mwsavko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2014
- Poena
- 385
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz & Cooler Master Hyper TX3 EVO
- Matična ploča
- Asus P5QL Pro
- RAM
- Kingston HyperX DDR2 8GB (4 x 2GB)
- GPU
- AMD Radeon RX 560 4GB GDDR5 SDRAM 128-bit
- Storage
- Hitachi 500 GB + Hitachi 320 GB
- Zvuk
- Microlab FC330
- PSU
- FSP SP500-A 500W
- Kućište
- Codegen Briza 6099 Black
- Monitor
- LG 24MKBK400H
- Miš & tastatura
- A4 TECH V7M Bloody Gaming & A4Tech KB-28G
- Ostale periferije
- Mi Box S,TCL 55 C805
- Laptop
- Toshiba Satellite C855-1UK
- Mobilni telefon
- Honor Magic 7 lite, Xiaomi Redmi Note 8t
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ako imas dobar net zasto ne bi strimovao torrente? Instaliraj Kodi. Besplatna varijanta je da instaliras Elementum addon + sinhronizacija sa Trakt nalogom ( ranije koristio). Malo sacekas da izbaferuje i pustis film. Zatim varijanta koja se placa (ovo sada koristim) , addoni sa real debridom (real debrid kosta 16e za 6 meseci). Ima dosta addona sa real debridom Venom, TheOath, Shadow, Seren... Tu su filmovi tj torrenti kesirani tako da se odmah pustaju, bez ikakvog seckanja mozes ubrzavati. Svi ovi addoni takodje imaju sinhronizaciju sa trakt-om pa mozes sam kreirati kolekcije filmova, trakt ti takodje belezi koje si epizode serija odgledao. Zasto bi sada kada su brzine interneta velike skidao torrente pa da ih kasnije gledas. Imam mibox s net 120/15 i preko kodija sa real debridom gledam remuxove od 30-50gb. Ako imas slabiji internet paket naravno pustaces manje fajlove. Ranije sam na 20/4 pustao filmove od 10-14gb.Znaci sve live bez ikakvog skidanja.Reci mi sta najbolje radi sa Mi box S, brz eksterni hard ili imaš neki mini server na mreži? Ne bi da mi bude komp uvek upaljen da bi gledao filmove.