Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Podsećaš me na jednog mog bivšeg kolegu - on je teorijski sve znao i sve mu je bilo jasno. Ali kad nešto treba da se praktično uradi i ostvari finansijska dobit, imali smo običaj da ga pošaljemo na odmor da ne smeta i završimo posao za to vreme.

Evo ako LTC ne valja, reci u šta da se ulaže.
Ali nemoj samo da bude zlato i srebro. krastavac, ne mogu kao Karadjordje da idem okolo po gradu sa kesicom dukata i groševa.

Ako nećeš da držiš metal, možeš umesto toga da držiš akcije njihovih rudnika ili fondova koji ih drže. Ja sam više stara škola, volim i da držim nešto opipljivo u ruci. Energenti bi trebalo da nastave da se dobro drže, nafta, uran. Tržišta u razvoju bi takođe trebalo da predstavljaju lepu priliku u budućnosti, kako Amerika pada, drugi će se uzdizati. Tech stocks će opet biti primamljive nakon sloma, ko misli da je samo kripto u stanju da pravi parabole nikad nije pogledao akcije AMD-a recimo.

Ali po meni, prvo bi trebalo strpljivo sačekati da balon pukne i tu je najveći problem, jer tu je mnogo nepoznatih, kada, kako...? Najverovatniji scenario je inflacija kreće sve više, centralne banke najzad moraju da reaguju jer se vlasti useru od protestanata koji su besni jer naglo siromaše, kraj lakih kredita probuši balon. Ali recimo balon je toliki da bi mogao pući i pre bilo kakve intervencije. I šta će posle vlasti da rade, hoće li pokušati da se obračunaju sa nezaposlenošću ili sa inflacijom? Hoće li poći putem stagflacije (japanifikacija) ili će izdati nove valute? Nema druge nego čekati i videti šta će od svega da bude, pa onda reagovati. U međuvremenu ja trgujem strogo defanzivno, gledam da što manje izgubim, a ne da jurim profit u ovom trenutku.
 
Svakodnevno da se uzme x2 ili x3 ?
Moze kao sto neki ovde uzimaju. Kad nesto poraste x2 napisu da su to uzeli, pa sutradan kad poraste nesto x3 napisu i da su to uzeli.

Ustvari, aj napisi nam na cemu moze da se uzmemo svakodnevno x2 , x3 da svi uvecamo porfolio.
Ne izvlaci iz konteksta, kazem da svakodnevno ima projekata koji daju x2, x3, (to sto niko ne zeli da se potrudi i da istrazuje projekte i ono sto ti timovi rade je njihova stvar, valjda im je lakse da cekaju ltc na 2000 jer je neko na ovom forumu to napisao nego da se sami potrude i nadju projekat koji ima potencijala da napravi x2, x3 u narednom periodu).
Da je neko ko drzi ltc od kraja 2017 do danas, samo jednom godisnje pravio x2 na odredjene projekte imao bi danas x16 na investiciju, a na ltc ima minus ili je na nuli. (ili da je umjesto LTC-a kupio BTC ili ETH na ATH isto bi imao od tad x3.
Po stoti put na ovom forumu pisem da nemam nista protiv litecoina i sam sam ga majnovao i fine pare na njemu zaradio, ali da je to coin za ljude koji ce da uloze ozbiljnije sume i da budu zadovoljni ako do kraja bulla napravi x2, neko ko ulozi manju svotu novca i za godinu, dvije, tri napravi x2 taj ocigledno nesto pogresno radi ili je samo ulozio u pogresan projekat.
 
eh .. reci x2 od cega ? x2 od 282 , ili x2 od 212 ?
da ne budem ko Sofronije :"2x nista jednako je nista" :)
 
pardon, pitanje je bilo: da li trgujete kriptovalutama
 
Sta ako padne taj test i strovali se na 40k i manje? :D Bolje nista da ne testiramo.
 
Odakle vama vise odgovara, moze i od 1000$ pa kad bude puta 2 da konacno prodamo sav LTC i kupimo Beograd na vodi i par ostrva u Grckoj.
O da, čekamo taj dan. Samo što će stan da bude u Nišu, a ne u nekakvom Beogradu na nekakvoj vodurini. A u dnevnoj sobi odmah pored ikone Sv. Djordja, stoji Sajeva slika. Dečja soba, zna se, rezervisana za njega kad ga put nanese u šNi.
 
Nazovi ih kako hoces, ali drzi se ltc-a. :)
Nemam ja gotovo nista u LTC al to nije ni bitno nit je poenta price.
Poenta price je da si ti kopao LTC a to je bilo 2013te, ako uzmemo hipoteticki da si iskopao 1 LTC (nista vise) i dosad si svake nedelje (pazi, ne svaki dan nego svake nedelje) na "mega projektima" zaradjivao x2, ti si taj 1 LTC duplirao preko 400 puta, pa ti brate ne znas sta ces od para. Ovde dolazis da zahebavas nas sirotinju. :ROFLMAO:
 
Kakva je opaka njuška ovaj avax, bukvalno debil, glava za sebe
 
Avax je top 10 projekat bez ikakve sumnje...odmah do Solane, ocekujem mu marketcap za ovaj ciklus bar na 60milijardi.
 
Avax je top 10 projekat bez ikakve sumnje...odmah do Solane, ocekujem mu marketcap za ovaj ciklus bar na 60milijardi.
Ja sam od samog pocetka bio ubedjen u uspeh avaxa, veliki deo portfolia mi je u njemu.
Ispratite i joe koji je na njihovoj mrezi, ima potencijala.
Mith je skoro na 0.1, njegov ath je daleko veci.
 
AVAX kad ce da flipuje SOL i ADA je samo pitanje dana.
Daleko najbrža mreža uz Fantom.
ETH tamo su još whales, sirotilja slabo zbog fees.
Ubedljivo najviše crypta i $ se bridge-uje na Avalanche.
Čak su napravili partnerstvo sa jednim od najvećih osiguravajućih fondova na svetu Deloitte. (ne verujem previše u sve to, ali lepo je čuti). Stari članovi se sećaju partnerstva iz prošlog bulla IOTA VW, Cardana sa svima i slične gluposti koje se ne spominju posle bulla.

Počeli su da nude Fantom coine na AVAX mreži i obrnuto, zanimljivo.
QI listan na Binance, 2 meseca incentive na stake BNB, BUSD, AVAX, na Pancakeswap. Mali MC ogroman potencijal za pump.
JOE uskoro stiže na velike CEX.
Mreža je ono što je ETH trebao biti.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno