Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hteo bih da cenjenom auditorijumu iznesem jednu teoriju.
Ukoliko je ovo dead cat bounce, a imali smo korekcije u maju pa u septembru, a znamo da mačka ima 9 života tj korekcija, očekujem korekcije u januaru, maju, septembru 2022, zatim u januaru maju i septembru 2023. i zatim januara 2024 kada bi trebalo da krene bear najzad. Mislim da se ovo slaže i sa lengthening cycle-s teorijom, kao i sa S2F modelom.
Mislim da nam ovakav timeline dozvoljava targete od 250k za btc.

Prilozi

• chart.png
    chart.png
    103.2 KB · Pregleda: 51
Elem danas sam prodao svoj DOT za ADA-u koja je blejala lepo i dugo na 2$, ali je krenula da se budi ( nadam se ) ...

Dolazi za dva dana parachain aukcije ( mozda to ostane kao vetar u ledja DOT-u ), ali je ADA projekat u koji imam vise poverenja, a u zadnjih mesec dana je lepo stagnirala ..
Mislio sam se da li da uradim ovo sinoc ili da odspavam ispalo je ODLICNO ! :)

Cestitam svima ima razloga za slavlje u ovom momentu :)

Ima li neko da prati matic, ima li šta pametno u vezi njega, obzirom da deluje učaureno u odnosu na ovaj skok

Ima li neko da prati matic, ima li šta pametno u vezi njega, obzirom da deluje učaureno u odnosu na ovaj skok
Ja sam uzeo nesta na 1.38 drzim ga i dalje ocekujem neki skok naj kasnine iza nove godine.

Problem kod tog novcica je sto kad skace skace mnogo i onda ne mogu tek tako da ga prodam.

Ocekujem cenu od najmamje 3-4$ u nekom momentu.

Sad se uglavnom pumpaju L1 coini koliko vidim..

Konacno da krene i etc, ltc imam nesto manje, nadam se da posle ovih coina nece da pocnu da skacu samo shitovi, jer bi to znacilo da smo pri kraju. Bolje bi bilo da imamo postepen rast,.

Ne prizivaj ga. Pusti.

Zanimljivo je da cena skace, sve divlja a tema mirna. Ocekivao sam danas 10 stranica poruka kad sam ustao a ono nista.
Razlog je ocigledan, trolovi se ucutali, perma bear-ovi se ucutali i nema flejma vise i nepotrebnih rasprava.

Sto se cene tice, sve kockice se slazu, sve ide po planu. Ne dirajte nista i cekajte izlaz ;)

Poslednja izmena:
Ne prizivaj ga. Pusti.

Zanimljivo je da cena skace, sve divlja a tema mirna. Ocekivao sam danas 10 stranica poruka kad sam ustao a ono nista.
Razlog je ocigledan, trolovi se ucutali, perma bear-ovi se ucutali i nema flejma vise i nepotrebnih rasprava.

Sto se cene tice, sve kockice se slazu, sve ide po planu. Ne dirajte nista i cekajte izlaz ;)
Mislio sam da ce da se odbije od 255$ i odmori par dana medjutim on pumpa ka 300...

Moj prvi ozbiljniji trade

Kupih pre 10 dana ADA za 6,100 USDT po prosečnoj ceni 1,95, danas izasao na ceni 2,31 i uzeo 7.200 USDT. Verujem da će ići još na gore, ali takav je bio plan.

Novi plan je da u narednih par dana udjem u 7 različitih coina sa po 1.000 USDT i jurim novih 10-15% profita. Koje bi coine preporučili za takvu akciju (a da nije ETH, pošto njega već holdujem)?

Moj prvi ozbiljniji trade

Kupih pre 10 dana ADA za 6,100 USDT po prosečnoj ceni 1,95, danas izasao na ceni 2,31 i uzeo 7.200 USDT. Verujem da će ići još na gore, ali takav je bio plan.

Novi plan je da u narednih par dana udjem u 7 različitih coina sa po 1.000 USDT i jurim novih 10-15% profita. Koje bi coine preporučili za takvu akciju (a da nije ETH, pošto njega već holdujem)?
VET i LTC

Bio i flash pump u busd
Screenshot_20211109_191857.jpg

LTC je predvodnik poslenjeg talasa. Najbolje je startovao, videcemo gde ce mu biti granica. Moji sell orderi su siroki krecu vec od 600 pa sve do 1200.
XRP kao neprikosnoveni kralj pumpa ce biti na kraju. Spekulacije oko presude se cuvaju i cekaju da se obelodane. Verujem da ce pozitivna vest napumpati cenu X3 u jednom danu. Zeleni dani su pred nama.

Meni i dalje nije jasno kako je spajkovao do 390 u busd, gledao sam orderbook treba preko 7000 coina do 290$

Ko zna, imaju ljudi para. Krece panic buy polako. Twitter gori od spomena LTC-a, sad ulaze iz svih novcica... Dosta ljudi vidim da je iz ETH-a skakalo. I uglavnom skacu da uhvate 10x skok sto je vise nego realno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno