Iskreno ja ga koristim sve od 4hr, 1d pa do weekly. Navikao sam da trazim iste bullish i bearish divergence ne samo na rsi nego i na macd, za ovu priliku sam ga iskljucio da bi chart izgledao sto jednostavnije za sve.
Zato nikada ne treba ici all in niti all out u 1 coin. Moja poruka je bila mozda malo neshvatljiva, ja iako sam prebacio sav btc u ltc to ne znaci da nemam druge coine, tacnije imam ih na danasnji dan 31, ukljucujuci jos 10ak na uzoj listi posmatranja.
Trade koji je uradjen nije short term trade vec trade koji ce veovatno trajati nekoliko nedelja, do par meseci.
BTC je kralj, nikada nisam napisao niti tvrdio da je LTC ili bilo koji drugi coin bolji od BTC-, cilj ovog trejda je da se uveca kolicina BTC-a zato je chart i ideja u poredjenju sa btc a ne sa USD.
Sto se tiče Livermora citat ima veoma smisla, razmisli samo koji trejder je uspeo da nadmasi npr jednog holdera koji je drzao BTC od vrednosti par cenata do cca 66.000 USD
Ljudi potcenjuju moć dugoročnog holda kvalitetnih akcija ili u nasem slucaju crypto coina.
Ovo je jedan od razloga zasto sam ultra mega bullish na LTC, ne bi verovao koliko je negativan sentiment oko LTCa. Meni je uvek u podsvesti da ne mogu svi zaraditi ogromne pare, i kad vidim da je sentiment protiv nekog projekta ja tada postajem izuzetno "pohlepan" kao sto je to slucaj sada sa LTC.
Da zakljucim sa jos jednim chartom na kome se vidi da je zona od 0,003 dobra buy zona jer smo prethodni put (pocetak 2017) imali odbitak od ove zone od preko 600% proletos samo kad smo se priblizili imali smo instant reakciju i skok od preko 100% više nego očigledno je da je trejderima ova zona očigledno "buy signal zona" i iz tog razloga očekujem sličnu reakciju od LTC-a.
Istorija ne mora da se ponovi, ali cesto ume da se rimuje imajte to na umu, a sto se tice rizika: It's all risky!
Pogledajte prilog 323612