Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj iris go je teško smeće, bolje mi rade arene na kingott iptv listi nego na oficijelnoj aplikaciji.
Sad ušao da napišem da nisam mogao da gledam tekmu na irisu nego sam najnormalnije je gledao preko rokrr aplikacije.
Ono kad piratska stvar radi bolje od legalne.......

Morao sam u opcijama, sortiranje kanala da uradim poništi, tek onda preuzme kao listu. Sada radi, inače pre je bilo da moraš da kucaš pa kad prebacuješ kanale preskače bez ikakvog redosleda brojeve.

Samo oko ugovora, kaže kad istekne ugovorna obaveza ja plaćam 4200, sada plaćam 3800 čini mi se. Meni se više isplati da ostanem bez ugovorne obaveze i da plaćam jeftinije.
Bez ugovora ćeš plaćati 4700

Jel stvarno toliki krš taj Iris TV? Kako radi gledanje unazad?

Ja sam posle EONa prešao na Iris .Sto se slike tiče meni je na IRSIu bolja nego preko EONa .Aplikacija tu i tamo na boxu mi ne baguje bar za ovih mesec dana nije. OPTIKA je u pitanju

Uskoro treba da se selim, i umesto supernove da predajem na box. Kod caleta preko adsl-a to radi očajno, devojka u call centru me ubedjuje da je preko optike druga priča. Jel moze neko iz prve ruke da mi potvrdi da je bolje? Onaj box uz adsl je jedva upotrebljiv, svaku put imam zelju da ga razbijem 😬

Naravno da je drugačije.
Sve radi manje više bez ikakvih problema (ume pobekad box da se zaglupi pa kora restart, ali to je sve)

Iris box (IPTV) radi dobro (baš retko se desi da se zaglupi, restart sve reši). Interfejs je lošiji od EON-a, ali sve radi i slika je dobra na HD kanalima, i vraćanje radi odlično. Internet radi bez greške, jedino je važno da bude optika, ovo što sam napisao važi samo za optiku, ADSL je verovatno dosta gori.

Adsl je katastrofa, u smislu da je ceo interfejs uzasno spor. Otvaranja liste kanala i pretraga je ocajno spora.

bonus pitanje, vidim da u start paketu nema nick junior kanala, a ne uzima mi se veci box samo zbog njega. Da li postoji neki dodatak ili varijanta samo da se dokupi taj kanal? Inace slabo gledam tv, sve sto mi treba su fox kanali i nick junior za klinca.

Na VDSL2 radi sve skoro kao pa podmazano...ne može inače kanal nijedan posebno da se kupi, konkretno za Nick junior mora taj paket u kome se kanal nalazi.

Ali obavezno na 60 Hz, jer jelte živimo u Americi. I više je uvek bolje...
Nazalost STB Iris HP7 ima samo NTSC (američki) standard, naravno na moje zaprepašćenje nema PAL i onda 60Hz, ali nije to najgore... Ko ima baš stari TV tamo pre 2000te ima problem ako nema NTSC, bude mu loša i crno-bela slika :(

Ja rekoh to kod mene na IPTV listi :D
Sve mogu da razumem, ali da degenerici ne mogu nedeljama da ažuriraju mrtvu listu kanala, e to stvarno...

Ja sam još u petak primetio to povremeno podrhtavanje.

Arena 1 premium utakmica roma-milan, totalno ne upotrebljiva aplikacija da se gleda utakmica. To secka to koci. Kako li je onda kad je liga sampiona ali ovo je uzas!!!

Ja evo gledam basket na premium 2 i nema nikakvog podrhtavanja.

I kod mene bilo podrhtavanje slike u donjem delu na Arena premium 1 kanalu. Pomislih da mi TV trokira. :D

i ja sam gledao romu milan i podrhtava dole na dnu slika, verovatno arena ima neki problem sa prijemom slike, to bi verovatno znao da objasni bolje neko ko se razume u te televizijske stvari

Ja svaku noc gledam basket i nikakvo podrhtavanje nisam primetio. Trenutno Milvoki - Juta i sve je u redu. Premium 1.

Pa problem se uglavnom javlja samo na fudbalskim mecevima , stranih liga... kad je basket onda bude sve ok..

Primetih i ja juče dok areni 1 premium dok je bila košarkaška utakmice zvezde i mege

Vidim da ima iris go opet na gplay, neko je spominjao da je sklonjen zbog xxx kanala. Valjda su ga malo upeglali, baš ću da apdejtujem večeras da probam.

Drugari, imam HPH07 ali ne znam kako da namestim da mi IPTV ide preko WiFi i resim se kablova. Ne treabaju mi aplikacije za android. Vidim da su neki uspeli. Nasao sam neko uputstvo ovde ali nisam uspeo. Moze neki SS za HG8245Q2 i HPH07 ili ako je bili link. Probao sam i sa pretragom. Shvatio sam da treba napravim novi SSID i da mu pustim tv a ne net i da udjem u WiFi androida ali dalje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno