Je nemam problem s baterijom , doduse koristim ih samo za igranje po sat dva i izdrze 2-3 danaOdlicne su te sluske za 100e, jedino je baterija morala da bude malo bolja..
ja sam uspeo na sve da ih povezem, cak mogu da se povezu i na eon box ali nije to to ima neki klik u reprodukcijo zvuka sa eon boxa. ja sam probao plex preko eona i premotavanje posto live sa eon nećeKako se one povezuju? Neki dongle?
Ne znam sta uzeti sa može i na konzole I na TV?
Valjda mora nesto sa Bluetooth i sa onom bazom.
Budžeta no limit
Kad si zadnji put uzimao?Ja sam uzimao, billing adresa iz Montane i plaćeno intesinom visa karticom
Uzet uz konzolu preko KP, sa garancijom tako da cu da vidim od ponedeljkaNa mom su internet fixevi urodili plodom. Garanciju nemaš? Sony takve joypadove menja/popravlja ali to u Srbiji verovatno ne funkcioniše.
Isti je tekst , isti broj linija, samo razlicitim redosledom i razlikaje u boji tekstaOriginalni dzojstik koj ide uz ps bi trebao da ima jedan red teksta vise na sebi(barem kod mene tako)
Kod kontrolera koji dolazi uz konzolu posle "FCC ID" broja imaš "IC" broj , a kod dodatnog "CNC ID" broj. Bar je tako kod mene.Meni je od jutros poceo da driftuje joystick, srecom imam 2 , problem je sto ne znam koji je dosao uz sony. Ali ono sto znam da je ovim igrano samo par puta, dok drugi koji je klincu i ispao i s kojim se dosta igralo za sad radi kako treba da ga ne ureknem. Otvorio sam joystick, ocistio sve (naravno bio je cist jer nije puno koriscen) , restartovao, probao sve "internet fixeve" i nista ne pomaze. tako da ostaje za rezervne delove. Ono sto sam primetio je da je imprint o podacima na trbuhu joysticka drugaciji od drugog koji i dalje radi. FCC ID kod ovog koji je "stradao" ima dodatno slovo "A" na kraju + sam imprint je 50% tamniji nego na ovom koji radi.
Kod kontrolera koji dolazi uz konzolu posle "FCC ID" broja imaš "IC" broj , a kod dodatnog "CNC ID" broj. Bar je tako kod mene.
Haha, kod mene kontra. Cnc id je na originalnom, i tamniji font, ima red teksta vise, a dodatni svetliji i ma ic broj.Kod kontrolera koji dolazi uz konzolu posle "FCC ID" broja imaš "IC" broj , a kod dodatnog "CNC ID" broj. Bar je tako kod mene.
Jeste tako, ja sam pobrkao.Haha, kod mene kontra. Cnc id je na originalnom, i tamniji font, ima red teksta vise, a dodatni svetliji i ma ic broj.
Izgleda nema pravila.
Onda se definitivno radi o originalnom joysticku koji je bio u kutiji sa PS5Jeste tako, ja sam pobrkao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari