Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Pozdrav ,od skoro imam switch lite . Danas probao i moja kartica Komercijalne banke Visa debit prepaid prosla iz prve uzeo Unravel Two.
 
Jel ima neki podforum ili tako nešto za razmenu fizičkih igara?
 
Nema specifično za igre. U oglasima postoji tag "Prodajem ili menjam", pa se ponuda može postaviti tamo. Naravno, kada se steknu uslovi za oglase.
 
Da li se nekom ovo desilo?

Zaglavljeno je već pola sata ovako i nisam siguran šta da radim, da li da prekidam nekako ili da čekam dalje?

96721707-749C-47A3-99EA-6AABFD4DF0E7.jpeg
 
Meni je ludost kupovati Switch ekskluzive u digitalnom oblike. Ubo sam skoro ove dve igre za po 3500 din, stvarno neverovatna cena.

IMG_20211103_095947.jpg

Secan se kod tog lika bio je Donkey, Aces i jos par igara za 3500din
 
Od koga kupuješ ekskluzive? Ako ne može ovde da se napiše, može u PP.
 
Kupujem na kp, uglavnom su nove 50 eura, a ove dve su polovne u odlicnom stanju. Donkeya sam kupio novog za 35 ali to je bas tesko naleteti. Najbolje kupiti polovno jer prakticno nista ne gubis ako resis da prodas ugru.
 
I ja isto volim da imam fizicku kopiju zbog kasnije preprodaje i genralno se trudim da ekskluzive kupujem u fizickom formatu i eventualno neke indie igre koje su bas retke u fizickom formatu.

Problem je sto su kod nas ekskluzive skupe, sto nikad necemo moci da kupimo Breath of the wild za $27 u fizickom obliku kao sto su to mogli u USA, pa smo zato i pohitali da je kupimo bar u digitalnom za tu cenu, jer je odlicna cena.
 
Slazem se ali opet kad kupis fizicku igru i posle tipa pet godina prodaces je i izgubiti desetak eura, a sa digitalom gubis te pare pa gubis. Mada meni je nekako opasno zao da prodam Switch igre, srce me zaboli od same pomisli na tako nesto 😁
 
^ Na nekim igrama ne da nećeš biti u gubitku za pet godina...nego ćeš vrlo verovatno i da zaradiš
 
Pogotovo ako uzimas limited run games ili slicno, one su sada vec 2-3 puta skuplje.
 
Porucio sam danas ovu micro sd i sad sam u opasnoj dilemi da li ce raditi na Switchu 😐
Da li ima neko iskustva sa belo crvenim Sandisk micro sd karticama? Na youtubeo se vrte samo sivo crvene.

Screenshot_2021-12-05-14-36-50-576_com.opera.browser.jpg
 
Radiće. Nema razloga da ne radi. Ja preferiram Kingston i u Switchu koristim Canva Plus model, prvo od 128GB, a od pre neki dan od 256GB. I rade bez problema.
 
Da li se sada isplati kupovati switch??? Dvoumim se izmedju switcha i xboxa, jedina prednost po meni handheld mod
 
Uvek se isplati kupiti Switch. 😄 Ali pitanje je šta ti voliš da igraš i da li će ti to biti glavna konzola. Ako voliš Switch ekskluzive, Maria, Zeldu i slično i platformere, onda slobodno idi na Switch, ali ako voliš AAA igre, RDR2, Assassin’s Creed, Witcher, itd, onda Xbox Series S ili X ako možeš da ga nađeš. A lično ne bih nikad uzela Switch kao glavnu konzolu jer je dosta slabija od Xbox-a ili Playstation-a.
 
Switch ima i Witchera i Assasin Creed :)
Samo treba da vidis koji ti treba, ja recimo samo igram lite, posto volim da igram u krevetu.
 
Nas četvoro se ne slažemo sa ovim mišljenjem. :)
Od sve tri kozole u kući, najviše se igra Switch.
Naravno, ukusi su različiti i svako preferira nešto drugo, Xbox, PlayStation ili Switch. Ja sam pričala za svoj slučaj, meni je najbolji PlayStation jer volim njihove ekskluzive i AAA igre, a one bolje rade na jačim konzolama. E sad, nekome će i samo Switch biti dovoljan i to je ok jer nismo svi isti. :)

Switch ima i Witchera i Assasin Creed :)
Samo treba da vidis koji ti treba, ja recimo samo igram lite, posto volim da igram u krevetu.
Ima, ali kao što rekoh, te igre će bolje raditi na Xbox-u ili Playstation-u. Ali da, ako igra isključivo u handheld modu, onda je Switch najbolje rešenje.
 
Kad kazes bolje verovatno mislis na visu rezoluciju i detalje jer i na switchu witcher radi perfektno, bez stucanja i gubljenja frejmova. Ali da, i ja bih sad vrlo rado uzeo series X da mogu da ga nadjem po normalnoj ceni a ne 1000e, jer mi se igraju neke igre koje nisu dostupne na switchu. I dalje mi nije jasno zasto Fallout 4 nije portovan...
 
Upravo, veća rezolucija i više detalja će značiti pogotovo ako igra na 4k televizoru. Plus za iste pare može da uzme i Xbox Series S i Switch (ne oled model), s tim da je Xbox dosta jači. Tako da ako mu ništa ne znače Switch ekskluzive i handheld mod, a ovo će mu biti jedina konzola, Xbox + Game Pass mu je daleko isplativiji i bolji, u suprotnom nek ide na Switch. Ja lično daleko više volim da igram na velikom ekranu, a onda želim i da to bolje izgleda. A ne mogu dugo da izdržim igranje na ručnoj konzoli, jednostavno to nije za mene, dok neko igra samo tako. Zato treba da se zapita šta voli i šta mu odgovara, pa da odluči.
 
Pa dobro, realnost je da Switch nije namenjen da bude prvenstveno TV konzola. Ta mogucnost je samo dodatni bonus. A za handheld igranje nivo detalja na ekranu od 7" je sasvim dovoljan iako i tu ostro oko moze da primeti neke nedostatke. Ja cu da vidim da li mogu da dam moj v2 switch i neku normalnu doplatu, pa da uzmem oled model.
 
Jel ima neko Fifu za Switch? Voleo bih da imam neku fudbalici za Switch, a Pes nazalost nije portovan pa me zanima kako Fifa izgleda u handheld modu.
 
Nazad
Vrh Dno