Kad će za Samsunug i Tizen ? Jel ima neki info ?Radi baš fino, za sada
Odgledao celu utakmicu Zvezda-Empoli, da testiram, ni jednom nije trznulo
Da li si mozda gledao i na Iris smartu u isto vreme,da uporedis?Radi baš fino, za sada
Odgledao celu utakmicu Zvezda-Empoli, da testiram, ni jednom nije trznulo
Ok vidim da se i kod mene pojavila. Zna li neko da li se korišćenje dodatno naplaćuje?Рекох ја да ће ЛГ добити пре самсунга! 😀
Лепо ради на мом ТВ. Е сад ми више ништа не треба. Ирис, Еон, Супернова.
Samo da ne bude zabune, koliko vidim nigde se ne spominje i korišćenje smart TV aplikacije iako naravno definitivno postoji, (stoji iris go za tablet, računar itd) Postavlja se i pitanje na koliko smart TV istovremeno se može koristiti smart aplikacija.Za box 2 džabe još malo, za box 3/4 jeste dž.
Iz mts-a kazu na 3 uredjaja, kako sam razumeo, nije bitno dali je na 3 televizora ili na 3 telefona, samo da je max 3 uredjaja.Samo da ne bude zabune, koliko vidim nigde se ne spominje i korišćenje smart TV aplikacije iako naravno definitivno postoji, (stoji iris go za tablet, računar itd) Postavlja se i pitanje na koliko smart TV istovremeno se može koristiti smart aplikacija.
HBOKoji filmski kanali se danas emituju sa 5.1 zvukom
Ranije se 5.1 zvuk na HBO kanalima dobijao u nekoliko koraka, izborom engleskog jezika, i ta opcija nije mogla trajno da se snimi za kanal. Da li je tako i danas kod HBO kanala?
To znači da se, do otklanjanja IRIS bug-a, i HBO kanali emituju bez 5.1 zvuka?Tako je, s obzirom da su majstori "eksperti" u mts nesto zeznuli, svi kanali koji su imali DD imali su bug na novom HPH07 STB, nije bilo moguce kontrolisati jacinu zvuka niti uraditi mute. Naravno, mnogo lakse je izgleda bilo majstorima jednostavno izbaciti DD sa vecine kanala (mislim da ima jedan ili dva preostala kanala sa DD, jedan od njih je CNBC) nego resiti taj bug na HPH07.
49uh610v, web os 3.0. Moguce da je zbog toga. Sada cu da vidim da li postoji neki nacin da se radi upgrade a ne update.A koji web os? Mislim da na nema ispod 3.5
Onda je do toga definitivno49uh610v, web os 3.0. Moguce da je zbog toga. Sada cu da vidim da li postoji neki nacin da se radi upgrade a ne update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari