Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

da, ja sam ako se ne varam prvi out nabasao na tipa 75usd kupon a platio sam ga oko 60...posle toga 1:1

Ja iskreno cisto sumnjam. Ipak na BF svi jure igre samim tim vauceri su neophodni te ne moraju da daju popuste na njih jer ti svakako trebaju..
Dokle god je 1:1 ja sam zadovoljan

Ja sam par puta nalazio 50$ koji sam plaćao tipa 45-46$… ali davno beše, nisam skoro uzimao dopune. :)

ma dobro tih 5$ razlike mi ne pravi neku razliku... mislio sam da imaju 20-50% popusta kao i igre, ali kao sto rece shomi, nema logike da na to daju popust, kad daju na igre....
Hvala svima!

jel pikate knockout, ja skinuo klincu pa pikamo pomalo... vrlo zarazno

Ja sam iskoristio ovaj popust pa sam uzeo Star Wars Jedi: Fallen Order i za sada sam vrlo zadovoljan :)
Mehanika borbe je dobra, vizuelno je igrica prilicno lepa. Jedino me smara cela prica oko checkpointa i respawna

kako kupujes na amazonu?

Ja imam ovaj error:
Some items are no longer available
We're sorry. Some items became unavailable after you added them to your cart. In some cases, you can return to the product information page to try another seller.

a ima ih na stanju, probao sam raznorazne vrednosti kartica, izabrana us adresa za shipping

Poslednja izmena:
da li neko zna, PSN kartice za dopunu kredita na ps store, koje se mogu kupiti na cd keys, kinguin i ostalim sajtovima... jesu li nekad bile na popustu, tipa dopuna od 100$ da se prodaje sa 20% popusta? Tj, da li vredi cekati black friday ili ne za ovo?

Trenutno se kartice prodaju za tu vrednost koliko i vrede +- koji $ u zavisnosti od cupona koje nude i fee-eva
Ja licno uzimam na G2A i kartice za US PSN store od $100 placam izmedju $88-95 one od $75 idu od $62-69

uzeo sam od 75$ na kinguin, sve ok proslo

Ja dopune uzimam na Amazonu a subscriptions na cdkeys.

kako kupujes na amazonu?

Ja imam ovaj error:
We're sorry. Some items became unavailable after you added them to your cart. In some cases, you can return to the product information page to try another seller.

a ima ih na stanju, probao sam raznorazne vrednosti kartica, izabrana us adresa za shipping

Ja sam danas probao da kupim preko UK Amazona i uspeo sam bez nekih problema. Stavio sam shipping address neku random iz UK, dodao debitnu karticu, ubacio onda 5 gbp psn karticu i platio. Posle nekih 20ak minuta stiže mi obaveštenje na mejl o kupovini, uradio sam reedem code na ps store-u i to je to. Sa kartice mi je skinuto nešto manje od 700 RSD.

Edit: Nisam koristio VPN

kako kupujes na amazonu?

Ja imam ovaj error:

Američka adresa, najbolje u državi u kojoj nema poreza, bez VPN-a.

Godinama tako uzimam dopune za PSN i Live.

Da, da... Tako sam i probao... Ali izgleda da ih nema na stanju iako pise da ih ima...

Piraterije, koja je uzgred rečeno zabranjena na forumu. :ROFLMAO:

Zar već? Svaka mu čast. :)
Ima webkit koji radi i na ps5. Vrv slicna prica kao sa fw 1.76 na ps4.
Piraterije, koja je uzgred rečeno zabranjena na forumu. :ROFLMAO:

Zabranjeno je deljenje linkova, ne i diskusija. U sustini i nema oridjidji ps5 igara, spajder crnja je DLC.
Ma ništa od toga, dobiće kintu a Sony će da patchuje propust
Ma da, od ovog nema nista. Ne verujem da ce prijavljivati bug, jer u sledecem update-u moze da naidje na jos propusta.

Je l koristi neko ove Pulse 3D slušalice? Ima dosta informacija o karakteristikama, ali bi mi viša značilo da kaže neko ko ih koristi vrede li 100 evra?

meni sluze za sve ps, komp kad gledam filmove noci, za posao za callove... meni su dobre kontam da zahtevnijim korisnicima su plastikaneri ali meni ne treba bolje

meni sluze za sve ps, komp kad gledam filmove noci, za posao za callove... meni su dobre kontam da zahtevnijim korisnicima su plastikaneri ali meni ne treba bolje
Kako se one povezuju? Neki dongle?
Ne znam sta uzeti sa može i na konzole I na TV?
Valjda mora nesto sa Bluetooth i sa onom bazom.
Budžeta no limit

Je l koristi neko ove Pulse 3D slušalice? Ima dosta informacija o karakteristikama, ali bi mi viša značilo da kaže neko ko ih koristi vrede li 100 evra?
JA ih uzeo, zvuk nije los ali nije ni na nekom previse zavidnom nivou, pomalo je flat. Relativno su udobne, vuku na plastiku ali nisu plastikaneri. Slusalice malo iznad proseka, ali kao sto pilac rece tesko da moze da se nadje bolje za te pare a da mi pada na um iz glave.
Kako se one povezuju? Neki dongle?
Ne znam sta uzeti sa može i na konzole I na TV?
Valjda mora nesto sa Bluetooth i sa onom bazom.
Budžeta no limit
Sto se tice povezivanja idu preko USB dongla tako da si tu malo ogranicen.

A kako bih mogao da ukacim svoje galaxy buds plus? Da jurim dongle neki na netu?

Odlicne su te sluske za 100e, jedino je baterija morala da bude malo bolja..

Hvala puno svima na odgovorima, idu praznici tako da ću najverovatnije nabaviti jedne na osnovu svih komentara.

Nazad
Vrh Dno