Uzimajte onda na amazonu, a ne sumnjive ključeve preko sive zone.pa gledam na gamivo, eneba, cdkeys, kinguin, tu su trenutno dolar za dolar (mada imam neke kupone za nekih -5$)
Ja licno uzimam na G2A i kartice za US PSN store od $100 placam izmedju $88-95 one od $75 idu od $62-69da li neko zna, PSN kartice za dopunu kredita na ps store, koje se mogu kupiti na cd keys, kinguin i ostalim sajtovima... jesu li nekad bile na popustu, tipa dopuna od 100$ da se prodaje sa 20% popusta? Tj, da li vredi cekati black friday ili ne za ovo?
Trenutno se kartice prodaju za tu vrednost koliko i vrede +- koji $ u zavisnosti od cupona koje nude i fee-eva
kako kupujes na amazonu?
Ja imam ovaj error:
Some items are no longer available
We're sorry. Some items became unavailable after you added them to your cart. In some cases, you can return to the product information page to try another seller.
a ima ih na stanju, probao sam raznorazne vrednosti kartica, izabrana us adresa za shipping
Američka adresa, najbolje u državi u kojoj nema poreza, bez VPN-a.kako kupujes na amazonu?
Ja imam ovaj error:
Some items are no longer available
We're sorry. Some items became unavailable after you added them to your cart. In some cases, you can return to the product information page to try another seller.
a ima ih na stanju, probao sam raznorazne vrednosti kartica, izabrana us adresa za shipping
Piraterije, koja je uzgred rečeno zabranjena na forumu.
Ima webkit koji radi i na ps5. Vrv slicna prica kao sa fw 1.76 na ps4.Zar već? Svaka mu čast.![]()
Zabranjeno je deljenje linkova, ne i diskusija. U sustini i nema oridjidji ps5 igara, spajder crnja je DLC.Piraterije, koja je uzgred rečeno zabranjena na forumu.
![]()
PlayStation 4 Jailbreak
Izgleda da je PS4 i zvanicno jailbreakovan, ali samo na konzolama sa 1.76 fw. Wolfenstein:New Order, GTA V, Assassins Creed IV, Silent Hill i jos par igara su vec po torrentima, koje su sanse da provale novije verzije fw? :) Playstation 4 FW 5.05 Jailbreak Tutorialforum.benchmark.rs
Ma da, od ovog nema nista. Ne verujem da ce prijavljivati bug, jer u sledecem update-u moze da naidje na jos propusta.Ma ništa od toga, dobiće kintu a Sony će da patchuje propust
Ja koristim, po meni vrede. Udobne su, dobar je zvuk, jedino baterija kratko trajeJe l koristi neko ove Pulse 3D slušalice? Ima dosta informacija o karakteristikama, ali bi mi viša značilo da kaže neko ko ih koristi vrede li 100 evra?
Daleko od toga da su plastikaneri....meni sluze za sve ps, komp kad gledam filmove noci, za posao za callove... meni su dobre kontam da zahtevnijim korisnicima su plastikaneri ali meni ne treba bolje
Kako se one povezuju? Neki dongle?meni sluze za sve ps, komp kad gledam filmove noci, za posao za callove... meni su dobre kontam da zahtevnijim korisnicima su plastikaneri ali meni ne treba bolje
JA ih uzeo, zvuk nije los ali nije ni na nekom previse zavidnom nivou, pomalo je flat. Relativno su udobne, vuku na plastiku ali nisu plastikaneri. Slusalice malo iznad proseka, ali kao sto pilac rece tesko da moze da se nadje bolje za te pare a da mi pada na um iz glave.Je l koristi neko ove Pulse 3D slušalice? Ima dosta informacija o karakteristikama, ali bi mi viša značilo da kaže neko ko ih koristi vrede li 100 evra?
Sto se tice povezivanja idu preko USB dongla tako da si tu malo ogranicen.Kako se one povezuju? Neki dongle?
Ne znam sta uzeti sa može i na konzole I na TV?
Valjda mora nesto sa Bluetooth i sa onom bazom.
Budžeta no limit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari