Pa i Steam je prisutan na našem tržištvu pa nešto nisu prilagodili cene.Uglavnom kad su strani servisi dolazili u Srbiju prilagođavali su cene našim standardima. Sumnjam da bi bile više od turskih.
Pa sumnjam da bi dolazili na svako EX YU tržište posebno, zato i predviđam da bi objedinili to.Neće to skorije, mi smo nebitno tržište.
Uh, u to nisam upućen. Postoji Steam na srpskom?Pa i Steam je prisutan na našem tržištvu pa nešto nisu prilagodili cene.
Lako će dodati još 3 jezika za 6 država.Pa naravno da Steam nije preveden na srpski. Ali kada kreiraš nalog možeš odabrati Srbiju i možeš normalno plaćati našim karticama nema potrebe za VPN i sličnim peripetijama.
Kako to zamišljaš da dođu čoporativno u EX YU? Ne pričamo svi istim jezikom nismo svi u EU.
Ja mislim da se više misli na cene tj da igra ne košta 60eur već bar 20, 30% manje u startu, da ide sa našim standardom, a ne na jezik ili da može da se plaća našim karticama. Dok Argentinski store na Xbox-u je skroz prilagođen našem standardu, ove godine je skočila malo cena igara ali npr Destiny 2 Witch queen ekspanzija u fulu znači sa svim sezonama košta 80usd, a na Argentini oko 3200din, zato ne navijam da dođe Xbox store za Srbiju jer će nam uvaliti da ne kažem šta. Nek ostane ovakva situacija kakva jeste i ja ću biti zadovoljan.Pa naravno da Steam nije preveden na srpski. Ali kada kreiraš nalog možeš odabrati Srbiju i možeš normalno plaćati našim karticama nema potrebe za VPN i sličnim peripetijama.
Kako to zamišljaš da dođu čoporativno u EX YU? Ne pričamo svi istim jezikom nismo svi u EU.
Ja sam uzeo X. Kad stavim igre na 30 FPS ono je blagi užas.Pa nisam mislio bezbedonosno, već finansijski, mada mislim da su i tu platežno jači nego mi, mada prosek nikada nije nešto realno, ali u suštini dabogda nikad Srpski store da otvore i da mi naplaćuju ful cenu, osim ako ne odluče da nam daju povoljnije cene, ali od toga nema ništa jer smo u Evropi.. Uglavnom samo ću reći u ovom trenutku Series S je prava kupovina, taman da se premosti period do pojave namunjenih mid gen konzola, mana je naravno mali SSD storage, ali iskreno ja sam prezadovoljan, u odnosu na One X pravo osvezenje, cak i igre izgledaju odlicno iako je niza rezolucija, mnogo je dobar upscale koji konzola radi tako da svaka preporuka ko se necka.
Pa kod nas je svakako standard bolji nego u Argentini gde odeš do prodavnice i neko te upuca nasred ulice.
Hoces da kazes da igre izgledaju i rade bolje na Series S nego na One X (naravno, ne racunajuci brzinu SSD-a)?....ali iskreno ja sam prezadovoljan, u odnosu na One X pravo osvezenje, cak i igre izgledaju odlicno iako je niza rezolucija, mnogo je dobar upscale koji konzola radi tako da svaka preporuka ko se necka.
Ja imam BenQ EX2780Q 1440p monitor povezan na komp i u isto vreme na Series X,sve radi bez problema i u 4k/60 i 1440p/120 modu sa VRR-om što je jako bitno. HDR radi samo u 4k/60 modu, to je do same konzole. O mišu/tastaturi iskreno nemam pojma, nikad nisam to probao na konzoli.Razmišljam se izmedju PS5 i Series X, medjutim zelim da malo iskoristim i high refresh 1440p monitor. I tu PS5 otpada. Xbox ima vecu podrsku za 120fps sa onom FPS boost opcijom i ima sposobnos downscalea na 1440p dok PS5 sa 4K na 1080p.
Intersuje me da li neko tjera xbox na monitoru i kakvo je inace iskustvo, kakva je podrska za miš kod igara koje podrzavaju itd ?
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari