Ne bi bilo lose zbog ostalih da kada kacis ovako nesto objasnis sta su po njegovoj definiciji "shrimps".
To je ono o cemu ja pricam. Kvalitet diskusije na ovoj temi je doveden skoro do apsolutnog minimuma i onda kada neko pokusa da skrene paznju na to i da podigne kvalitet diskusije a smanji kvalitet suma onda se to zove: "dominantan nastup".
* Kazem "skoro apsolutnog minimuma" jer da nije par ljudi koji pokusavaju argumentovano i precizno da diskutuju onda bi bilo bez "skoro". Tu naravno ne racunam kilometarske poruke o svemu i svacemu ne bi li se impresionirala okolina.
Da li sam ja kit ili nisam se ne tice bilo koga pa ni tebe. Isto kao sto se ni mene ne tice ko ovde koliko novca ima.
Pazi, ja ovde nisam dosao jer sam hteo da mi neko kaze kada da kupim a kada da prodam (kao vecina) vec zato sto sam video na google izvestajima da se url mog sajta nekoliko puta citira ovde i kada sam video da se stvari odande ovde tumace na pogresan nacin dosao sam da objasnim. Po principu - nasi smo, daj da pomognem ako vec mogu.
Osim tog razloga ja vise ne vidim ni jedan razlog (koji ide meni u korist) da ostajem ovde i pokusavam da podignem kvalitet na ovoj temi a sve dok moderator aktivno ucestvuje i nista ne preduzima. Valjda je bitno da se pise bilo sta kako bi tema a i sam sajt imao posete i sta ja znam (ne razumem se nesto posebno u SEO).
Tako da... reci ti meni koji je meni interes da dolazim ovde? Sta cu ja ovde da naucim? Ono sto sam ja na svom sajtu napravio razumeju dva ili tri coveka sa ove teme. Ostali i dalje pokusavaju da provale razliku izmedju logaritamske i linearne skale (dok velemajstori ni ne pokusavaju vec iskljucivo koriste linearnu prilikom povlacenja linija ja grafikonima).
Da, oba korisnika na ovoj temi koji koriste tradingview imaju to u vidu pa sam zato nekoliko puta u ovoj temi stigao da vidim (a nisam dugo ovde) ozbiljne analize koje predvidjaju "ispod $10K" u narednom periodu.
Errrrrr da... zaboravio sam da nema dobre diskusije bez argumentum ad hominem
Dnevnom trgovinom se ne bavim. Iskljucivo dugorocne investicije. Za naredni period sam vec nekoliko puta rekao sta mislim.
Lajkovi me takodje ne zanimaju. Nemam 12 godina.