Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ga iskupovao jos na 52, i nesto jos ranije. Od 110 krecem prodaju, ipak ne smem da cekam 200.
Ja na 55, ispostavilo se dobra kupovina posle onog dipa. Ko ce ga znati... Sto se tice 200dolara mislim da je sasvim realno, jer Avax je skoro vec na 100(iskorigovace se malkice na dole sigurno pred novi leg up), ako Solana moze onako da bez problema iz dana u dan pravi po skoro 20procenata a ima 70milijardi MarketCap, a Avax 4x manji, iako je big cap altcoin, 20milijardi za njega nije uopste puno...onda mislim da odavde x2 moze bez problema racunajuci naravno na jaku alt sezonu na samom kraju ovog ciklusa.

Big cap altovi su na kraju 2017 cepali po x5 u one poslednje dve nedelje bull run-a, sada je mnogo jace guranje Ethereumovih "killera" ali opet mislim dace Avax da razlepi lepo jer mu sve ide u prilog. E sad kako ce sve odigrati niko ne zna...se zavisi od mrcine BTC-a

Nadam se i ja da ce da bude tako, ali cu svakako poceti da uzimam profit na svim coinima gde sam x2 od leta. Videcemo koliko ce sve imati snage da izgura.

To sam i ja pomislio da je vecina odavde istresla sve u proslom ciklusu.
Imali su brutalne rasove, zec bio dobar za kopanje itd...

Sad se vise i ne spominju

Sve je kako šta uđe u modu. Koliko dugo je vladala navala na Chainlink, pa je izmodeo. Pa su kidisali na Cardano, pa je i on izašao iz mode. Onda su se letos setili ETH killer-a, pa su oni poleteli. Ne znam hoće li biti vremena da stigne neka nova moda dok muzika još svira.

Ovako po berzi, rekao bih jos dva do četiri meseca muzike, ali to je stvarno nemoguće znati. 12-godišnji bull market resistance je prešišao pre 12 meseci, napravio novi resistance koji je pao pre 7 meseci, sprema se polako da flipne i treći trendline, to je onda parabola. Visok let za nizak pad.

screenshot.png

Na ovom nivou ne moze da ostane, ili ide gore ili dole.
4-5% nedeljno je malo, sad je vreme da se otkaci i da cena krene da luduje. Uskoro ce biti po 10-20K pomeranja u danu ;)

Od tih da kazem starijih coina, po meni etc ima potencijal i to samo zbog rudarenja, neko ce morati da nasledi eth, ovo ostalo, da kazem sve ima svoje vreme, jednostavno su drugi trendovi trenutno aktuelni. Mislim da bi ste to trebali da posmatrate tako, ko bi rekao pre 10 godina da ce kinezi da nadmase nokiu, e pa da znate, nokia ih vise nikad nece stici...

Bacite pogled na cos, vrlo zanimljiv coin koji obicno ima kasni start u odnosu na ostale.
Uzeo sam cos,ali me nešto zbunjuje. Nisam baš iskusan u kripto svetu. Naime,imam cos bep20 i samo se na trust wallet vidi broj coina koji imam a ne i cena u dolarima. A kod cos erc20 i bep2 ( koje nemam), se vidi tržišna cena. Šta sam pogrešno uradio?

Ja trgujem na binancu sa tim coinom, nadam se da preko pancake-a nisi kupio pogresan, jer imas dosta fake coina pod istim imenima.

Ne bi trebalo. Kopirao sam adresu. Koliko vidim mogu da uradim swap sa bep20 na bep2.

Lepo je gledati zelenilo dok napolju pada kisa :D

Sto se mene tice, 90% BTC, ostalo podeljeno na BCH, LTC, XLM i nesto ETH.

Ja pricao da ce LTC da skoci zajedno s BTC-om... Odradio je breakout, probio je i otpor na 230$ kada je i BTC otisao na ATH. Sve sto sam najavljivao ali s nedelju dana kasnjenja.
Konacno je krenuo, sada ide onaj laksi deo, zavalis se i uzivas, gledas kako skace. Bice malo borbe do ATH ali necemo dugo cekati.

Screenshot_2021-11-09-07-31-33-153_com.crypter.cryptocyrrency.jpg
Jel zna neko otkud ovo, ja sam trgovao u martu, aprilu malo, nista nije bilo ni blizu?

Sretan price discovery za BTC i Eth svima koji slave. Cekamo Ltc, u ovom bull run-u na prodaju ide cetverocifrena suma coin-a iz cold wallet-a, koja ce se utrositi na kupovinu nekretnina.

Gdje je @Nemam ime , bilo bi fino kad bi mastermind pomogao nama manje iskusnima sa savjetima kad da istresamo sta…

Sretan price discovery za BTC i Eth svima koji slave. Cekamo Ltc, u ovom bull run-u na prodaju ide cetverocifrena suma coin-a iz cold wallet-a, koja ce se utrositi na kupovinu nekretnina.

Gdje je @Nemam ime , bilo bi fino kad bi mastermind pomogao nama manje iskusnima sa savjetima kad da istresamo sta…
Bravo majstore, za oba :)
Velemajstorski, sto bi se reklo ovde 🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno