Za kvalitet slike probaj u podesavanjima rezolucije da promenis sa auto ili je vec mozda (1080p60Hz) na (1080p50Hz) zavisno od rezolucije na tv. Kvalitet videa sa auto promeni na CBR. A sto se tice fluidnosti u meniju ima podesavanja da se iskljuce animacije u meniju. To primetno ubrza koriscenje eona. Ne mogu se setim gde se ta opcija nalazi jer ne koristim eon vec godinu dana.Evo da napisem da sam probao da instaliram modovanu eon app na xiaomi tv stick,besuspesno. Instalirao sam posle app sa kodom al mogu da kazem da sam blago razocaran kako radi na sticku. Kvalitet videa nije bas naj,gledao sam sk hd i kad leti lopta vidi se kao da zaostaje,ako se razumemo. Mislio sam da je do konekcije ali nije jer se isto ponasa i na
podesavanju kvaliteta slike. Sad verovatno ima uticaj tih 1gb rama al … Takodje i kretanje kroz meni nije fluidno. Kanali nemaju mogucnos da se menjaju gore dole kao kod eon box-a al ajd sadsve u svemu mislim da bi bolje proso sa kineskim 4/64 nego sa ovim.
Ma gledao sam podesavanja,rezolucija se sama menja u odnosu na kvalitet neta(npr visoka do 4mbs,najvisa do 7mbs i td),cbr je po defaultu,menjao sam i to ne pomaze. Jedino nisam nasao za animacije al pretpostavljam da je to podesavanje sticka isto mislim i za osvezenje. Nas cu da probam da nadjem nesto kad dodjem kuci.Za kvalitet slike probaj u podesavanjima rezolucije da promenis sa auto ili je vec mozda (1080p60Hz) na (1080p50Hz) zavisno od rezolucije na tv. Kvalitet videa sa auto promeni na CBR. A sto se tice fluidnosti u meniju ima podesavanja da se iskljuce animacije u meniju. To primetno ubrza koriscenje eona. Ne mogu se setim gde se ta opcija nalazi jer ne koristim eon vec godinu dana.
Zavisi za šta, i kako se koristi. Meni npr. na media plejeru ne treba ništa od Google (a ni Amazon) servisa, jedino imam kontakt sa launčerom dok pokrenem neku od aplikacija koje želim. I sa te strane mi sistem u pozadini prilično nebitan, dok god te aplikacije rade dobro.Firestick je ok ali je sistem daleko bolji na Mi Box S, nema šta FireTV da traži pored nativnog AndroidTV-a.
Pa ono...ako je djubre onda ga treba baciti a ne staviti negde sa strane. @bojannds je napisao da je to pobrisao. Kako?Ako nisi prihvatio ne bi trebao ni da radi zar ne? Zasto bi brisao? Jedino ako te nervira sto se pojavljuje u aplikacijama...
Instaliraj Nebula Manager!😉Instalirao sam mdovanu verziju eona na mi box s ali sam sistem je prepznaje kao sistemsku aplikaciju i nije izbacio precicu u samom meniju.Aplikaciju mogu da pokrenem jedino iz settingsa.Da li neko zna kako ovo da resim ?Hvala
Samo sto Firestick ima Amazon servise koji otprilike isto opterecuju procesor kao i Google.sa nekim Google servisima kojih na Firestick nema
Idi na linkove ovih ljudi sto sam se zahvalio,prouci,kucaj wireless adb u youtube pretragu,isto malo gledaj,prouci i korak po korak.Kako si pobrisao, ako nije tajna? I ja sam danas azurirao, nisam prihvatio Alfonsa ali mi u Sistemskim aplikacijama stoji Alphonso Recommendations. Kako si to obrisao?
Kojih 20 minuta? Upisao sam to i to. Je l' to 20min? Al ajde, nebitno.@otkaz uloži malo truda, neće ti niko prepričavati dvadeset minuta informacija, pogotovo ne sa takvim stavom
Reci mi sta najbolje radi sa Mi box S, brz eksterni hard ili imaš neki mini server na mreži? Ne bi da mi bude komp uvek upaljen da bi gledao filmove.Meni se snalazi fantastično, sve radi bez problema i sa onim najvećim 4K fajlovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari