magicna_ruka
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.08.2010
- Poena
- 180
Ajoj. Sreca pa sam pazario F.I.S.T. zeca prekjuce. 
Taj deo sa 2 step auth može da se klikne skipdrustvo, nabavio sam ps5
e sad imam problem koji pokusavam od juce sam da resim, ali ne ide bas...
prebacio sam podatke sa ps4 na ps5 i ps plus pretplatu i sve sljaka
ali nalog koji sam imao na ps4 (kupljeni) ne mogu da aktiviram jer mi trazi 2 step autentication, a na uputstvu za instaliranje fife 22 sa ps4 koje sam kupio striktno stoji da se ne ukljucuje 2 step aut. tako da se bojim da necu moci da je aktiviram i igram.
da li je vec neko imao takav problem i sta da radim..?
hvala unapred na odgovoru
Čemu služi onda two step verifikacija, ako može da ga skipuje ko god hoće, čak i neko ko nema pristup telefonu sa kojim je nalog povezan?Taj deo sa 2 step auth može da se klikne skip
Potpuno je drugacija igra, neces se *****ati ako kupispa u ekstazi mislim da se i ne secam dali sam kliknuo skip, ali mislim cak da nisam(u prvom paljenju ps5)
probao sam fifu na ps4 i radi i dalje, tako da bas i ne znam sta mi je ciniti, da ne kupujem opet fifu i za ps5
sve ostalo mi radi normalno i ps plus i igre koje sam prebacio...
Ne, nismo se razumeli. Ja sam mislio da je deaktivirano.Čemu služi onda two step verifikacija, ako može da ga skipuje ko god hoće, čak i neko ko nema pristup telefonu sa kojim je nalog povezan?
Može da se isključi to je tačno, ali tek kad taj na čiji broj mobilnog stiže verifikacija to potvrdi.
Da, da tu može...Ne, nismo se razumeli. Ja sam mislio da je deaktivirano.
U suštini kad se logujes na bilo koji nalog na ps5, konzola ponudi da se odmah aktivira 2 step verifikacija, i tu može skip da se odabere.
Pa kako sad to? "Nema toga kod nas, "kada kupiš nalog ti si ga kupio i on je tvoj, ne može vlasnik naloga da te *****e, ...". On je napisao da je kupio nalog, zar ne? Šta ima tu sad prodavac da "drži" 2FA?@Ognjen77 čuveni srpski izum dva nosioc naloga, jedan za PS4, drugi za PS5. Mada i ti si naivan kao francuska sobarica, tobože nisi znao da kupuješ nalog koji će raditi samo na PS4, pa eto čim si kupio PS5, probao da prešaltaš. Dobro da je čovek stavio two step...
Očigledno ili nisi upoznat sa odomaćenom dvostrukom prodajom nosioc naloga, jedan nosilac za PS4, drugi za PS5, koja stvara problem, kad se kupac napravi "francuz" kao Ognjen ili se samo praviš.Pa kako sad to? "Nema toga kod nas, "kada kupiš nalog ti si ga kupio i on je tvoj, ne može vlasnik naloga da te *****e, ...". On je napisao da je kupio nalog, zar ne? Šta ima tu sad prodavac da "drži" 2FA?
Seti se šta si pisao o preprodaji naloga.![]()
Naravno da je legalno, da nije ne bi to Sony omogućio.Dakle, jedan nalog je dva puta prodat. Lepa zarada za preprodavca.
Nikda nisam kupio niti preprodao nalog, samo se sećam onoga što si ti pisao.
Sve je to legalno i normalno.![]()
druze ja sam pitao za savet jer ne znam kako to ide, a to francuska sobarica i ostalo mislim da nije bas na mestu...Da, da tu može...
@Ognjen77 čuveni srpski izum dva nosioc naloga, jedan za PS4, drugi za PS5. Mada i ti si naivan kao francuska sobarica, tobože nisi znao da kupuješ nalog koji će raditi samo na PS4, pa eto čim si kupio PS5, probao da prešaltaš. Dobro da je čovek stavio two step...
Domace prodavnice i KP.Prošlo je godinu dana od launcha, gde nabaljate konzole ako uopšte i dođete do njih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari