Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
budimo realni, i da je neko napisao da nas ceka krvav novembar i pokolj u decembru ne bi mu vjerovali. Tako da sve se svodi na kraju na nas, sami donosimo odluke, kao i obicno vecina pogrijesi tek po neko ubode i to je to. Tako ovo funkcionise. Kad se najmanje nadas dodje pokolj.

Istine radi, bilo je takvih pisanija. Jeste da nas je irtitrao sa svojim prepotentnim stavom ali eto ti ga sada.

Cak i oni koji su bull stava, ne predvidjaju sada BTC na tako visokim cena kao ovde u pojedinim analazima. Vreme polako curi. Evo ga vec novembar, a mi smo ipak ispod ATHa od aprila, znaci jos smo u macki :) . Postoji realna sansa za pad do ~57.000$. Ako bi bio neki ozbiljniji pad, to bi definitivno bio kraj za BTC u ovom ciklusu.

@Ateluv jes bogami. Pošten holder od trejdera može jedino da mrzi više ove što dođu da objasne kako su svi ostali idioti i kako samo oni znaju kako radi kripto. A bukvalno niko nigde nije napisao da nas čeka onakav novembar ili da bežimo u stable coine u petak jer nas čeka pokolj.
pa ti druze onda nisi hodler ako te je dip od 20% potresao 😀 i sad mrzis trejdere, a sam si zeleo da ti neko od nas kaze da predjes u stable coine. sta reci… zbog ovakvih i slicnih komentara tema odavno gubi na kvalitetu

pa ti druze onda nisi hodler ako te je dip od 20% potresao 😀 i sad mrzis trejdere, a sam si zeleo da ti neko od nas kaze da predjes u stable coine. sta reci… zbog ovakvih i slicnih komentara tema odavno gubi na kvalitetu
A gdi vidiš da me je potresao? Zapravo sam i dokupio juče još malo BTC I LTC-a.

Slika je by WillyWoo...'shrimps buing habits'. Meni interesantan chart.

Ne bi bilo lose zbog ostalih da kada kacis ovako nesto objasnis sta su po njegovoj definiciji "shrimps".

@mainnet

Dosta dominantno nastupas.

To je ono o cemu ja pricam. Kvalitet diskusije na ovoj temi je doveden skoro do apsolutnog minimuma i onda kada neko pokusa da skrene paznju na to i da podigne kvalitet diskusije a smanji kvalitet suma onda se to zove: "dominantan nastup".

* Kazem "skoro apsolutnog minimuma" jer da nije par ljudi koji pokusavaju argumentovano i precizno da diskutuju onda bi bilo bez "skoro". Tu naravno ne racunam kilometarske poruke o svemu i svacemu ne bi li se impresionirala okolina.

Ok, kontamo da si 'kit'

Da li sam ja kit ili nisam se ne tice bilo koga pa ni tebe. Isto kao sto se ni mene ne tice ko ovde koliko novca ima.

, bilo je dosta kitova na forumu,skorije nas jedan Bogu hvala napustio nadam se trajno. Nije mi namera da kontriram. Ne sporim tvoje vidjenje. Ali za takav stav moras imati 'nesto' (a nemas).

Pazi, ja ovde nisam dosao jer sam hteo da mi neko kaze kada da kupim a kada da prodam (kao vecina) vec zato sto sam video na google izvestajima da se url mog sajta nekoliko puta citira ovde i kada sam video da se stvari odande ovde tumace na pogresan nacin dosao sam da objasnim. Po principu - nasi smo, daj da pomognem ako vec mogu.

Osim tog razloga ja vise ne vidim ni jedan razlog (koji ide meni u korist) da ostajem ovde i pokusavam da podignem kvalitet na ovoj temi a sve dok moderator aktivno ucestvuje i nista ne preduzima. Valjda je bitno da se pise bilo sta kako bi tema a i sam sajt imao posete i sta ja znam (ne razumem se nesto posebno u SEO).

Tako da... reci ti meni koji je meni interes da dolazim ovde? Sta cu ja ovde da naucim? Ono sto sam ja na svom sajtu napravio razumeju dva ili tri coveka sa ove teme. Ostali i dalje pokusavaju da provale razliku izmedju logaritamske i linearne skale (dok velemajstori ni ne pokusavaju vec iskljucivo koriste linearnu prilikom povlacenja linija ja grafikonima).

Sustina, iznesi svoje vidjenje, to koliko je puta u proslosti i kada btc testirao 20, 50, 3y MA svako ko koristi tradingview duze od godinu dana ima u vidu.

Da, oba korisnika na ovoj temi koji koriste tradingview imaju to u vidu pa sam zato nekoliko puta u ovoj temi stigao da vidim (a nisam dugo ovde) ozbiljne analize koje predvidjaju "ispod $10K" u narednom periodu.

Jako pedantno formatiras tekst u postovima, ali to je jedino sto ja do sada primecujem u postovima.

Errrrrr da... zaboravio sam da nema dobre diskusije bez argumentum ad hominem :D

Evo, izvoli iznedi vidjenje upfront za 3 meseca, da te cujemo pre nego nalupamo lajkove za lepo formatiran tekst. 🍻

Dnevnom trgovinom se ne bavim. Iskljucivo dugorocne investicije. Za naredni period sam vec nekoliko puta rekao sta mislim.

Lajkovi me takodje ne zanimaju. Nemam 12 godina.

Ne bi bilo lose zbog ostalih da kada kacis ovako nesto objasnis sta su po njegovoj definiciji "shrimps".

To je ono o cemu ja pricam. Kvalitet diskusije na ovoj temi je doveden skoro do apsolutnog minimuma i onda kada neko pokusa da skrene paznju na to i da podigne kvalitet diskusije a smanji kvalitet suma onda se to zove: "dominantan nastup".

* Kazem "skoro apsolutnog minimuma" jer da nije par ljudi koji pokusavaju argumentovano i precizno da diskutuju onda bi bilo bez "skoro". Tu naravno ne racunam kilometarske poruke o svemu i svacemu ne bi li se impresionirala okolina.

Da li sam ja kit ili nisam se ne tice bilo koga pa ni tebe. Isto kao sto se ni mene ne tice ko ovde koliko novca ima.

Pazi, ja ovde nisam dosao jer sam hteo da mi neko kaze kada da kupim a kada da prodam (kao vecina) vec zato sto sam video na google izvestajima da se url mog sajta nekoliko puta citira ovde i kada sam video da se stvari odande ovde tumace na pogresan nacin dosao sam da objasnim. Po principu - nasi smo, daj da pomognem ako vec mogu.

Osim tog razloga ja vise ne vidim ni jedan razlog (koji ide meni u korist) da ostajem ovde i pokusavam da podignem kvalitet na ovoj temi a sve dok moderator aktivno ucestvuje i nista ne preduzima. Valjda je bitno da se pise bilo sta kako bi tema a i sam sajt imao posete i sta ja znam (ne razumem se nesto posebno u SEO).

Tako da... reci ti meni koji je meni interes da dolazim ovde? Sta cu ja ovde da naucim? Ono sto sam ja na svom sajtu napravio razumeju dva ili tri coveka sa ove teme. Ostali i dalje pokusavaju da provale razliku izmedju logaritamske i linearne skale (dok velemajstori ni ne pokusavaju vec iskljucivo koriste linearnu prilikom povlacenja linija ja grafikonima).

Da, oba korisnika na ovoj temi koji koriste tradingview imaju to u vidu pa sam zato nekoliko puta u ovoj temi stigao da vidim (a nisam dugo ovde) ozbiljne analize koje predvidjaju "ispod $10K" u narednom periodu.

Errrrrr da... zaboravio sam da nema dobre diskusije bez argumentum ad hominem :D

Dnevnom trgovinom se ne bavim. Iskljucivo dugorocne investicije. Za naredni period sam vec nekoliko puta rekao sta mislim.

Lajkovi me takodje ne zanimaju. Nemam 12 godina.
1. Citav post ti nemam nikakvu tezinu.

2. Ponovo nisi nikako doprineo zajednici i dao joj na 'tezini' .

3. Price tipa meni nista ne treba od vas dosao sam vama da pomognem...?! Nema potrebe da komentarisem..

4. Niti jedno vidjenje usmereno ka buducnosti nisi izneo da bi stekao neki kredibilitet za bilo kakvu polemiku. Da i ovi sto su juce kupili za 100 znaju da ce dugorocno godinama dobijati na vrednisti. Hvala!

Dalju diskusiju zavrsavam. Sto se mene tice korisnost i status ti je trenutno nivoa 'Nemam Ime'.

Obzirom da nemas nikakve koristi od ove zajednice (sem 2 korisnika sa kojima i privatno mozes) , savetujem ti da je napustis. Uz obecanje da cemo revnosno posecivati tvoj sajt.

Pozdrav

po tvojim komentarima na zadnjih par strana
po ovom?
nije bilo ovako teško još od kad su se Žare i Goci rastavili.
Sprdnja očigledna. Kao što je i sprdnja da je prirodno mrzeti trejdere.
------
Ako nećemo da se sprdamo, ispromašivao si se i ti sa sa mnogim prognozama, pa onda nestao. I nikom ništa, niko te nije bio po ušima.
Nema još ništa ni od Sajeve prognoze za LTC, pa je li se neko ljuti zbog toga? Jok, jer na Saja pošten čovek ne može da se naljuti.

po ovom?

Sprdnja očigledna. Kao što je i sprdnja da je prirodno mrzeti trejdere.
------
Ako nećemo da se sprdamo, ispromašivao si se i ti sa sa mnogim prognozama, pa onda nestao. I nikom ništa, niko te nije bio po ušima.
Nema još ništa ni od Sajeve prognoze za LTC, pa je li se neko ljuti zbog toga? Jok, jer na Saja pošten čovek ne može da se naljuti.
pa kad budem radio za tebe i ti me budes placao, onda cu ti podnositi izvestaj sto me nije bilo 😀
Da ne duzimo dalje, ignore postoji

Ova cela godina je ocajna, nema nikoga da se nije ispromasivao. Nije ni bitno vise ko je sta rekao vec samo hoce li se bull nastaviti i kada.
Svakog puta kada je trebalo da skace neko ga nam je zavukao. Cela godina je ispod ocekivanja.
ETH se doduse jako lepo drzi u svemu ovome.

Dalju diskusiju zavrsavam. Sto se mene tice korisnost i status ti je trenutno nivoa 'Nemam Ime'.

Izvini ali taj, inače vrlo iritantan lik u zadnjim postovima ovde prilično blizu je predvideo sadašnju situaciju, sad dal je to sam izmozgao ili odnekud prepisao druga je tema.

Navodno smo u bullu, a mi smo samo jedan dan proveli iznad proslog ATHa od 64.854$ koj je postavljen jos u aprilu. Cak i oni koji su bull stava, ne predvidjaju sada BTC na tako visokim cena kao ovde u pojedinim analazima. Vreme polako curi. Evo ga vec novembar, a mi smo ipak ispod ATHa od aprila, znaci jos smo u macki :) . Postoji realna sansa za pad do ~57.000$. Ako bi bio neki ozbiljniji pad, to bi definitivno bio kraj za BTC u ovom ciklusu.

Ako Moze neko da obavesti Matic da smo imali korekciju...

Elem ja sam isprebacivao nesta ADA-e u MATIC, u zadnje vreme, a i danas sam to radio, a i uzimo sam ga za kes povremeno tako da mi je sad skoro 25-30% portfolia ( otprilike isto kao BTC i ADA )

@Ljulje nije on predvidjao sadasnju situaciju vec je pricao kako idemo na 30 k koliko sutra ... i ponavljao to "sutra" svako malo, u pauzama pljuvanja po svima ostalima ( ali ne zelim da spominjem tog "coveka" )

Inace ja ne vidim nikakav bear market samo vidim nedostatak rakete i kojoj smo svi sanjali ..
Jul 29k , kraj Septembar-a 39-40k, sad da bi smo dosli do 41k morali smo da likvidiramo 2.6 MILIJARDI long pozicija za dan ili dva ..

I odma nakon toga smo se vratili na 49k.

Mislim da je problem sto je ogroman broj ljudi ocekivao raketu i ogroman skok do kraja godine, a to se nije desilo.

Naravno da je ovakav pad uterao ljudima FUD..

Poslednja izmena:
Ako Moze neko da obavesti Matic da smo imali korekciju...

Elem ja sam isprebacivao nesta ADA-e u MATIC, u zadnje vreme, a i danas sam to radio, a i uzimo sam ga za kes povremeno tako da mi je sad skoro 25-30% portfolia ( otprilike isto kao BTC i ADA )
Matic ima neko desavanje 9og decembra, da li neki upgrade ili nesto drugo - zaboravio sam.
Mozda ce onda biti ozbiljnije korekcije. Za sad odlicno izgleda, kao i eth

Obzirom da nemas nikakve koristi od ove zajednice (sem 2 korisnika sa kojima i privatno mozes) , savetujem ti da je napustis.

Potpuno se slazem. Nego, znas li mozda kako da kontaktiram nekog ko je zaduzen za ovaj forum? U uslovima koriscenja pise: "Ako želite da zatvorite svoj nalog, kontaktirajte nas." ali ne znam koga tacno treba da kontaktiram i gde posto na sajtu nigde ne vidim kontakt dugme ili tako nesto.

P.S. Posto su ti lajkovi jako bitni nisam mogao da ne primetim ko je lajkovao tvoju poruku:
1638712809600.png

Jedan je onaj sto sam ga u nekoj od prethodnih poruka prozvao da pise besmislice a drugi je onaj sto se pojavio malo nakon sto je "Nemam Ime" napustio forum i poceo da pise u istom stilu kao i on. Lepo drustvance :D

Ova cela godina je ocajna, nema nikoga da se nije ispromasivao. Nije ni bitno vise ko je sta rekao vec samo hoce li se bull nastaviti i kada.
Svakog puta kada je trebalo da skace neko ga nam je zavukao. Cela godina je ispod ocekivanja.
ETH se doduse jako lepo drzi u svemu ovome.
Ja sam srecom u pravo vreme usao u ETH na 1700$ i pokazalo se kao odlicna investicija. A i za ubuduce ce da bude sigurno jer je sve jaci.

Ljudi, drugari, kolege, braćo, i sve ostalo lepo, :) nemojmo se nervirati i prepucavati.
Hajde da konstruktivno doprinesemo ovoj temi, ko koliko može i zna.
Ja ne znam puno, ali pretpostavljam da će sve ići na gore sa BTC do nekih 62000$,
a onda će biti ključno, da li će nastaviti rast ili još veći pad od ovoga.
Ovo je zasnovano na mojim pretpostavkama, a ne na osnovu TA ili sličnog.

Ne vidim neke posebne razloge za ovako neprijateljsko ponašanje na temi. Pro, nije baš uljudno nikoga terati ili "podržavati" odlazak sa foruma, a takođe ne vidim mnogo smisla u napuštanju istog zbog par povišenih reči.

Verujem da bi se korićenjem ignore liste mnogi nesporazumi veoma lako razrešili. Ako neko nekoga nervira, ignore i to je to.

Verujem da je svima u interesu da imaju čitljivu temu koja ponekad može da izrodi neki koristan podatak ili razmišljanje.

Izvini ali taj, inače vrlo iritantan lik u zadnjim postovima ovde prilično blizu je predvideo sadašnju situaciju, sad dal je to sam izmozgao ili odnekud prepisao druga je tema.
Ja u avgustu krenem da pricam da ce pasti sneg sutra i do nove godine obicno budem u pravu odnosno predvidim sneg. Nekad to bude tek sredina februara, ali nije bitno vremenski okvir to ne moze niko da zna, bitno da sam kad tada pogodio.
Lik je pricao da je btc mrta macka koja odskakuje dok je isti probijao ath... o njemu dovoljno.

Nema potrebe da se primiruju strasti. Postoji opcija ignore i gotova priča. Mislim da smo svi dovoljno odrasli i imamo dovojno samopouzdanja da uradimo taj jedan korak i nastavimo da posećujemo jedan od najinformativnijih foruma na netu uopšte. Sumnjam da će bilo ko reagovati kao dete i otići sa foruma.

Opcija Ignore bi bila apokalipticna ako ozbiljno krene da se primenjuje 😂 ne znam sta se desi ako je svako svakome na ignore 😂 Zamolicu Vas sve da lajkujete ovu poruku kako bi znao ko me je stavio na Ignore i da ga odmah roknem i ja 🥳

Dash bukvalno razbijen, skoro pa all time low u odnosu na BTC, ako nastavi ka 90$....Rado cu ga kupiti ($).

To je za mene x10 potencijal prema $ i x5 prema BTCu.
Vrlo blizu je i LTC ponovo, vratio se na skoro minimum prema BTC... Sreća nisam dokupio juče jer kako vidim i dalje se vrši pritisak na dole. Naravno, prvi skok na BTC-u i rastajemo se 😂 dosta me je traumirao...

Dash mi je najveći promašaj u ovom ciklusu. Srećom, nije ih bilo puno ali me Dash nekako boli jer sam od njega pogrešno očekivao baš puno. Prirastao mi je srcu u periodima kada je BTC bio skup i spor za slanje.

Sada se lomim izmedju dve krajnosti, da ga zamenim za nešto perspektivnije ili da ga dokupim logikom inata i mora i on jednom da zasija u ovom ciklusu.

Ako okine na $15, ja ću ga kupim, treba nekad i u kazino ući.

*******ciju na stranu, bude li nekih skokova u decembru, 99% da ću novu godinu čekam u stejbl.
Ako se nastavi ova propas' ne prodajem ništa do idućeg bulšita... ovog... rana. Samo šoping.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno