako sam skinuo neki update da ne mogu sa tog drugog vibera da vidim sliku kad mi neko pošalje a ni da pošaljem.

Takodje,slike i smajlici ne rade kako treba.
Pokusao i brisanje drugog vibera pa ponovo dodavanje, nisam uspeo.
Problem je nastao na 12.5.5.

Ako neko pokusa da obrise komplet oba vibera i uspe mu da proradi viber dual, neka javi.

Probao sam ja oba, i neće. Ovako mi bukvalno neupotrebljiv telefon.

Мени све ради добро. Можда је лош последњи апдејт Вибера пошто је у последњих 7 дана било 2, 3 апдејта... Сачекајте нови.

Meni se pojavio problem posle ažuriranja MIU

Meni slike salje, ali za video snimak cesto zeza. Vrti preparing i nikako da posalje. Smajlice spooooro otvara

Meni sve radi...na dva telefona, redmi note 10 i mi 11 lite 5g

Хоћемо ли до лета добити MIUI 13? :)

MIUI 12.5.1
Kako da promenim aktiviranje (odnosno da me pita) kada da ukljuci battery saver? To sam pre podesio na 20%, a sada to ne mogu da menjam.
Kako da promenim animaciju prilikom stavljanja na punjac?
Jesu li ukinuli ove opcije ili sada ne umem da ih nadjem?

Ne znam gde si podesio to 20%, da nije settings -> battery -> battery -> automated tasks -> save battery?
Ovo drugo ti je na Always on display & lockscreen -> charging animation.

To je nekada bilo na MIUI 10/11, a sada nema tih opcija...

Stigao mi je Xiaomi MI 10S, 8/256, MIUI 12.5.7.

Nisam do sada koristio Xiaomi, koliko vidim nema tema za ovaj telefon, pa da pitam ovde..

RzVCZeM.jpg

Dozvoljava mi na Home screen-u samo 4x4 ikone za app (+ ove dole).

Smanjio sam veličinu ikona na minimum, ne dozvoljava mi dodavanje još jedne kolone ili reda, čak ni gore gde je ogromna razdaljina između časovnika i prvog reda ikona.

Postoji li način da se stavi još koji red odnosno kolona sa ikonama?

Hvala.

Nisam do sada koristio Xiaomi, koliko vidim nema tema za ovaj telefon, pa da pitam ovde..

RzVCZeM.jpg

Smanjio sam veličinu ikona na minimum, ne dozvoljava mi dodavanje još jedne kolone ili reda, čak ni gore gde je ogromna razdaljina između časovnika i prvog reda ikona.

Hvala.
Možda postoji razlika u launcherima ali na Poco F1 je trebalo duže zadržati pritisak na prazno polje na Home Screen, potom se dobija settings opcija u donjem desnom uglu, tu use uđe i ide na more i tamo je postojala opcija Home screen layout.

RzVCZeM.jpg

Hvala.
Zar nema opcija u podesavanjima?

Settings>Home screen>Home screen layout

Na Redmi Note 9 pro se tako podesava, MIUI 12.5.6.

Prosto mi je neverovatno da u aplikaciji fm radio nema RDS... Poco x3 nfc

Kako vidim na youtube izgleda ni na jednom žaomiju nema RDS...

Ima li razlike kad se na telefonu odradi hard reset( wipe data) i kad se vrati na fabricka podesavanja?

Vrh Dno