Itekako moze da se nagomila led do ventilatora.U principu nema sanse da dodje do ventilatora sto je najbitnije...
Itekako moze da se nagomila led do ventilatora.U principu nema sanse da dodje do ventilatora sto je najbitnije...
Ta soba se za sada koristi kao susilica za ves trenutno, nisam je jos uvek sredio (treba da se kreci, gletuje, menjaju uticnice, itd.).Moze malo recenzije o klime kako si zadovoljan ili nisi ?
Moze da se nagomila ako je klima iskljucena.Itekako moze da se nagomila led do ventilatora.
Pa kolega je napomenuo da je skinuta lulica?! Ako taj otvor uspe sada da zaledi (mada sam mislio na trenutne vremenske uslove) e onda.... Milslim da nisam iamo takvo iskustvo.Itekako moze da se nagomila led do ventilatora.
A sta god ti rekli,a već je posedujes ,je suvisno. Videces ide zima. Nadam se da hoćeš.Posedujem midea inverter klimu sta mislite drugari vidim dosta vas se dobro razume u klime, dal je ovo ok za zimu? Soba mi je nekih 25-30kvm dal se mogu ugrejat sa njom ako bude vecih minusa? Fasadu nemam a na zadnjoj ploci sam stavio vunu mineral 10cm.
Silikon.Cime je najlakse fiksirati grejni kabl u tacni?
Trebalo bi da ima sondu na SJ, a nije radila DF verovatno zato što je suva SJ.jos se nije pojavio led na spoljnoj jedinici a stavio sam je na FP na zastitu od smrzavanja a nisam video da se pojavio DF za odmrzavanje spoljne jedinice i dali ima sondu u spoljnoj jedinici za defrost a model je msm2-12hrn1 u prvoj reklamaciji je zamenjenja elektronika ja neznam dali cu imati isti problem da neradi defrost
Na koga misliš?Jel ima jos neko da ne razume o čemu on priča.
Jel ima jos neko da ne razume o čemu on priča.
Ne na tebe, izvini. Utrcao ti je post dok sam kucao.Na koga misliš?
Znači radi konstantno, bez prekida?sad nedavno je bilo vlazno i hladno i nisam video da ukljucuje defrost i da se poajvljuje DF na displiju i nisam video kapljice od odrmzavanja spoljnice a bilo je malo leda stalno pratim
Nema potrebe da se izvinjavaš.Ne na tebe, izvini. Utrcao ti je post dok sam kucao.
Što bi nekad davno rekli u "Nikad izvini":Dečko troluje još od aprila meseca... Samo DF spominje i kako ga nema, a mislim da se i u maju čudio što ne ide u DF...
Meni za 13 godina Fujitsu LGC jednom zaledio tacnu i to dok sam imao lulu.Tada sam prvi put probao economy mode i klima zaledi.Pet godina pre toga ništa i pored lule na klimi.Ftxb25C i 07LMCE nikad ni blizu da zalede.Vlaga je nenormalna napolju. Defrost na svakih sat vremena. Za sada obilazim klime tu i tamo i cistim pomalo otvor od lule da ne zaledi skroz. Nadam se da nece krenuti da se skuplja vise leda u tacni mada mi se cini da cu morati grejne kablove da postavljam.
Postoji li neki koji se brzo susi a da ispunjava uslove? Ne gasi mi se klima na 6-7 sati.Silikon.
Nije mi jasno kako te skuplje ne zalede ako nemaju grejace? Kako se voda ne zaledi na izlazu iz lule kad je -5?
U cemu je fora?
Odes u radnju i trazis sta ti treba, ima milion vrsta. Mozda i moment kit on ti zalepi za 2min. Samo viditackasto da lepis kabal mozda nekad se i skida kabal... Ali svi sad silikoni i slicni proizvodi traze min temperaturu od +5 stepe, sto sad mislim da nije. Ako te mrzi da cekas silikon, kupi onaj alu termoselotejp. MOzda ti i on cak drzi godinama ,ali ne znam kako se ponasa zbog spoljnih vremesnki uslova.Ali drzace dok silikon ne odradi posao... Imas milion varijanti...Postoji li neki koji se brzo susi a da ispunjava uslove? Ne gasi mi se klima na 6-7 sati.
Bolje za 120k uzeti dve klime po 60k.Evo raspored prostorija kuce koju grejem trenutno sa Fujitsu ASYG12LUCA i dve TA peci ( samo prirodno isijavanje - ispustanje akumulirane toplote tokom noci ). Klima je obelezena sa br. 1, nalazi se u prvoj prostoriji od 11-12m2 sa jednim prozorom i ulaznim vratima. Hteo bih ovu klimu da zamenim sa jacom od 18000 BTU kako bih se resio jedne ili obe TA peci.
Ako je za verovati sadasnja klima Fujitsu ASYG12LUCA ima kapacitet grejanja: 0.9 - 5.6 kW, nominalno 13600 BTU i Energetska klasa: A, COP: 4.21 sa potrosnjom od 0,95kw ( verovatno kad je maksimalno opterecena ).
Pogledajte prilog 328160
Jedna od 18 koja mi je zapala za oko je Fujitsu klima inverter ASYG18KMTA / AOYG18KMTA sa Kapacitet grejanja: 0.9 - 8.7 kW, nominalno 21500 BTU Energetska klasa: A+, SCOP: 4.56 Freon: R32 sa cenom od 120.000,00 dinara. Dali se za taj novac moze naci bolja ili je ovo nabolji odnod ulozenog/dobivenog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari